I nya numret av Cafe!


I nya numret av Cafe har jag valt ut tolv väskor i modell mellan. I vår ser vi mycket bruntoniga mockaväskor men även i skrikiga färger blandat med skinn. Idag kan du verkligen frossa i axelremsväskor och hitta schysta dataväskor i alla prisklasser, köp nya numret som finns i butik nu!

Kommentarer
Postat av: Kalle

Tjena Klangen!Jag är en flitig läsare och jag gillar ditt koncept!

Men student som man är tycker man väl att du kanske borde hitta lite mer billiga alternativ till dina inspirationer! Kan du inte ha en liten "fashion report for the student"-inlägg? Billigt, snyggt och bärbart.2009-02-26 @ 20:28:36
Postat av: klang

kalle-Förstår va du menar. Nu menar du kanske bloggen i allmänhet och inte mina cafe jobb, för däär hittar du både billigt och dyrt. Just som du skriver är de "inspirations" inlägg som är tanke att du skall inspireras av och sedan själv kunna matcha ihop med andra märken. Själv hinner jag inte gå igenom billighetsvaruhysens hemsidor då de inte har frilagda bilder på plagg i den mån som de dyrare sidorna har. Men skall försöka bättra mig och tipsa billigt ibland också!

Postat av: gustav

vänstra raden, 3e uppifrån var sanslöst snygg! var är den ifrån? eller måste jag gå och köpa tidningen för att få reda på det? ;)

2009-02-27 @ 19:39:02
Postat av: jp

ställer mig i raden efter gustav.

längst ner till vänster, vad är den ifrån?

2009-02-28 @ 17:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91