Detaljer-Miu Miu SS 08

klang

Många har dissat Miu Mius vårkampanj men jag kan inte hålla med. Miu Mius sista herrkollektion är Miu Mius bästa
kollektion enligt mig (sedan tycker jag naturligtvis inte om ALLT, som de utsvängda kostymbyxorna). De prickar in (flera) ting som jag ser fram emot inför våren, checklista någon?
  • Mönstrade Slipsar
  • Sandaler med strumpor
  • Dressat med shorts
  • Skjortan med färgbrytande krage
  • kepsen
    Klang

Kommentarer
Postat av: andreasanton

jah, sandaler med strumpor är ju då mindre okej i mina ögon...

Men ja, miu mius sista kollektion har en del fina plagg!

Postat av: Coulisse Sthlm

Kavajerna är snygga överlag.

2008-02-17 @ 17:32:43
URL: http://coulissesthlm.blogspot.com/
Postat av: Philip

Gillar det inte allas! De utsvängda byxorna femenina ut, stumpor i sandlar + keps blir nördvarning. Kan verkligen inte förstå hur något som stumpor i sandaler, som varit bannlyst så länge kan bli modernt?

2008-02-17 @ 19:51:19
Postat av: Andreas

Nu börjar tillvaron bli lite väl postmodern. Jag är glad att jag inte tillhör dina hängivna anhängare, detta utspel från din sida måste pröva deras tålamod å det yttersta. Jag ifrågasätter verkligen ditt omdöme, du må vilja vara avant garde, men samtidigt målar du in dig i ett hörn du har svårt att ta dig ifrån. Stil och mode är och bör vara förenligt med varandra, försök att komma ihåg det nästa gång Stig Helmer Olsson.

2008-02-17 @ 20:39:08
Postat av: albin

jag mår illa när jag ser dom där byxorna, men i övrigt förstår jag inte kallabaliken; det ser väl rätt bra ut?

2008-02-17 @ 21:05:33
Postat av: Adam

Du får kommentarer hela tiden som försöker påvisa att "ja det är mode, men inte stil". Vafan?
Mode är en sinnesstämning, en kreativ rörelse som speglar nutidens reflektioner och som omger de som skapar något, som sen resulterar i trender. Stil är ju när individen låter sig insvepas av det här, som om det var en bok, eller en tavla, och sen formar något individuellt utav det, tolkar det och ger det ett fysiskt, eget uttryck. Din stil, är en helt underbar tolkning. Oavsett vad man tycker om det, rent estetiskt, så är det korkat att säga att det inte alls är stil, för den är något individuellt.

2008-02-17 @ 22:40:29
Postat av: Andreas

Adam: Såg du bilden som cirkulerade för ett par veckor sedan på unge herr Klang där han står bredvid en identiskt klädd yngre herre som tydligen arbetar för någon tidning? Den bilden motsäger allt du ovan skriver. Jakten på individualismen slår knut på oss själva och samhället. När alla vill vara olika slutar det med att vi likt hunden biter oss i svansen. Cirklarna sluts omkring oss och snart är vi alla reducerade till döda själar på jakt efter de senaste sandalerna.

Du skriver "speglar nutidens reflektioner" Vad menas med denna märkliga formulering?

2008-02-18 @ 01:01:03
Postat av: Klang

andreasanton-en hel del..
Coulisse Sthlm-Absolut riktigt fina
Philip-kanske för att de har vart bannlysta ett längre tag?
Andreas-Just det hörnet gillar jag.
albin-Tycker jag också
Adam-Mycket stämde där tycker jag. Speciellt det där om att man sveps med.
Andreas-Jag förstår inte vad ni vill? Jakten på individualism. vi sysslar med mode! Där kläder speglar en viss stil. Jag tippar på att dina stil och kläder springer runt på ex antal på stan. Och att jag och Cleas hade liknande kläder på oss bevisar ju bara att båda hade grymmt bra stil enligt mig och att vi gillar samma trender. Ingen av oss säger att vi skall vara ensamma om de vi har på oss.

2008-02-18 @ 13:32:28
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Adam

Jakten på individuallism är inte jakten på skilja sig ur mängden rent fysiskt, individualismen är ju medvetenheten om jaget, att således skilja jag från dom, är att vara medveten om att mina tankar och mina tolkningar är mina egna; det förutsätter ju aldrig att inte alla andras tankar är de samma. Människans fundamentala funktion är ju att vara ett flockdjur, så att andra tolkar modet på samma sätt motsäger ju inte det faktum att det är deras egna Indivudella tolkning.

"Speglar nutidens reflektioner" är ju så enkelt att förklara som att modet speglar de samtida funderingarna kring till exempel global varming, vilket syns väl i till exempel Alexander Mcqueens A/W kollektion 2007 när där finns apokalyptiska tendenser. Herregud.

2008-02-18 @ 16:59:53
Postat av: Walter

Ska du inte skaffa en magväska också? Grejen är att det hade kunnat varit ironiskt vilket hade gjort att det gått hem, men Klang du ser för nördig ut för att det ska kunna vara ironiskt eller roligt. Du kommer bara se ut som en borttappad turist.

Andreas, det där om Stig Helmer Olsson, word.

2008-02-18 @ 22:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91