newOLDtie

Klang

Ikväll var det trevligt med Turkisk mat och Rosé vin hos mig med trevligt sällskap. Mycket prat om livet och kläder och mode. Sedan for det av till Sture Compagniet där kvällen avrundades vid tre. Kvällens outfitt fick en uppdatering av min gamla
blåa fluga som idag införskaffades flera storlekar större. 

Skjorta-Filippa K
Jeans-cheap Monday
Fluga-Vintage

HotPages!

Klang


Presic nyligen har två nya sidor på nätet tillkommit. Guccis egna
Tom Ford har nu sin egna hemsida och Filippa K har fått en ny design. Båda två är lättillgängliga och riktigt snygga. På sidorna kan du se allt från kollektioner till vart du finner produkterna.

BlueJean

Klang

Dagens outfit går i den blå skalan. Denim är vad som gäller för kvällen. Tar det lugnt framför tvn kanske en öl senare, men skall upp tidigt och jobba så det blir en lugn kväll.

Väst-Vintage
Farfarströja-H&M
Jeans-Cheap Monday
Skärp-Volcom

NanoInABottle!

Klang

Jag tror att IF skadeförsäkring kommer ringa upp mig när jag berättar om mitt Nano öde! Jag ligger och kollar på Tv utslagen och trött. Nanon i öronen, skall sova släpper nanon ner på golvet -PLUPP!! Fuck, fort som fan kollar jag bredvid sängen och visst fan där ligger nanon och badar i det ända fucking jävla dricksglas jag har i hela vardagsrummet! Efter det så grinar jag surt och nanon får en tripp till kreta när jag i 15 min riktar min nya hårblås mot den. Strömmen kommer tillbaka efter 14 min men den är helt värdelös. Man kan inte trycka fram, bak, sida eller where the fuck i want to push him. Så nu sitter jag här och ser på min  
Logitech mm50 och Nanon är död. Men strax efter föds nya tankar och som nu trogen nano fan så MÅSTE jag ha den nya Röda Nanon! Så snälla IF om jag blir kund idag räddar ni mig då?

ImOrnamental!

Klang

Tänkte visa hur min lägenhet tar form, tycker det är super roligt att greja med vardagsrummet och kan snart kalla det hyffsat färdigt. sedan är det köket som står på tur! (klicka för förstora)

Refrigepic.

Klang

Helgen har vart kort men fullspäckad. Jobbade mån-lörd så när ölen öppnades på lördag eftermiddag så kändes livet jäkligt skönt. Trevlig kväll med rock musik när Hell Yeah gick av stapeln på Ett litet hak igen. Tack mina nya vänner som drar ut mig varje helg! Ni drar ner mig i fördärvet ;D Tack som fan M&M & D&L!

Jeans-Acne Jeans
Skjorta-selected
Skärp-Volcom
Bow Tie-egengjord

Pouch ME!

Klang
Är det någonting jag har använt mig mycket av eller i stort sätt varje dag så är det nyckel halsbandet jag gjorde i våras. Men nu har jag tröttnat på det och kör en Mulberry nyckelring i brunt läder istället. Men nu börjar tomheten runt halsen smyga sig fram som höstkylan! Vad skulle passa bättre runt min hals än just ett nytt läderhalsband med en liten mynthållare från Dior Homme? Pouch ME!

BowYourSelf

Klang 
Snyggt, Enkelt Och Billigt är det att göra sin egna fluga eller Bow Tie. Det enda du behöver göra är att köpa sidenband och att ha nål och tråd i närheten. Sedan är det bara att sätta igång att trockla. Min gjorde jag på 20 min med en flaska vin och FutureSex/LoveSounds i bakgrunden. Sedan for jag ut och festade hela natten med Bow tie´n sign Klang runt halsen. Billigare kommer du inte undan! (klicka för större bild)
RSS 0.91