Valborgs Outfit

Idag blir det party i goda vänners sällskap. Nedan syns outfiten som ska bäras kvällen till ära.

Klang

trenchcoat - H&M
Skjorta - Filippa-K
Byxor - Acne jeans
Skor - Acne Jeans
Fluga - Vintage
Hängslen - Vintage

Accessoarer

Armé/safari

Nu när våren hittat hit känns min trenchcoat lite stor och höstig. Vad kan man bättre göra än att uppdatera sig! Välj då att köpa en safari/armé inspirerad jacka som känns både vårig och trendig. Finns hos de flesta designers. En av mina egna favoriter är (som vanligt) från Acne Jeans. Men går lika bra att fynda på H&M.



Acne jeans

Acne Jeans

Bunny VS Nappa

Paul Smiths sneakermodell Bunny gick helt klart in på vårsneakerlistan över tänkbara modeller. Men vad hände med Paul Smith? Deras nya modell Nappa känns inte alls rolig och stripen på sidan känns bara gjord och tagen. Nu ställer jag frågan: Bunny eller Nappa?



Paul smith

VS

Paul Smith

Acne väska

Är ruskigt sugen på denna Acne Jeans väska med långt band som e helt rätt. Finns dock en på MQ som är väldigt lik för 499:- 

Acne Jeans 

Acne Jeans Acne Jeans 3999:-

Sjung om Studentens ly...

Var och köpte student outfiten i dag. Blev nöjd över kostymen men när det kom till skjorta blev jag galen. Kändes som alla skjortor hade 70-tals snibbar så det blev tillslut en fin helvit från filippa-k. Nu väntas inköpen av slipsar och skärp. Skall ta mig en sväng till myrorna vill ha en svintight röd skinslips;D

                                                         studentmössa
            

Vilken Färg?

Adicolor
Fick syn på en kille med egenmålade Adicolor i dag! Har vart sjukt misstänksam till hela konseptet måla-dom-själv. Men i dag ändrade jag mig lite. De kan faktiskt bli riktigt coola. Så om ni vill ha ett par sneakers som ingen annan har eller bara vill ha ett samlar objekt skaffa då Adidas Adicolor.

Vita Ben

Vita jeans är månadens och vårens säkraste kort (efter Hängslena). Och de vita jeansen hittar du hos Acne Jeans, Filippa-K, Tiger och nedanför Julian red som är min favorit. Hög midja och stuprör, klå de du!

julian redJulian Red 1100:-,
zoovillage

Kravlösa T-shirts

SC

Filippa-Ks desiger Rasmus Wingårdh har nyligen startat egna märket Simplicite Compliquée. Och t-shirten vill jag ha! Han beskriver dom som lite oversize och slitna och försöker hitta känslan utan favvoplagget. Ser mycket iframemot nästa sesong då han kommer ha med collegetröjor och byxor.

Svenska hjältar

Nu får svenska märken som Filippa-K, Pour homme och Acne Jeans se upp! För nu har det nya märket Lécole National tagit upp kampen på stilrena moderna kläder för oss killar och för en billigare penning. I kollektionen finns trenchcoats, kavajer, kostymvästar och bomberjacka. Tacka Sverige Europa!

6

2

1 
www.lecolenational.com

Ipod Covers

De flesta har en ipod, och de som vill ge sin ipod något extra skall se hit. Alla stora designers har hoppat på trenden att designa Ipod covers och mina egna favoriter är Dior Hommes och Marc jacobs. Det negativa är att de flesta kostar mer en själva ipoden.



Ipod


H&M Modern Classic

H&Ms nya satsning på män med modern classic skall bli intressant att skåda. Men de mest intressanta och det jag mest ser iframemot är den weekendbag som utlovas(äkta skinn). Nu slipper man tråna efter mulberry och Lv-keepall.

weekendbag

jeansjacka

När jag ändå va inne på jeans så vill jag bara tippsa om den vårjacka alla har i garderoben eller vinden. Jag tog ut min gamla lee i går och med en sådan enkel metod som att vika upp armarna och knäppa knapparna så får man en given och modern jacka.

jeansjacka Acne Autumn/winter 06

Skjortan till jeansen!

Slår här ett slag för den gamla levisskjortan. Har idiotförklarat hela min familj som alla hade var sin skjorta på 80-talet men nu lyckats "slarva" bort allihop. Men som tur finns second hand eller svenska Acne Jeans som både har med Jeansskjortan i vår och höstkollektionen. Vik upp armarna nu i vårväderet och stoppa ner den i byxan så e du redo för all slags svårigheter>;D 

Acne Jeans
Acne Jeans Spring/Summer 06

Acne Jeans Autumn/winter 06

Rock N´Roll

Att rockmodet håller i sig syns främst på Dior Hommes visningar där allt från stuprör till skinnväst finns med. Jag vill tipsa om att svenska marknaden har minst lika coola plagg för en bråkdel av priset.


Dior Dior Homme




Klang Tipsar:


rockenroll



Lycka till och shoppa second hand!!

Solglasögon

Satt i solen i dag och tänkte. -Nu skulle solglasögonen vart på. När jag kom hem letade som en galning efter fjolårets men till min bedrövning så hittade jag bara ett par. Men som tur var fanns mina stora vita plastbågar från spalding kvar(säkert 7 år). 

Om man vill köpa ytterligare ett par vad skall man satsa på? Det tjatas ju om att allt i vår skall vara stort och i plast. Visst håller jag med om att stort e coolt men tycker endå Acne har gjort ett av årets bästa bågar (samma modell syns på Dior Hommes visning).
Men om man skall följa den stora trenden men STORA bågar i plast har märken som Hugo Black, Gucci, Dior alla liknande bågar med i sina eyewear kollektioner. Men den största vinnaren enligt mig och många andra är endå Tom Ford som gjort årets snyggast solglasögon kollektion och speciellt modellen Farrah. Men skall du köra budget skulle jag rekomendera ett par pilotbrillor från macken eller H&M.


Tom ford
Tom ford-
Farrah

Acne
Acne Jeans-
The Director

Dior Homme
Dior Homme

Randigt!

  linneFilippa K 450 sek        
Tror alla har märkt att randen är tillbax. Jag hakade genast på och var glad över att båtsäsongen snart är här. Svenska designers som Filippa K och Pour Homme har lanserat ränder både i höst och vårsäsongens kollektioner. Så om du inte har gjort de än gå då genast och köp dig en randig t-shirt eller tröja.

Hängslen

Hängslena är Vårens bäste tips. Men tänk på att ju smalare desto bättre! Dior Homme har sina smala som är sjukt snygga. Men för min del fick de bli ett par från Nitty Gritty som är minst lika snygga;D


Dior Homme  
Dior Homme 


Nitty Gritty 198 sek
                                                                                                    
            

Vita Vår sneakers

Nu är det vår och vad kan man bättre göra än att inhandla nya sneakers. Och i vår är det VITT för hela slanten. Det är den låga varianten som är helt rätt. Några riktiga hetingar är Dior Homme och Gucci som båda har vita tennis sneakers i sin kollektion. Men vill man handla mycket i vår eller har en tunn studentbudget som mig så får de bli ett par Stan smith eller Nike Cheyenne

       
                      

Första inlägget

Välkommen!

Har nyligen kommit in i Bloggvärlden men till min tristess inte hittat någon bra mode-blogg för killar. Det svämmar över för tjejer men killarna verkar ha halkat efter. Mitt mål med denna Blogg är att uppdatera killarna på modefronten så gott jag kan med bilder och inlägg. Hoppas ni killar kommer uppskatta min Blogg

MVH//Klang
RSS 0.91