Hope Store 1½ år

klang

Igår firade Hopes butik på Norrlandsgatan 12 1 ½ år. Det bjöds till festlighet med goda snittar och vin och bakom musikspelaren stod Anders Wendin alias Moneybrother. När man gick vidare fick man en goodiebag som inehöll just en bag. En Shopping bag i svart canvas. Måste nog medge att det vart den bästa goodiebagen hittills. Inte nog med det så hade besökarna 20% på utbudet i butiken. Suget efter en jacka som jag testat 100 ggr blev inte mindre vill jag lova. Dock så blev det inget jackköp men en väldigt trevlig kväll var det. Nu skall jag ta mitt pick och pack och bege mig på Mex visning.


Kommentarer
Postat av: Marcus

Vad fint vissa har det. Den där får du gärna sälja till mig!

Postat av: Peter

Avis, nej;)

2007-11-30 @ 15:42:38
Postat av: Gentiana

haha, jag hittade dig. hej främling :)

2007-11-30 @ 18:03:59
URL: http://www.gt.blogg.se
Postat av: Diskus

Eller mig!

2007-12-01 @ 16:51:09
Postat av: bloggupproret _2007@hotmail.com

Hej!

Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av "ditt liv" tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i "Falling down" ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

Hoppas att du ej tar illa upp!

Hälsningar/

Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

(jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

2007-12-01 @ 21:43:55
Postat av: Christian

bloggupproret _2007@hotmail.com... Det där var nog fan det sämsta jag läst i hela mitt liv.

2007-12-02 @ 18:46:25
Postat av: Klang

Marcus-Nja vill ha den sj=)
Peter-De ska du inte va
Gentiana-nemen tjena! allt bra?
Diskus-Not fore sale
bloggupproret _2007@hotmail.com-Okey=)
Christian-Haha tycker han ska starta en blogg där han kan skriva lite om hur han hatar bloggar.

2007-12-03 @ 01:35:07
URL: http://klang.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91