NyårsÖnskeoutfit!

Klang

Egentligen kommer jag att ha exakt likadan klädsel ikväll fast då med andra märken på kläderna. Detta tycker jag är en lagom uppklädd outfit med genomtänkta detaljer som den matchande oranga (röda) tråden med strumpor och brosch. Smoking i all ära men man kan vara snyggt klädd på nyår utan. GOTT NYTT ÅR!

Kavaj-Hope
Skjorta-Miu Miu
Byxor-Dolce & Gabbana
Skor-Dior Homme
brosch-Acne Jeans
Strumpor-KJ Beckett

Tipsar-Double And Single Monk Strap

klang
Från vänster: Acne Jeans, YSL, John Lobb, Ralph Lauren och Allen Edmonds

Har sedan fösta dagen då Acnes Jothan släpptes i butik vart nära att slå till. Någonting har ändå fått mig att avstå, kanske för att jag vetat att de kan komma att bli mina i readagar (har
fyndat tidigare) framöver, snålhet eller en liten fågel som viskat att det nog får va bra nu. Hur som helst så skall jag hålla ögonen öppna på reaskyltarna när de vankas 50%. Förhoppningsvis är de kvar. Ett par andra favoriter är YSLs Double Monk Strap skor i mocka som jag också är ruskigt förtjust i. Det jag vill säga är att dessa finskor med spännen är vad jag helst av allt vill införskaffa mig nu på rean. Att de sedan är riktiga dyrgripar gör inte saken sämre om man får dem för ett redigt nedsatt pris. Ett annat tips är att hålla ögonen öppna på Nathalie Schutermans rea, där brukar folk kunna fynda rikigt fina skor för runt 70%. REA REA REA

Inspiration-Våren Kommer

Klang

Som en ganska aktiv modebloggare på den manliga fronten har man ett ganska begränsat antal sidor, shoppar och pressidor att hämta inspiration och material ifrån. Nu när året närmar sig sitt sluta är man så trött på alla dessa sidor med kläder att man vill spy. Samma kläder dag in och dag ut har granskats i ett halvår. Det är därför inte konstigt att kvaliteten sjunker lite i slutet av året. Men nu börjar vårplaggen fyllas på bland webbsidorna och inspirationen kan sättas igång igen. Nytt mode, nya plagg och nya trender kommer inom kort synas på stadens gator och torg. En trend som vi kommer märka av (iallfall här på bloggen, vet inte vad mina bloggkollegor tycker) är skjortan! Då med blusinspirerade kragar och kortärmade klassiska varianter med förlängda ärmar. Vi har sett det hos märken som Hope, Bottega Veneta, Jil sander och Raf Simons. Skjorttrender vi skall akta oss för är sådana som redan gjort sitt förra sommaren, då talar jag naturligtvis om den invikta kragen. Materialen på skor som jag själv vill hissa är mockan (som jag tidigare tipsat om på andra plagg som jackor), som kommer blomma ut mer och mer. Snart fyller också butikerna på med vårplaggen och det känns som om det kommer bli en snygg, clean vår och sommar med inslag av grafiska mönster. Blått, grått och vitt, ge mig vårvärme nu! 

Jeans-Maison Martin Margiela
Skor-Common Projects
Väska-Taddei Harmarnee
Skjorta-Bottega Veneta

God Jul!

klang

God Jul på er allihopa! Hoppas ni har en supertrevlig dag och kväll. Jag tar ett litet bloggjulov men är tillbaks på lördag. Skall bli skönt att åka hem till familjen och slappa lite, god Jul som sagt!

Julönskeoutfit

Klang

Man sitter med familjen, en skön varm tröja och finbyxor. Jusen är tända, maten snart klar och Kalle fnattrar på TV. Nu är det jul, den trevligaste tiden på året och jag ser fram emot att sluta jobbet om en timme och bege mig mot värmen.

Skjorta-Gucci
Tröja-Vasuma Inc.
Byxa-Prada
Skor-Raf Simons

Portfolio-Pub Modekalender 23 dec

klang







































hade helt glömt bort den här hulligansportkillen ju! Det var 8 outfits och alla är nu redovisade på bloggen. Var supernöjd över fyndandet på second handshoppen little shop of fashion där jag bla. hittade denna röda mockajackan (undra om den finns kvar, jag vill ha den) som är så bra. Nu var ilf det roliga slut, god jul
PUB och tack för min del! Här kan du se den högupplösta bilden.

Mockajacka, vintage 595:- Little Shop of Fashion
T-shirt, S.B.U 650:- Fåfäng
Kostymbyxa, Matinique 900:- Matinique
Keps, Stone Island 499:- Awesome Rags
Sneakers, S.B.U 2400:- Fåfäng
Handskar, Mouli 599:- Mouli

Julklappstips 2!

Klang

Parfym,comme des garcons play,650:-, Handskar, Filippa K, 550 kr, Mössa, Hope,495 kr, T-shirtsprenumeration, T-Post, 200 kr/st, Datorfodral, Henrik Vibskov, 895kr, Necessär, Freitag, 899kr

Ok är ni som mig ute i sista sekunden och på köpet jobbar fram till julafton kl 2 så kan jag rekomendera en av julens absoluta bästa julklappar, T-post! Du behöver inte springa runt och leta, söka och stressa i kylan utan lett beställa pojkvännen, dig själv, brorsan ja vem som hellst som uppskattar t-shirts.
Beställ här och det kommer en ny t-shirt hem till personen i frågan var sjätte vecka. Kostnaden för kalaset är 200 kr per t-shirt, men om du inte känner för att betala själv, önska dig av mor och far.

Portfolio-Pub Modekalender 21 dec

Klang






































Här var då min sista bild (har hjärnsläpp, kan vara en till) från jobbet på
Pub. Det var en hektisk men fruktansvärt rolig dag. Fick göra det man absolut helst vill göra, jobba med en av Sveriges största modefotografer, grym modell och trevliga medarbetare. Ja får jag chansen till fler jobb så är jag världens gladaste. Så vilken outfit tycker ni jag lyckades bäst med? Min favorit är nog denna! Själv vill jag se likadan ut på juldagen.. Här kan du se bilden i högupplöst format.

Mössa-Stylistens privata
Skjorta, Our Legacy 1100:- Fåfäng
Tröja, vintage 395:- Little Shop of Fashion
Kostymbyxa, Matinique 900:- Matinique
Strumpor-Stylistens privata

Acne Jeans 10 år!

klang

I år firar Acne Jeans 10 år. Detta firars med att släppa jubileumsplagg från tidigare kollektioner. I går var det alltså 10 års fest på Acne Studio Norrmalmstorg (även Söderbutiken) där man hade chansen att köpa de omtalade plaggen innan de släpptes idag. Det var som vanligt mycket trevligt med mingel, vin, öl pepparkakor och stilfullt folk. Det som jag fastande extra mycket för (som jag ångrat ex-tusen gånger att jag inte köpte på Nks rea i gbg för flera år sedan) var naturligtvis de vita lackskorna. Är ruskigt sugen på att ha dem i min lilla Acne samling. Så skynda ut och hitta de plagg/accessoarer du ångrat at du aldig köpte för detta är garanterat sista gången du får chansen! Nog om dem
här kan du kolla in minglet från festen.

Jigsaw - Kappa
Cross - Läderjacka
Pocket Shirt - Vit skjorta med flera fickor
Tommy - V-ringad stickad tröja av kashmir med armbågsmuddar
Bad - Skjorta
Keith - Denimjacka med rött pälsfoder
Hong - Armbandsur av denim med röda sömmar
Max Satin - Max av svart sidensatin
Herr 1 - Lacksko i svart och vitt
Key Holder - Nyckelring

News-The return of Hedi Slimane

Klang
Efter att Hedi Slimane tidigare i år lämnat Dior Homme har spekulationerna vart många ang vart han skall ta vägen. Många trodde att Yves Saint Laurent skulle bli Slimanes nästa projekt men så blev inte fallet. De nyaste i modeskvallervärlden är att Heidi återigen är i förhandlingar med Bernard Arnault, LVMH. Tanken bakom ordförande Bernads nyupptagna kontakt med  Slimane är att skapa ett Hedi Slimane Fashion House. Enligt WWD så finns det inga offentliggjorda konkreta rapporter om samarbetet men enligt källor så är det med hög sannorlikhet på g, tack vare att Slimane får en egen Dior underline i sitt egna namn. Om det mot förmodan inte skulle bli något med LVMH sägs Diesel's Renzo Rosso, som idag backar upp märken som Martin Margiela och Sophia Kokosalaki, vara intresserad av att även arbeta med Slimane. Nu är det upp till Hedi om han tröttnat på att fota killar i bar överkropp eller om han än en gång vill försöka erövra världen. Den som lever får se!

Julklappstips!

klang
Parfym,Dior Homme, 475:-. Plånbok, Suface To Air, 499:-, Earphones halsband, Anna Tascha, 1800:-, Guns N Roses halsband, Mattin, 699:-, Flughalsband, So Last season by Anna Tascha, 1999:-, Casio klocka 499:-

Får drösvis med mail om julklappshjälp. Tänkte därför köra lite inlägg på temat. Här är lite gott och blandat som inte behöver kosta skjortan. Själv uppskattar jag alltid en trevlig parfym.

Nyköpt-Hyacinth

Klang


Okey fine ni kan kalla det vad ni vill ang mina Acne köp men denna brosch var jag bara tvungen att köpa. Kommer sitta perfekt på mina kavajer och speciellt på nyårsafton med orangea strumpor svart kostym och vit skjorta. Som sagt kalla det vad ni vill men snygg är den! Och för 150 kr var jag så värd den.

Önskeoutfit!

Klang

Idag skulle jag vilja ha följande outfit. Klassisk snygg, enkel och stilren fast med moderna inslag. Skorna är sjukt fina och skulle sitta mycket fint nu i jultider och kommande nyårsfton. Väskan som är en riktig handväska för män (med medföljande axelrem) är sjukt trevlig (har nöjet att ha den i butiken) vill jag också gärna ha.  jackan med mockapartiet i mitten är också ett önskeföremål.

Jacka-Marni
Skjorta-Burberry Prorsum
jeans-Acne Jeans
Skor-Lanvin
Väska-Surface to air
Handskar-Merinomink

Portfolio-Pub Modekalender 16 dec

Klang







































Detta är kanske min absoluta favoritbild och vill själv ha alla plaggen i min garderob. Det är inte många kvar nu men en till favoritbild finns fortfarande kvar. Orange är årets absoluta accentfärg och blir skitsnygg tillsammans med svart. Här kan du se den högupplösta
bilden.

Skepparjacka, Whyred 2299:- Awesome Rags
Skjorta, Our Legacy 1100:- Fåfäng
Jeans, Julian Red 1295:- Aplace
Skor, N.D.C 2750:- Fåfäng
Galoscher, Swims 700:- Fåfäng
Mössa, vintage 195:- Little Shop of Fashion
Fluga, vintage 250:- Le Shop
Väska-Fifth avenue shoe repair, Awsome Rags

Outfit-Blueberry

Klang

Dagens outfit går i blått och svart. Gillar min nya tunna tröja som jag kapat armarna på för att få lite Jil Sander känsla. Om jag lyckats är upp till betraktarens ögon, men jag är nöjd  ilf. Till den blå strumpor och mina nya b-store skor.

T-shirt-Human Scales
Byxor-Whyred
Strumpor-H&M
Klocka-Casio
Skor-b-store

Visning-MTWTFSS Weekday

Klang

Igår hade Weekday stor invigningsfest för sin nya jättebutik på Drottninggatan här i Stockholm. Innan hysterin på festens alla 3 plan var det modevisning för weekdays nya märke MTWTFSS Weekday. Där grått och svart var ledorden. Starka influenser från både Acne och Velour kunde uttolkas. Självklart ett smart drag att köra en design som så många svenskar gillar och ha det på cheap monday prisnivå. Kanske lite dyrare för just denna kollektion som du redan nu kan hitta i butiken. Och om jag inte är helt fel ute och cyklar så finns designers från Velour inblandat i det nya märket så kopplingen är ju inte så svår i sådana fall.

Portfolio-J.Lindeberg SS 08 preview

Klang
Idag fick jag bilderna från plåtningen av J.Lindebergs lookbook. Jag är supernöjd med resultatet och fotografen knotan har gjort ett superjobb. Gillar speciellt ljusättningen på flertalet bilder. Här kan du kika in alla
bilderna. Det är både J.lindeberg Sport och Johan by J.Lindeberg kläder.

Inspiration-Välj din accentfärg!

klang

Okey bloggar man om den korta jackan måste man blogga om den långa! Inget måste kanske men jag gillar dom, speciellt den långa. Jaja jag gjorde för omväxlingskull en inspirationsoutfit som du själv får tänka till och slutgenomföra. Det fattas plagg under jackan och där kan man välja fritt om man vill ha skjorta, skjorta under tröja. t-shirt eller barbröstad. Själv skulle jag vilja ha en orange ylletröja under och ett par matchande strumpor. Det var min accentfärg, vilken skulle du använda?

Jacka-Acne jeans
Byxor-Topman
Keps- Ca4la
Skor-Dries Van Noten
Armband-Dior Homme

Nyköpt-Ca4la keps!

KLang

Har
tidigare tipsat om Ca4las grymma hattar. Jag har också tipsat om kepsar med öronlappar, så när jag fick in dessa sjukt snygga kepsar så slog jag två flugor i en smäll och köpte mig den gråsvarta (finns även i khaki). Den är riktigt skön och med manchestertyget på insidan håller man värmen nu i vinter. Jäkligt nöjd över nya köpet må jag lova.

Designa och vinn biljett till ELLE-galan!

klang


Jag tänkte tipsa dig om en grym tävling som precis har dragit igång på nätet. Tävlingen går ut på att man ska använda all sin kreativa talang och designa sin egen outfit. En outfit som man skulle vilja ha på sig om man vore gäst på årets ELLE-gala. Vilket man också har möjlighet att bli!  


Vinnaren utses sedan av en jury bestående av representanter från ELLE och H&M och vinnaren får sedan komma som gäst på ELLE-galan iklädd sin egen design som då blivit uppsydd av H&M:s designteam. Inte nog med det: det serveras en lyxig heldag för vinnaren och en vän! All info finns under fliken tävling om du går in och tittar här: www.elle.se/ellegalan2007

Portfolio-Pub Modekalender 11 dec

Klang







































två dagar på
raken, lyx. enkel outfit som får liv med hjälp utav halsdukluvan i rosa med hörlurar i samma nyans. Vindjackan är ett snyggt och användbart plagg. Köp dom gärna i större strl så du får volym.  Tråkigt att mina 8 outfits snart är visade. Här är den högupplösta bilden.

Jacka, Fifth Avenue Shoe Repair 2499:- Awesome Rags
Polotröja, Junk de Luxe 399:- Awesome Rags
Byxor, J Lindeberg 1599:- Awesome Rags
Sneakers, S.B.U 2400:- Fåfäng
Halsluva, The Stray Boys 499:- Awesome Rags
Hörlurar, WeSC 300:- WeSC
Skärp, G-Star 499:- G-Star

Beckhams Slutresultat för Emporio Armani!

Klang

Jag skrev för ett tag sedan om Beckhams nya reklamkampanj för Emporio Armani. Då fanns det inga bilder att få tag på, men nu finns det färdiga resultatet tillgängligt. Tycker själv att det blev ganska tråkigt och lamt. Jag blev heller inte så imponerad utav kalsongerna. Tycker det ser ut som en hockeysuspensoar a la lyx. Eller vad tycker ni, har Armani valt fel man för jobbet, eller fula kalsonger på rätt man?

Nk Aware är nu öppen!

klang
I helgen öppnades dörrarna öpp för den nya accessoarbutiken Nk Aware på plan 2 , Stockholm. På hyllorna hittar du allt från de senaste accessoarerna från både kända och nya designers. Skorna kommer från bla. b-store, Opening Ceremony, Shoefolk och Surface 2 Air. Du kan också hitta snygga väskor, plånböcker och skärp eller råa hattar och mössor från Japanska Ca4la. Att jag är butiksansvarig gör inte den lilla affären sämre och jag ser ärligt att den kommer att kunna står sig riktigt bra konkurrensmässigt till andra fashionbutiker här i landet. I februari rammlar märken som Peter Jensen, 2or+By Yat, och Mattin in för att slåss om uppmärksamheten. Kom in och sig hej eller bara bläddra i shyssta böcker. Nk Aware plan 2, mittemot hissarna.

Portfolio-Pub Modekalender 10 dec

Klang







































Dagens
lucka! Det här resultatet blev jag supernöjd med. Lägg märket till de snygga hörlurarna som bryter av den så annars gråa outfitten. Accentfärger kan förgylla en hel look. Dessa hörlurar kommer ifrån WESC. Här kan du se den högöpplösta bilden.

Jacka, Julian Red 3495:- Aplace
Skjorta, Whyred 1199:- Awesome Rags
Stickad tröja, Pour 1999:- Awesome Rags
Hörlurar, WeSC 300:- WeSC
Hatt, J Lindeberg 899:- Awesome Rags
Kängor, Marc Jacobs 4655:- Le Shop

Inspiration-Classic Boot

Klang

Något som gör vintern lite roligare är alla snygga boots. Dessa från Dior har grymm höjd på klacken och är classic fantastik. Den korta jackan med högre kostymbyxor är helt klart det snyggaste just nu. Väskan borde bli mannens bästa vän för det är dödsnyggt!

Jacka-Acne Jeans
Skjorta-band of Outsiders
Byxor-Prada
Boots-Dior Homme
Väska-Bottega Veneta

Portfolio-Pub Modekalender 8 dec

klang







































Denna outfit var en av de roligaste att styla ihop. Efter Bons fantastiska modesidor i förra nr var det en given inspirationskälla när jag hittade den fina balaclavan från Martin Margiela. Högupplöst bild kan du se
här.

Kappa, Vivienne Westwood 4995:- Le Shop
Leggings, Gaspard Yurkievich 550:- Le Shop
Linne, Fifth Avenue Shoe Repair 479:- Awesome Rags
Armvärmare, Calvin Klein 550:- Fåfäng
Stickad Luva, Maison Martin Margiela 1199:- Awesome Rags
Kängor, Marc Jacobs 4655:- Le Shop

Önskeoutfit!

Klang

Brunt och svart tillsammans, stilfel enligt vissa, svinsnyggt enligt mig. Denna outfit hade vart klockren inför helgens bravader. De finare skorna tillsammans med de något förkorta jeansen och en denna fantastiska rock. Grädden på moset en urålders väska i stil som aldrig går ur modet.


Mössa-Topman
Rock-Macintosh
Jeans-Acne Jeans
Väska-Louis Vuitton
Skor-John Lobb

Tävling-Surface To Air Mingel Ikväll, vill du komma?

Klang

Ok så här går det till! Fick tidigare idag förfrågan om att lotta ut 5 st inbjudningar till lanseringen av Surface to Airs konstbok FLIP THE SCRIPT som är en samling omtolkade klassiska filmaffischer av Shary Boyle, José Parlá och Lansing Dreiden m.fl. Denna mingelfest bär rum på Urban Outfitters där även dessa unika bilder kommer presenteras. Så är du 18 år och befinner dig i STHLM och är sugen på lite party tveka inte att svara på denna fråga. (Du har fram tills kl. 13.00 Idag på dig så det är snabba ryck. Självklart får vinnarna ta med sig plus 1. Lanseringsfesten håller rum från kl.18-20.30, Syns där! Vinnarna meddelas per telefon



Fråga: I vilka 3 städer har Surface to air huvudkontor i?

Tävlingsregler: Skicka svaren till
[email protected] och svara rätt på denna fråga och ge en motivering till varför just du skall få gå på relesefesten. Vinnaren koras idag 6/12. Glöm inte att skriva namn och tel tillsammans med de rätta svaret! Om fler rätta svar kommer in är det klang.blogg.se som beslutar efter motivering. Beslutet kan inte överklagas.

Portfolio-Pub Modekalender 5 Dec

Klang







































Här kommer nr 2 av 8 i raden modejulkalendsbilder. Här ville jag skapa en modern lumberjackskille. Kolla in vad som sitter på fötterna! Blev sjukt sugen på att köpa den själv, samma med den grymt snygga dunparkasen. Detta är stillbilden, men om du kollar dagens
lucka ser du den i flash. Eller i stort format här.


Parkas, S.B.U 4100:- Fåfäng
Skjorta, Our Legacy 1100:- Fåfäng
Jeans, S.B.U 2450:- Fåfäng
Kängor, Bernhard Willhelm 3495:- Le Shop

News-The Gucci Dynasty Blir Film

Klang

Fox 2000 har tagit på sig uppdraget att filmatisera Gucci. Filmen kommer att skildra det glamorösa och vilda livet hos familjen Gucci under 70 och 80 talet. Huvudkaraktären kommer vara Maurizio Gucci (barnbarn till grundaren Guccio Gucci) och om hans blodiga kamp om att få styra familjeföretaget, som vi alla vet slutar med att han blir brutalt nedskjuten utanför sitt hem i Milano, 1995. När filmen har biopremiär är fortfarande oklart, även vilka skådespelare som kommer att medverka. Något att se framemot iallafall!

Sveriges Bäst Klädda Vanliga Man

Klang























Cafe annordnar nu tävlingen -Sveriges bäst klädda vanliga man- och den handlar om exakt det du tror. Cafe letar nämligen efter helt vanliga killar i Sverige med grymt bra stil ­ alltså inga kändisar! Priset till vinnaren är kläder från Björn Borg för 50 000 kronor, en modeplåtning i Café som publiceras senare i vår, samt äran att titulera sig -Sveriges bäst klädda vanliga man 2008-. Reglerna för att delta i tävlingen är enkla. Man går in på www.cafe.se/vanligman och laddar upp en bild på sig själv eller någon man tycker är en värdig vinnare av titeln -Sveriges bäst klädda vanliga man-. Sen kommer Caféredaktionen att titta igenom alla coola killar, utse finalister och slutligen en ensam vinnare! Lycka till för priset är grymmt!

Inspiration-90s Colorful Winters

Klang

Att klä sig riktigt varmt får ofta stå tillbaka när det gäller mode. Det skall vara snyggt och rätt fast de kan få våra öron att domna. Vart tog de praktiska plaggen som fick än att leka i timmar i kylan när man var liten och varför blev de så tabu? Många designers har i år slagit ett slag för värme och utrustning fast ändå följer inte folket. Jag själv har min duffel som jag är väl medveten om att jag säkerligen kommer att frysa i men jag kommer fortfarande att ha den på mig. Jaja kul är det iallafall att visa gamla godingar är på tapeten igen. För vad sägs som snowjoggers och dunmössa med öronlappar?  


Jacka-The Stray Boys
Tröja-PGLG NYC
Mössa-Steven Alan
Stövlar-Snowjoggers

Önskeoutfit!

Klang

Skjortan är min bäste vän just nu. Knäppta knappar, välstrukna ärmar, instoppat ja cleant helt enkelt. Jag vill ha många fler. Till det önskar jag denna gång ett par grova kängor och fina vantar. En varm fin jacka från Hope vore inte heller fel.


Mösskeps-Anthony Peto
Skjorta-Acne Jeans
Byxor-Prada
Boots-Costume National
Handskar-Dior Homme

Portfolio-Pub Modekalender 2 Dec

Klang








































Kul att få vara först ut i årets "mode" julkalender på Pubs
hemsida. Det hela gick ut på att vi kom dit kl 10.00 och fick då tillgång att plocka kläder i huset och sedan köra plåtningen redan på kvällen. Det var en ära att som ny i stylingvärlden få jobba med en av Sveriges främsta modefotografer, Andreas Kock. Här kan du se bilden.

Jacka, vintage 990:- Little shop of fashion,
Kostymbyxa, Nakkna, 1595:- Aplace
Skjorta, Our Legacy 1100:- Fåfäng
Sneakers, SBU 2400:- Fåfäng
Skärp, Martin Margiela 899:- Awesome Rags
RSS 0.91