Inspiration-Blueberry ReptileÄr vanligtvis inget större fan av muddar på jackor men här får jag medge att det kan vara riktigt snyggt. Bluberry Reptile kommer inte helt otippat från både väskan och skorna som matchar temat snyggt. Vantarna ramar in det hela med sin svarta grund och blåa kant runt sidorna.

Rock-Costume National
Skjorta-Burberry Prorsum
Byxor-H&M
Väska-Valextra
Handskar-Lanvin
Skor-Zilli

Kommentarer
Postat av: Jonas

Detta är min första kommentar på din sida som jag besökt i ca ett år på nästan daglig basis (tack för det)! Det innebär att du lyckats med ngt extraordinärt skulle jag vilja påstå...craving, craving & craving. Vart hittar jag de skorna!? Gärna butik i paris eller geneve om du vet ngn...Ser fram mot mer kul.

Jonas

2008-10-23 @ 09:01:26
Postat av: Joe

Jag skulle vilja veta vart man hittar väskan. :)

2008-10-23 @ 10:14:35
Postat av: klang

Jonas-Du är välkommen att kommentera när du vill;) Kul att du följer bloggen! Skorna hittar du i Paris tex. här:

Zilli

48, rue Francoise ler

75008 Paris

Joe-Valextra är tyvärr ett av det dyraste väskmärkena jag tipsat om, närmaste hittar du nog på Harrods i London!

Postat av: Andreas

Detta är även mitt första inlägg och jag måste erkänna att jag gått från mycket skeptisk till oerhört imponerad av ditt arbete! Jag kanske inte alltid skulle välja samma stil själv men jag gillar att du till skillnad från många andra skribenter har en unik personlig stil och inte endast tipsar om slitna jeans, färgglada strumpor och rutiga skjortor. Jag gillar att en svensk modebloggare vågar titta förbi våra svenska märken och se va resten av modevärlden vill förmedla (tex Lanvin)Sen ser man att du har ett gott öga till svenska märken (framför allt acne) men det ser jag bara som positivt då acne har varit väldigt långt fram designmässigt men ännu tyvärr inte kan mäta sig med tex prada och lanvin när det kommer till kvalitet. Fortsätt vara dig själv och plocka upp de trender som inte ALLA andra går i! ps. Fantastiskt snygg layout och teknik för outfits och liknande, man får direkt en helt annan känsla när det ser välgjort ut. ds

2008-10-24 @ 08:54:48
URL: http://fashion4fun.bloggagratis.se
Postat av: klang

Andreas-Kan inte annat än att tacka så mycket för den fina kommentaren!

2008-10-24 @ 14:26:47
URL: http://klang.blogg.se/
Postat av: Jonas

Klang, såklart det är Zilli... det betyder 1000 dollar skor då :) Butik finns i stan (Geneve) också, skorna skall provas imorgon. Tack för tipset!

2008-10-24 @ 19:13:20
Postat av: Patrik

Till er som liksom jag är ytterst sugna på väskan klang tipsat om här men ej har råd... :(Fann nyss en länk på manolo till ett svenskt märke som har en liknande väska i äkta läder för ett riktigt schysst pris..enligt mig =) 2300 sek för en briefcase är bra. www.dirigo-fashion.com/shop var adressen. funderar på att beställa en..

2008-10-27 @ 19:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91