Outfit-Kraglös

Klang
Nu drar jag på visningen och ville bara posta outfiten jag kommer ha. Känner att jag måste kuta nu för det börjar kl. 20.00. Det skall bli superroligt! Så snart som möjligt kommer ni kunna se bilder från visningen här på bloggen-

Skjorta-Acne Jeans
Jeans-Julian Red

Kommentarer
Postat av: Stefan

Ledsen Klang, men det räcker inte att bara dra på standardlooken, man måste ha fräscha kläder. Färgen va väl ok på skjortan, men invikningen... Ska det va så ska det va ordentligt, sy in på riktigt. Det där ser bara tacky ut...

Postat av: tim

jag håller inte med mannen över mig alls!
ser skithäftigt ut! avslappnat och coolt.
skille vara kul att se/veta vad du kör för skor till :) ha en trevlig kväll!

2007-06-28 @ 20:31:35
Postat av: neoriot

Tycker det ser schysst ut. Riktigt Acne höst 07 så varför inte anama det redan nu.

2007-06-28 @ 21:18:27
Postat av: Walther

Såg det på någon annan, kommer inte riktigt ihåg vem; men det såg bra mycket bättre ut på honom. Hoppas bara för guds skull att folk tror att jag tar efter honom och inte dig.

2007-06-29 @ 07:21:27
Postat av: Stormen

tycker det ser bra ut, skönt upprullat, ser lite slarvigt ut vid kragen, det som var tanken kanske...? Jag hade gärna sett resten av outfiten, byxor och skor. :)

2007-06-29 @ 08:35:30
Postat av: Klang

Stefan-Då ska de va "fräscha" kläder=) Jag kollade in din "blogg" nyss och såg att du kallade mig för cheezy i stilen. Varför skriver man så om andra i sina bloggar, de förstår inte jag? Sådana personer kan jag vara utan i min blogg ilf!
Tim-Tack så mycket! Jag vet måste skaffa en helspegel, och skorna var ett par whyred serge.
Neoriot-Precis!
Walther-Ja de hoppas jag för guds skull också!
Stormen-Ja de va tanken. Visst kunde man fixa den bättre med självhäftande tejp eller liknande men iom att jag inte alltid vill ha skjortan så kommer jag inte "Ska det va så ska det va ordentligt, sy in på riktigt".

2007-06-29 @ 08:53:07
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Kricke

Lite tveksam till stuket på skjortan, men samtidigt gillar jag det. En aning kluven alltså.
Nu vet jag... - perfekt klädsel för strandfesten! Eller...?

2007-06-29 @ 08:57:06
Postat av: Spindelmannen

Tjena Klang. Måste börja med att säga att jag gillar din blogg. Men.. Hela looken känns extremt rippad från Johnny Johanssons outfit från acnevisningen. Visst att man ska låta sig inspireras av andra, men att rippa den totalt är lite att ta i.

2007-06-29 @ 10:02:14
Postat av: Walther

Tack Spindelmannen, det var han jag syftade på. Att döma av denna outfit och de föregående verkar allas vår Klang ha lite idetorka.

2007-06-29 @ 11:20:37
Postat av: Tinis

Verkar mest som att stefan ær hær før att namedropa sig sjælv eftersom ingen "sympatilæser" hans sk "blogg"... jag læser din før att jag gillar dig iaf!

2007-06-29 @ 11:57:47
Postat av: Stefan

Ok. Upprörda känslor märker jag. Dags för lite förklaring:
Jag skriver cheezy för att jag tycker det. Jag ser det INTE som ett personangrepp på något sett, utan som en åsikt. Finns det något tristare än bloggar där alla kommentarer är i stil med "Gud vad snyggt" och "Verkligen bra gjort!"? Förmodligen inte. Jag trodde Internet var en plats för kommunikation, där åsikter kan ventileras utan att folk börjar överhettas framför datorn.
Om ni läser mina kommentarer så märker ni att jag kommer med uppmuntrande saker också. Denna diskussion får gärna fortsätta på min blogg, där är alla åsikter välkomna, så länge de är genomtänkta och konstruktiva.
Over and out.

2007-06-29 @ 16:20:41
URL: http://mindme.blogg.se
Postat av: Alexander

Skjortan är tokfräsch klang!

2007-06-29 @ 18:23:00
URL: http://alexanderk.blogg.se
Postat av: klang

Kricke-Till stranden you name it!
Spindelmannen-Kul att du tycker om bloggen. När de gäller "rippandet" av Jonnys klädsel så ser jag inte de som ett "rippande". Det var självklart en STOR inspirationskälla men att kalla att ta efter andras val av klädsel för "att ta i" e lite väl fel. De gör vi hela tiden! Det är så trender startar. Det Jonny gör älskar jag och det är inte bara Jonny som kör den skjortstilen Michael Schiller Acnes VD har också sätts bära skjortan så. Vet inte hur jag skulle valt att bära skjortan annorlunda med tanken på att jag tyckte det var snyggt? För att inte "rippa". Eller var det patent på stilen? Nu va jag säkert skitlarvig och töntig som skrev ett sådant långt och drygt svar så förlåt!
Walther-Absolut idétorka kan man ha!
Tinis-Tack så mycket Darling!
Stefan-Just det du gjorde nu att vända det mot mig e ganska strategiskt! Det du menar med att få skriva sina åsikter gjorde jag tillbaks. Att du då behöver förklara dig var ju bra! Tanken bakom mitt svar var: att om du tycker att någon är cheezy eller inte gör något som är intressant varför lägga ner energi på den sidan? Fast om du tycker att det är för mycket uppmuntran på min blogg och att den behövs kylas ner och få ner den på marken så är det upp till dig!
Alexander-Tack den är ny och fin=)

2007-06-29 @ 19:53:21
URL: http://klang.blogg,se
Postat av: Johannes

Well love the shirt... going to get it myself... but didnt like that on johnny, and not on you either, not ugly i just perfer shirts in a regular way. But thanks alot for not wearing it tucked in like always. You are trying something new, and thats great, was getting a bit bored. Keep it up. :)

2007-06-30 @ 13:11:59
URL: http://pashion.dk
Postat av: tegner

Väldigt snýgg skjorta. Skullew velat ha en helkroppsbild dock.

2007-06-30 @ 17:38:19
URL: http://tegner.blogg.se
Postat av: marcus

tycker det ser fräsht ut ändå!
jag är jämt så jävla nyfiken på vad du har för skor... helspegeln!! get it

2007-06-30 @ 20:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91