NewFotoSpace!

Klang

Har nu hittat den perfekta ytan att fota outfit bilder på. Hemma i lägenheten fanns ingen bra helspegel, därav halvporträttsbilderna. Men nu kan de bli ändring på detta genom att låna jobbets fina omklädningsrums speglar. Det är dock mina egna kläder på bilderna;D


Skjorta-Selected
Väst-Whyred
Jeans-Julian Red
Boots-Acne Jeans

ColorSwitch

Klang
Whyred har nu laggt upp sin nya
hemsida där hela SS/07 kollektionen finns att åskåda. Enkel och stilren som är lite av Whyreds signum. Här är några av deras stoltheter. Tycker den nya färgen är ruskigt snygg och känns mer vårig en den tidigare grå färgen. Men själv väntar jag nån vecka tills samma högklackade modell morrisson kommer in i svartlack.  Den låga modellen serge kommer sitta fint till sommarens svala finkvällar! Så vad tycker ni var de värda årets designer?

SCNKHT

Klang
Rasmus Wingårdhs märke Simplicite Compliquée kommer snart med den nya kollektionen med bla. nya tees, byxor och kavajer . För er som vill ha dessa plagg behöver inte längre släpa er till jus, weekday eller nitty gritty. Den nya kollektionen kommer också att släppas på NK herr trend.

NyttSeendeMedSony!

Klang

Ibland blir jag så trött på mig själv. Här har man suttit i ex antal år med en datorskärm som är pissdålig. När jag sedan börjar fundera över om jag fått dålig syn eller inte, eller ont i huvudet för den delen. KONSTIGT när jag fått kisat och suttit 3 cm ifrån skärmen! Jag tog därför mig i kragen och gick och köpte mig denna nya skärm. Gissa om förvånad jag blev när jag såg min blogg och såg alla bilder som de skall se ut! Färger, skärpa allt ser 1000 gånger bättre ut. Och får man säga det själv så ser den hyfsat bra ut, i färg;D!

SAMSØE & SAMSØE

Klang

SAMSØE & SAMSØE har lyckats med en snygg kampanj till sin S/S 07. Tyvärr är inte kollektionen helt ok. Mycket känns taget ur Filippa Ks S/S07 (eller vem vet tvärt om?). Men det är väl bara en designer till som vuxit upp med det nordiska tänkandet. På hemsidan kan du se fler kollektionsbilder.

BehindFHMScen!

Klang

Fick idag chansen att vara med på en klädesplåtning. Det var ett jobb för FHM och då snackar vi inte de klassiska tuttbilderna. Träffade den nya moderedaktören för FHM på jobbet när hon skulle välja ut skor till plåtningen. På den vägen var det, och det var riktigt roligt att se hur allt går till från start till färdigt material. Själva kläderna var inte high fashion men de va hon väl medveten om. FHM är ju inte känd direkt för en modetidning. Men jag tror att hon kommer att göra ett bra jobb och sakta män säkert föra tidningen "framåt" just på modesidorna. Fick naturligtvis inte publicera de färdiga bilderna förens de släppts i butik men här är lite behind the scens från plåtningen.

NoPicsHere!

Klang

Klang

Var på Whyreds mini vår/sommarvisning igår där det bjöds på smakprov på det som gått till produktion och snart är ute i affärerna (en del redan nu). Det var en del som föll mig i smaken tex. denna offwhite jacka (Den tunna svarta "vinterjackan") som var sjukt snygg. Den kommer att bli en storsäljare. Det var mycket som kändes igen men med några nyheter som tunna skjortor med knytrosett fastsytt i kragen. Andra nyheter är att whyred kör på låga finskor (som acnes fodrade låga, inget foder dock) . De kommer också att köra sneakers men som ej är i produktion. Den högklackade modellen Morrisson kommer nu i vår också i lack och grått. Accentfärgerna är grönt, ljuslila och orange/korall. Tråkigt var att jag ej fick fota därinne (fast en del redan är släppt). Det fick helt klart hela kvällens betyg att sjunka en aning. 

TheMilanoShow

Klang

För Johan Lindeberg går det bra. Hans visning i Milano fick bra betyg och mycket ser spännande och snyggt ut. Men vissa snedsteg tog han enligt mig. För mycket lack och läder. Va säger dom lagom är bäst?? Här är några av hösten 07s bästa kreationer enligt mig. Svart, grått och åter svart. Hög midja och mer baggy. Kan vi tyda en viss trend? Snyggt är det ifl. 

SnittzAndBooze

Klang

Någonting jag ser framemot är Whyreds preview visning för vår/sommar 07 nu på onsdag. Direkt efter jobbet drar det iväg ner till flagshipstoren där free booze och snittz skall sprudla. Till detta se på ett av Sveriges bästa klädesmärkes nyheter. Rapport med bilder kommer senare.

HelgenSomGick

Klang
Visst är det kul att se alla snygga
accessoarer till Ipods?? Speciellt när man inte har någon längre! Det är också kul att sitta och kolla in mina högtalare som jag har så mycket användning utav... Jag måste köpa en ny Ipod och det är nu!!  

Helgen var för övrigt för kort men trevlig. Var på Teatron i går och där bjöds det på många snygga outfits. Fick även tillfälle att snacka med Bloggerskan Hanna Fridén, mycket trevlig och söt flicka!

NewHo.

Klang
Fick idag med mig ett par nya Hoboken med mig hem. Dessa sjukt sköna jeans från Julian Red är mina nya favoriter. Hade mina första Hoboken på mig alla dagar förutom denna på jobbet. Och någonting säger mig att med 2 par kommer nästa veckan bli gjord. Den nya tvätten är fortfarande mörk fast med ett slitet intryck. 

ManligtOmKvinnligt!

Klang
Blev 3 mannen i raden som fick svara på de kluriga frågorna från systrarna Hopplösa Modenördar. Den lilla intervjun handlade om vad jag tycker om kvinnligt mode. Jag fick också skicka med bilder som illustrerade svaren. Intervjun kan ni läsa
här

RichenFuckingBacken!

Klang

Var på Acnes för rea idag och fick köpt mig ett par high heal boots. Modellen heter Richenbacker och jag fick den för 30%. Blev skitnöjd när de sa att min storlek fanns inne! Sedan va jag och fikade med min "gamla arbetskamrat" för nu har jag ett nytt jobb! Nu kan ni komma och säja hej på Nk Street! Tyvärr har de inte Acne men minst lika snygga Whyred och Julian Red (bla.). Hola At me!

DamnImLuckey!

Klang

Igår var jag RUSKIGT nära att bli av med min kära mobil. Var och tog en öl på Indigo med två kamrater då missödet var riktigt nära. Det var först när jag kom hem jag fick chocken av att det var tomt i fickan! Fort som fan upp för trappan och in i lägenheten. Letade som en sjuk människa och svetten sipprade i pannan. MSN! Har ju ingen hemtelefon så jag kunde inte ringa den.. Konstigt nog svarade inte en käft på msn fast klockan bara var kvart över tolv (annars e ju tamifan alla vakna!). Nu börjar hoppet sjunka och gråten närma sig i en faslig fart när jag plötsligt hör det välkända ljudet från mina speakers. Det är w2best Jonas som svarar. -Ring min mobil ffs, har tappat den! Ingen svarar i mobilen så jag får helt enkelt ta saken i egna händer. På tunnelbanetåget två stationer och in på indigo ner på golvet. Knuffar bort alla fötterna och där under som ett ljussken från ovan ligger min fina nalle och ser hopplöst ensam ut och blinkar. Glad som fan går jag hem och bad till gud. Hade det nu vart så att min Chocolate försvunnit så hade det självklara valet varit att köpa en ny nalle denna gång serie nr.2! 

So-LowOnSolo!

klang
För er som kan vill jag tipsa om att solo säljer ut acnes snygga skärp på rean nu! Passa på att få ett snyggt trenchskärp eller ett snyggt skärp till varför inte finbyxorna eller jeansen?! Finns en del på rean nu men jag e lite anti. Vill ha nått som e nytt och frächt och det är detta skärpet! Kan också tipsa om att solo rear ut min Filippa k skjorta (dock 2 strl.) som de nyss fått in. Illa illa tycker jag så passa på.!

KameraPrint!

Klang

Visst Dior Homme har en. Visst Stray Boys har en. Visst Viktor & Rolf Hade en. Visst alla har tees med färdigttrycka prints med i sina kollektioner. Men ingen har fan med en kamera på, respecta!. Har alltid haft en förkärlek för tees. Men de senaste månaderna har jag haft en t-shirt svacka. Ingen av mina tycktes passa eller vara snygg längre. Men idag blev jag glad när jag såg denna übercoola tee som jag bara måste fixa hem. Nu nalkas det vår snart med 40 c' så t-shirtarna är nog strongly on the way back i hope! ps.-Men ingen har fan med en kamera på!

RSS 0.91