God Jul önskar Siv Støldal!

Bild:Klicka för förstoring

"Siv Støldal önskar alla en riktigt god jul och bjuder med sin julklapp in någon att delta i hennes "Cover up"-projekt! Den trenchcoat hon skänker ingår nämligen i serie av kappor som alla rest runt för världen för olika utställningar. Bland annat har de klätt ett berg i Norge, fasaderna till det hus i östra London där Siv har sin studio och exklusiva restaurangen Sketch i centrala London samt byggnader i Köpenhamn, Antwerpen och Stockholm. Genom att bära en av kapporna i serien kommer du att utöka projektets geografiska bredd och förlänga dess livslängd. Siv hälsar att hon skulle bli jätteglad ifall du ville ta en bild av kappan i dess nya miljö och skicka till henne! Den som vinner får kontaktuppgifter och mer info om hur detta går till."

Och som att detta inte vore nog, har hon även i sitt paket skickat med en extra, hemlig julklapp. Vad det är, förblir höljt i dunkel för alla andra än vinnaren.
 
Norska designern Siv Støldal tog examen från Central Saint Martins år 1999, och har sedan dess bott och arbetat i London där hon omtalats som den mest lovande designern inom herrmode. Sommaren 2008 vann hon +46 Award för ”Three Wardrobes", en kollektion där hon hämtat inspiration från sina efterforskningar om vad tre norska män, med olika bakgrund och livsstil, har i sina garderober.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Pulka

Ps: På grund av en överhettad server har vi bestämt oss för att bekräfta vinnaren via mail att han/hon verkligen varit först fram! Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning.

Kommentarer
Postat av: Tina

blev man först kanske? :S när får man veta?

2008-12-16 @ 11:39:15
Postat av: Ida

Du är den finaste jag vet. Förlåt!

2008-12-16 @ 17:54:54
Postat av: Adam

System är helt uselt. Varför gör ni inte bara så att den som skriver in koden först vinner plagget? Då slipper folk komma fram till betalningsalerativet för att sedan bli slagna av någon annan som hann 1 sekund före.

2008-12-17 @ 19:42:53
Postat av: Klang

Tina-Oj jag får inte den infon, men hoppas kan man göra!

Ida-Naj då!

Adam-De låter rimligt men jag har inget med deras system att göra. Jag förser er med koder bara.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91