On It´s Way From United States!

Klang

Satt här och läste min egna blogg, har jag allting jag tipsar om eller e jag full of shit? -Nja allt har jag ju naturligtvis inte! Men de jag verkligen vill ha då? -Nja för de mesta. Sedan kollade jag in Wayfarer bilden, då slog det mig dom måste jag ha! Sedan slog snål Bertil till och det slutade med att jag beställde dessa två snygga solbrillor från
http://ocshades.com/. Kan rekomendera sidan starkt (än så länge)! Solglasögonen kostade mellan 10$ var och frakt på 7,8 $. Nu är jag bara nyfiken på hur lång tid shippingen kommer ta. Men nöjd är jag;)

Midsommar Outfit

klang

Midsommaraton firades i kungshamn på nattklubben Baden. Bra musik,trevligt folk och alkohol i kroppen. Kvällen var kanon! Kändes lite jobbigt att jobba 11 dagen efter, men de e smällar man får ta.

Skjorta-Evisu Deluxe
Denimväst-Weekday
Jeans-CM
Fluga-Weekday

Roy.L

Klang

Om jag skulle flytta idag så skulle jag absolute försöka få tag på en Roy Lichtenstein tavla. Tycker dom är sjukt coola. Jag skulle också tapetsera en fondvägg i mitt kök med denna tapet från Ralph Lauren.

Det är över nu!

Är ledsen över det dåliga bloggandet just nu. Är och jobbar på restaurang i Kungshamn och kommer vara där hela sommaren så tillgång till uppkopplad dator kommer vara runt 1 gång i veckan. Men lägger nu ut bild från min student som var hur bra som helst! Den veckan kommer jag aldrig att glömma. Men nu är det bara att blicka framåt och hoppas på det bästa;DKlang


Student Outfit:

Klang

Kostym-Brothers
Skjorta-Filippa-K
Skinnslips-Blammo

MunkisOutfit

klang

I dag blir det fest och grillning i Munkis. Det blir förhoppningsvis trevligt. Har varit lugnt efter studentveckan men i dag var jag sugen;D 

T-shirt-PULP
Jeans-Cheap Monday
Skärp-Vintage

3-Ting!

  


Dagens  

Dagens gbg runda:

Chinos-H&M
T-shirt-Pulp
Fluga-Weekday/vintage

Wayfarer

WAYFARER

Ett av sommarens coolaste måsten är ett par Ray Ban Wayfarer. Glasögonen går att spåra bak till 1976 och har kommit och gått i modet ända sen dess. Andra märken som
Acne Jeans satsar på Wayfarer kopior.  

K-hamn Outfit

klang
Dagens varma dag ute i kungshamn var trevlig. Föreläsning om hur man skall vara mot kunder etc.

T-Shirt - Acne Jeans
Denim Väst - Vintage/weekday
Skjorts - Vintage

SthlmStil

SthlmStil
Vill man ha lite ny inspiration till outfits eller helt enkelt bara vill se coola människor på stan. Tycker jag absolute ni skall gå in på sthlm Stil. (OBS dåliga på att uppdatera)

SmakligNalle

Lg Chocolate

Nu under studentveckan så lyckades jag "slarva" bort min mobil. Ingen större tragedi förutom numren. Så i dag begav jag mig ut och fick med mig en LG Chocolate hem. Lycka!

shortslycka

Skjorts

Fick köpt två par second hand shorts i dag. Ett par marina och ett par svarta. Perfekta tennismodeller.

Denim&Bunny

Dagens
Dagens shoppingrunda slutade med ett par Paul Smith skor, en Denim väst från weekday/secondhand avdelning och andra nummret utav Acne Paper. Soligt och härligt i underbara GBG.

VintageBågar

Vintage

Aviator och klassiska bågar är hett i sommar. Passa på att lägg ett bud på ett par vintage på ebay för en billig penning. Så kan du räkna med att vara ensam om sommarens coolaste bågar.

Billiga Jeans!

Jeans
När jag ändå var inne på byxor (enligt vissa för mycket) så passar jag på att tipsa om jeans som inte kostar skjortan. Cheap Monday i all ära men det finns fler. Denim Circus och Dr.Denim gör också jeans för under femhundralappen.

Underskattade Finbyxor

    Chinos
Acne Jeans


Nu på försommaren kan det vara skönt att ha ett par sköna luftiga byxor. Då är chinos ett perfekt plagg. Vik upp benen lite och kör till ett par vita sneakers eller till finskorna. Snyggt till t-shirt, piké eller skjortan.

GothenburgShopping

I går bar det av till gbg för att köpa Ipod Nano. Kunde inte låta bli att shoppa lite kläder också. En Acne Jeans t-shirt och ett par marinblåa hängslen från topman.


Klang

T-shirt-Acne Jeans
Jeans-Cheap Monday
Hängslen-Topman
Skor-Acne Jeans
RSS 0.91