Innelistan-Manschettknappar

Klang

Måste först tacka för alla roliga och trevliga mail som droppar in! Flera har skickat in och frågat vad som är "inne" i manschettknappsvärlden och vad man ska och inte ska satsa på. Här är min personliga innelista. Fortsätt skicka in frågor och önskemål, det förgyller min dag.

Upp-Klassiska, enkla, rena är förstås snyggast! Det är inte var dag manschettknapparna sitter på men just den dagen skall man vara snygg och proper! Jag säger inte att du skall vara tråkig i ditt val av manschettknappar utan se de som en enkel accessoar.
Mitten-Till mindre dressade tillställningar så får man experimentera lite i valet av manschettknappar. Det kanske handlar om en matchning av strumporna eller flugan vad vet jag. Balla inte ut och go wild för då är det just vid skjortslutet fokusen ligger på.
Ner-Ok, hur i Pelle tänker man när man sätter på sig dessa? Lite kul och fräck kanske!? Nej skojare må du vara men snygg, det blir du inte.


Kommentarer
Postat av: Ziza

Haha, "hur i Pelle tänker man när man sätter på sig dessa?" -instämmer! Åh men suck, det är dessutom bacon på baksidan. Det var droppen!

Postat av: Anonym

hahaha äggen va ju störtsköna!

2007-11-29 @ 20:40:25
Postat av: Anonym

haha så rätt

2007-11-30 @ 15:42:08
Postat av: Eva

Puh! Tack för listan. Har precis köpt ett par stilrena i samma färger som de från Dior till pojkvännen min i julklapp, hans kommer dock från Boss. Känns som om det är en bra julklapp trots att jag tvivlade ett tag tack vare listan din! Tack!

2007-12-01 @ 19:22:17
URL: http://gentlemen.blogg.se
Postat av: Klang

Ziza-hehe ja hur i pelle?
Anonym-Eller inte=)
Anonym-Med bacon?
Eva-Kul att jag kunde stå till känst!

2007-12-03 @ 01:36:45
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: manschettknapp

Hej, ni får gärna läsa lite om manschettkanppar på min blogg. Vi kommer snart kunna visa er manschettknappar i världsklass. ha en bra dag...

mvh john

2009-11-09 @ 12:29:52
URL: http://manschettknapparna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91