Hope S/S 09


Solen gassar in i ett fullsatt Hallwylska Palatset. Det är något smått fantastiskt som alldeles strax skall hända. Plötsligt står en gitarrprydd flicka med svarta solglasögon rufsigt hår lite halv nonchigt på scenen. En gossipvåg runt publiken konstaterar att det är Coco Sumner, Stings dotter, som skall uppträda. När sista tonen lämnar Cocos läppar jublar publiken och förväntningarna och stämningen i Hallwylska Palatset är magisk. Showen startar, Mathias Lauridsen öppnar visningen med bestämda steg och ett sammanbitet uttryck. Det är plötsligt en internationellt högklassig visning vi är på där kläderna osar YSL men på ett Hope sätt. Då menar jag inget plagiat utan YSL´s lyxkänsla återspeglas och när modellerna som Eddie Klint och Freja Beha kliver på efter just Mathias Lauridsen. Vet inte om det var hela känslan med musiken, modellerna och platsen som höjde kläderna och visningen till den bästa jag vart på någonsin. Tror det kan ha spelat in men det var ett enhetligt högsta betyg av alla som var där. Och kanske det bästa som visats hittills på modeveckan, joo men så va de. Hope is King.

Kommentarer
Postat av: vazlin

Godt med en live-reportert fra moteuka i nabolandet! Var Hope sin 09 kolleksjon like nord afrika-innspirert som årets? gode bilder, men gjerne flere :)2008-07-02 @ 13:25:07
Postat av: Lukas

Bra rapportering Klang, vet du var man hittar mer uttömande bilder på respektive kollektion?

2008-07-02 @ 16:16:05
Postat av: Pontus

Lukas: du kan se alla visningar i videoformat på http://www.bonmagazine.com/#/

2008-07-02 @ 17:30:45
Postat av: Klang

Vazlin,

Lukas,

Pontus

-Kul att höra! nej inte alls nord afrika-inspirerad. Kolla in ex. bons hemsida eller cafe. Där finns alla visningsbilder och videos.

2008-07-03 @ 14:29:55
URL: http://klang.blogg.se/
Postat av: Klang

Vazlin,

Lukas,

Pontus

-Kul att höra! nej inte alls nord afrika-inspirerad. Kolla in ex. bons hemsida eller cafe. Där finns alla visningsbilder och videos.

2008-07-03 @ 14:29:56
URL: http://klang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91