Nyårslöftet

klang
Nu i nyårslöftetider kan jag inte annat än att lova att aldrig tvivla på Acne jeans service och bra personal uppträdande. Var som sagt hemma i Uddevalla där mor fick tvätta mina svarta Acne för första gången. Sagt och gjort, ut kommer jeansen med typ ingen färg kvar! Jag skäller ut min mamma och frågar om hon inte kunde tvätta eller bara var blind. Arg som fan åker jag hem till sthlm och in på Acne och berättar om min mors okunnighet utav riktig denim och vilket missöde det ställt till med. Att jag ej har något kvitto till mitt förfogande eller att jag får en förklaring där min mor blir rentvådd spelar ingen roll. Men med en smula dåligt samvete och tusen kronor i presentkort gick jag hem och ringde min mamma=)

JulianOnME

Klang

Köpte idag ett par riktigt snygga jeans med riktigt hög midja från Julian Red. Jag trivs över förväntan i dem och kan absolut rekommendera högre midja till oss män.  Tycker det är dags att våga tänja lite mer på jeans modet. Ska bli kul att jeansen kommer i utsvängda modeller och att midjan klättrat upp.

T-shirt-Acne Jeans
Jeans-Julian Red

BackAgain

Klang

Hejsan alla som läser min lilla blogg! Hoppas julen vart skön och att nyårsoutfiten är fixad;D Har vart hemma i Uddevalla nu i ett par dar. Träffat nära och kära och tagit igen mig lite. Skönt var det men ännu skönare att vara tillbaka i the capital of Sweden. Jag hann med både fest och en shoppingtur till Göteborg. Där jag fyndade denna snygga skjorta från Acne (30%). Där hemma var allt som likt och det var skönt att se=) Julklappar har det öppnats också! Mycket till hemmet. Strykjärn, brödrost, hårblås, bricka, lattemuggar, skål, tvättkorg mm. Tack min älskade familj! Fick också ett ruskigt snyggt smalt lackskärp från J.Lindeberg av Mr.H Danke Schöön man!

FlugbågeIHallen!

Klang
Kom nyss hem från jobbet och på mitt hallgolv ligger ett paket! Hmm roligt roligt, ett för tidigt paket!? Men vem kan de vara från? När jag öppnar det och ser att det är ett par bågar vet jag precis vart det kommer ifrån=) Det är från de trevliga skåningarna "
retrobågar" som jag köpte mina nördbrillor utav. Jag får tacka så hemskt mycket för dessa trevliga bågar och önska er God Jul och Gott Nytt År! Hoppas ni snart får ihop era pengar till glasögon för de behövande i Afrika snart! Detta var absolute den mest oväntade och kanske roligaste julklappen jag fått! hehe tack.

TheKingOfpop

Klang
Jonas postade ett inlägg om burberry Prorsum, här var gårdagens outfit innan jag gick ut och inhandlade alla julklappar. Brukar dock inte köra mikael jackson (1 handske). Men just för detta foto blev jag the king of pop för en stund! Eyy jag har ny kylskåpsmagnet som ni kanske ser! Respekt för Acnemagneten;D!

MensHighHeel

klang

Är det någonting jag ångrar och någonting jag måste ha nu är ett par högklackade boots. När jag köpt mina Whyred så dröjde det en månad så kom Acnes högklackade och jag irriterades till max. Så om det inte kunde bli mer tröttsamt släpper Whyred och J.Lindeberg varsina nya också dem högklackade. Slutsats high heels ain´t just for girls! (bild: Dior Homme)

RopeKnot

Klang

Kunde man tro att sailor modet skulle kunna krypa in i vårens och sommarens mode igen? Nja inte lika starkt som föregående år kanske. Men Filippa K håller hårt kring båttampen och har några seglar detaljer med i S/S 07 kollektionen. Någon enstaka randig tröja finns med men det som slår en mest är tampskärpet. ett snörskärp som är gjort i liknande tampmaterial som på bilden övan. Detta skärp är lika självklart i Filippa ks S/S 07 kollektion som hatten var för F/W 06. Tände inte riktigt på idén men efter att tjuvkikat lite extra i lookbooken där skärpet matchades till ett par baggy chinosliknande byxor med hög midja, så kunde jag inte annat en att småle och tänka -Skepp och hojj!

SigridsList

klang

Blev både glad och mycket smickrad när en av Sveriges bästa modebloggare listade sina favoritbloggare. Och mitt ibland celebriteterna som Hotspot och Ytligheter fanns jag med. Blev nu ens mer förtjust i lilla Sigrid och skulle vilja bära med mig henne överallt;D

BJM

Klang

Kan ju bestämt säga att jag tipsar om detta på tok försent. Men det var iaf Beckmans julmarknad i helgen och jag var där för att kolla läget. Fanns några saker jag blev riktigt riktigt sugen på att köpa. Bla. ett halsband med läderrem med ett smycke bestående utav en läderlapp med guldspänne. Tyckte också mycket om glasögonhållarna "senilsnören" i kedja. Ska bli riktigt kul att se vart dessa begåvade personer kommer att hamna i framtiden. Om ni var där vad tyckte ni?

ChucksGotThemhigh!

Klang
Snubbla över bilden på myspace och tänkte -Fan va cool han va! Hög midja, instoppad skjorta. Fan am i swedens next chuck, hehe nej men ärligt e han inte jävligt cool? Jag tror iaf att jag kör den outfiten (dock långärmade uppkavlade armar, och knäppta knappar) till krogen nästa gång. Givervis lägger jag bössorna hemma(!)

GlöggAtM&M

Klang
Glögg, pepparkakor lussekatter och trevliga människor förgyllde eftermidagen och kvällen. Tack M&M för ett fint uppstyrt glöggsammandrag;D

skjorta-Filippa K
Väst-Vintage
Jeans-Cheap Monday
Fluga sammet-Egengjord
(hade dock oversize cardigan över)

addictedToTies!

Klang

Jag borde egentligen tröttnat för länge sedan mitt användande utav flugor i alla dess former!
Men nej då! Iförrgår shoppade jag två på 2hand och idag gjorde jag mig två nya. Ok ska bara ha några till sedan får någon sparka mig!

Intervju-SundayBears

Klang
Hur står det till Karl-Johan? Det är bra! Lite trött efter en hård vecka.
Såg dig i lookbooken för Filippa K SS 07 igår. Det går bra nu? Det går hyfsat. Tror jag jobbar över medlet i Sverige. Men det kunde gått bättre.
Hur blev du upptäckt? Blev upptäckt på Hultsfred. Ingy från Stockholmsgruppen kom fram och frågade om hon fick ta några polaroidbilder. Sedan om jag ville modella lite, det var 2000. 
Det känns som ditt stora genombrott kom i våras? Känns inte som jag haft mitt stora ?genombrott? än, hoppas jag!
Du går mycket visningar just nu. Kan du se någonting i modet som är extra starkt i vår/sommar? Vet inte riktigt. Men hattar har jag sett sedan jag gick Acnes höstvisning. Kommer även att fortsätta hos Filippa K i vår/sommar också. Utsvängda jeans kommer tillbaka, även den höga midjan kommer stanna.
Vilket är ditt mest prestigefyllda jobb? Dior Homme, absolute! Jävligt kul, jävligt uppstyrt och jävligt proffsigt. Stor skillnad från Dior Homme och en svensk visning!
Hur fick du Dior Homme visningen? Tror de kollade in Stockholmsgruppens hemsida. Det var jag och en polare som fick chansen. Så de flög ner oss till Dior Hommes headquarter där vi fick träffa Hedi Slimane. Vi fick först vänta i ett litet rum, och när vi väl kom in var det över på 20 sek. Sedan fick vi åka hem!
Hur var Hedi? Han var väldigt proffsig och bestämd. Han styrde allt med en järnhand, men inte så jävla pratglad.
Fick du behålla någonting ur visningen? Inte någonting, de var stenhårda. Konstigt nog i och med att kläderna jag bar var helt uppsydda för min kropp! 
Beskriv din personliga stil- Försöker åtminstone ge ett litet rockigt intryck! Inte speciellt vågat. Hoppas man har lite koll.
Men din pälsmössa är ganska vågad? Är den?
Vad kan man inte vara utan i vår? Ah fan låt mig tänka! Kan säga vad man inte skall köra, seglarmode! Tror att det fortfarande kommer att vara jävligt dressat. Man kommer långt med en schysst trenchcoat och en snygg skinnjacka.
Vilka är dina framtidsplaner? Vet inte riktigt. Jag är dålig på att planera. Lägger mycket tid på vårt band just nu! Skulle vara kul att turnera lite. Sedan skall jag till Paris, går det bra där så kan allt hända! Egentligen borde jag skaffa mig ett heltidsjobb haha. Men va fan man skall leva livet innan man blir för gammal.
Vilken är din favorit designer? Hedi Slimane är självskriven. Acne är också bra!
Vilken är din drömvisning? Har redan gått den. 2 gånger! Men en tredje gången gillt för Dior hade vart grymt. Sedan vill jag gå en Burberry Prorsum visning också.
Slutligen, vem är Sveriges bäst klädda man? Ah kan inte välja! Kan man lista Sveriges fulaste istället?
Visst
!- Filip Och Fredrik. Så jävla fula!

Kraglös

Klang
Gick in på Filippa K i går och fick syn på denna skjorta. Personalen sa att den kom med preview kollektionen, men var inte säkra. Det dom var säkra på var att det bara kommit fyra storlekar till sthlm (troligtvis Sverige) och som tur var la jag vantarna på M. Julmiddag med jobbet igår som slutade på Riche och var supertrevlig. Hoppas ni haft en trevlig helg.

GiveMEArne

Klang

Klockor i all ära. Pråliga, stora, guld, Breitling, penisförlängare, små, dyra, tunga och billiga. Det finns Hur många som helst där ute att välja mellan. Jag kan stryka många ord från listan när det kommer till mitt tycke. Klockan längst upp på min önskelista just nu är denna klassiskt snygga klocka från Arne Jacobsen modell:Banker Watch Leather.

MarryLektyr

Klang

Hårda klappar -Ja tack! Speciellt biografier, fotoböcker mm. Allt som kan läggas på soffbordet och få än att se sådär coolt kulturell ut. Här är två av mina julklappstips!

Dylan- Hitta inspiration till outfits från en av de coolaste klädda männen. Här ser du allt från flyers till wayfarer brillor i sköldpaddsmönster. ”Idont give a fuck” bilder är självklara och det är denna bok på bordet också! 

Rolling Stone 1,000 covers
- Titeln säger allt. Sjukt snygg bok med de grymmaste omslagen ett musikmagasin kan åstadkomma

 

MeDoTindra2

klang

Nu sitter jag här och kollar på mitt fönster, snön faller och julgranen gnistrar. Nja inte riktigt kanske. Men lite prestationsångest fick jag när varenda jäkla granne pyntat med julsaker i sina fönster. Så ut på stan jag gick och Julinhandlade två stycken Tindra 2 i svart (en stor, en mellan). Så vilken granne är avundsjuk nu? Inte jag ifl! ;D 

báwagian

klang

Helgen var super,hektiskt men cool *rimmasta*. Dubbeljobb lördag, utgång riche och spyan. Födelsedagsfest söndag. Heldag kungens kurva måndag (ikea och media markt). Shoppade loss på bord, glas, matlådor, förvaringsboxar och en ny datamus (förut kunde muspekaren flyga iväg till tjotahejti när den ville). Första ljuset har brunnit snart jul, than im coming home for some good food and liquor.

Jeans-Acne Jeans
skjorta-Whyred
Fluga-Egengjord
Glasögon-Vintage

Skagenröra

När man som jag växte upp på västkusten så fick man skagenröra istället för välling. Därför kan jag inte annat än att tipsa om dessa små delikatesser från tretorn.

Klang
“Tretorn present the limited edition Skagenora box set, an all white slip-on offered in three varieties of graphic print. Inspired by the classic Swedish plank sandwich, the right shoe is plain white, with the option of three left choices that feature a photographic print of a grapefruit, oysters on the half shell or a shrimp and lime.”

1000miles

Klang

Tack alla som läser min blogg och förgyller min vardag. Nu gick jag över 1000 kommentarer på bloggen. Det är dessa små ord som gör att man fortsätter. Ser gärna att jag går 1000 steg till. Danke sköön and have a nice weekend!

grovStickat

Klang
Har som vana att fastna lite extra för Acnes kreaktioner. Som halsduken här till höger. Men ack så billigt man kan komma undan! Halsduken till vänster (grosso) kostade mig nothing (49:-), det kan jag kalla kap.
RSS 0.91