Acne On The Weekend

Acne Jeans

Tipsade om
Acnes axelbandsväska i April. Nu lyfter jag fram Acnes weekendbag som är ruskigt snygg.

Vilken Ipod?

Ipod

Står i valet här: Ipod Video eller Nano? Skall beställa senast typ på fredag för att vara säker på att den kommer innan studenten. Skall jag sattsa på den stora eller den lilla?

Levis

Levis

dagens inköp blev en fin ny jeansskjorta från levis.

Eluxury+Dior Homme=REA

DiorHomme
Ni som är ute efter Dior Homme för närmare halva priset kolla in
Eluxury där rear dom ut t-shirts till smycken. Först till kvarn! Den vita t-shirten kommer nog hem till min brevlåda snarast!

Dior Homme VS Vans

DiorvsVans

Dior Homme kör Schackrutigt det gör också Vans på t-shirts frågan är då - Dior Homme vs. Vans? Prisklassen är stor Dior Homme $160,  Vans går på 299:- på
caliroots.  

Nike+iPod Sport Kit

Nu lanserar Nike och Apple det nya träningsredskapet som skall kunna ge den som tränar chansen att få information om tid, distans och fart mm vid löpning genom ett iPod+Nike kit. De speciella nike+ skorna skickar information till ipoden som visar resultaten på skärmen. Än så länge så fungerar det bara på Ipod Nano.
Läs mer på
Apple.

NikeIpod

Skribent?


Blev igår förfrågad att bli skribent på hemsidan usmen.se där jag får skriva vad jag vill inom deras områden. Arbetet är ideellt , så frågan är om jag skall hålla mig till klang eller eller börja skriva lite för usmen.se ?

DenimRed&White

Var på second hand runda i dag och fyndade ett par vita Filippa-K jeans och ett par röda Vintage jeans. Lyckat, mina fynd gick på mindre än ett par Cheap Monday jeans!.

Klang

Övre:
T-shirt-Acne
Jeans-Filippa-K
Hängslen-Carlings

Nedre:
T-shirt- ILoveNy
Jeans-Vintage
Skärp-Vintage

Black Digital

Studentpresenter skall inhandlas, här är min digitala önskelista:Klang


Mobil - Lg Chocolate√
Ljudsystem - Apple Bose SoundDock Digital Music System
Dior Homme - Kamera Fodral
Ipod Video-Nano√
Digitalkamera - Kodak EasyShare v550-Panasonic DMC-FX8√

Baloutfit

I fredags var det bal, det var super trevligt med god mat och dryck. Här kommer en bild på mig och min vackra bordsdam som för övrigt har fler bilder från balen.

Bal

Klang:
Kostym-Brothers
Skjorta-Filippa-k
Skinnslips-Vintage
Skor-Din sko

Lustjakt:
Klännig-  zara, Berlin
Väska med kedja, Farmors
Kort kavaj-H&M
lackskor-farmors
Guldörhängen, konfirmationspresent
                                    

I♥Skull

Dödskallemodet har funnits ett tag, så därför bestämde jag mig för att göra ett litet kollage med mina favorit skull saker.

iloveskullSKULL

* T-shirt-Misfits
* Halsband-dsquared2
* Converse
* Skull scarf-Asos
* Jeans-Cheap Monday
* Vans

Denim vs Denim

Fler tips om fynd på second hand och mindre dyra sidor. Enjoy!

Acne Jeans  Acne jeans


 
Klang Tipsar:


Klang Tipsar


Ju$t Another Rich Kid

Den stora vinter rean på Le Shop Stockholm fortsätter och du kan där fynda Ju$t Another Rich Kid t-shirts för halva priset. Värt ett besök på hemsidan och kolla läget. Finns 9 olika modeller. Ta chansen!
Just Another Rich Kid375 Kr 750 Kr   

Gram Design

Tips: Gram Design har skolavslutningens/sommardagens/bryggans marina skor.  

GramS/S 06


Tips: Gram Design har gjort snygga höstskor också! Alla för en hyggligt billig penning.

Gram A/W 06

Blood Paintings

En av nutidens stora stilikon är Pete Doherty som gjort sig känd genom sitt knarkande och förhållande med Kate Moss. Nu har han tagit steget längre ifrån musiken och modet och börjat sin konstnärliga bana. Och det är inga vanliga tavlor av akvarell utan färgen är av hans eget blod. Lite freaky men för 1000 pund blir den din.  

Kim Jones AW06


Umbro by Kim Jones

    

Kim Jones släpper en stor höstkollektion och här kommer bilder på skorna, enjoy!

Nyckel Special

Brukar störa mig på hur nycklarna ser ut i fickan. Man har mobil, smartcase, och det blir bara bulligt. Jag gjorde därför någonting åt det. Jag köpte en svart läderrem på glitter 9,50 kr och knöt fast den på nyckelknippan. Vipps har man en karl Lagerfeldt nyckelrem som känns både snygg och man slipper bullarna i fickorna.Nykel

Snyggaste Kampanjen

I vårens och sommarens alla kampanjer är det en som tagit förstapris Vagabond. Deras kampanj är den snyggaste jag sett på länge och de har matchat och skapat en sjukt bra stil på sina modeller. Man glömmer bort att det är skorna de annonserar om.

  

Soligt

Fick mig en tur på staden här om veckan och gick in på Åhlens och där fick jag köpt mig ett par nya solglasögon. Precis i min smak och för en bra billig penning. Kan rekomendera Åhlens och Prestige
som båda kör med flera aviator modeller.

 
  

Vita shorts

Nu är det varmt och jeansen börjar bli tröttsamma. Då känns det skönt att kunna ta på sig ett par skjorts. Va ska man då satsa på? Personligen så känner jag att surfskjortsen är förbi (får stanna på stranden) satsa istället på kortare tennisskjorts som känns somrigt och modernt. Finns hos bla. Björn Borg och Ralph Lauren.Ralph Lauren

 

Flugans Dag

Spinner vidare på flugan som går att matcha på flera sätt. Detta blir Morgondagens Outfitt.

Klang

Fluga-Vintage
Skjorta-Levis
Skärp-Vintage
Jeans-Acne Jeans

Halsrosset

Trött på slipps eller tråkig skjorta? Piffa upp allt och få ett nytt liv i outfitten med hjälp utav en fluga. Flugor finns att få tag på billigt överallt på second hand eller på slipskungen. Även dyrare från tex. Filippa-k. Tänk dock på samma regel som slippsen inte för stor eller bred. Fynda!

Fluga
RSS 0.91