Nyköpt-Marc Jacobs x 3

Klang

Idag fick jag träffa min arbetskamrat som just kommit hem från en 10 dagars resa i NYC. Givetvis passade jag på att skicka med en liten önskelista till den lilla damen. Så idag kunde jag packa upp 3 st tees från Marc Jacobs välgörenhetslinje. Jag hade tur för rean hade just startat så det var kaos där inne. Mina t-shirtar var dock inte rea på men för de prisvärda 20 dollar och att bidra lite till Aidsforskningen, så kan man inte klaga. Så de känns bra! 

Visning-Filippa K S/S 08

Klang

Igår hade Filippa K sin vår/sommarvisning. Den var utomhus under ett stort vattentorn, sjukt pampigt! Kläderna för den manliga delen på visningen var inspirerat av Sailor, 50tal och Rockabilly. Det var jeansdressar, seglarmössor, ankare och upprullade byxor. Jag tyckte det var mycket som var riktigt snyggt. Inget supernytt och galet visades men och andra sidan väldigt användbart och enkelt. Så som Filippa K ska va. Modellerna var såklart stylade av Robert Rydberg med hjälp av Rasmus Wingårdh. Kolla in Rasmus och alla andra jag vimmelplåtade på och efter visningen.

Outfit-Kraglös

Klang
Nu drar jag på visningen och ville bara posta outfiten jag kommer ha. Känner att jag måste kuta nu för det börjar kl. 20.00. Det skall bli superroligt! Så snart som möjligt kommer ni kunna se bilder från visningen här på bloggen-

Skjorta-Acne Jeans
Jeans-Julian Red

Inspiration-Transformera Dig

Klang

Snart är det dags för Transformers att slåss på bio. Själv tyckte jag mycket om Transformers när det begav sig så jag ser mycket fram emot filmen som har premier den 4 juli. För att jag nu skriver om transformers kunde jag ju inte motstå att göra en Transformers inspirerad outfit.

Ikväll skall jag på Filippa Ks vår/sommarvisning och det skall bli skitroligt! Första riktigt stora visning jag vart på som inte ligger på modeveckan. Så ikväll skall de minsann minglas=)

Solglasögon-Ksubi
Jacka-Martin Margiela
Shorts-Dior Homme
T-shirt-Transformers 80´s tees
Skor-Lanvin

Outfit-Simpel

Klang
bråttom att träffa en polare för vi ska ta en öl. Stressig i photoshop (kamerasnöret tittar fram). Stressigt skrivet. Stressig för att det inte var någon större variation på outfiten (som jag ska skärpa mig med, tycker dock det fortfarande är snyggt med instoppat och uppkavlat). Hoppas ni får en lugn och skön kväll!

skjorta-Acne Jeans
Chinos-H&M
Klocka-Casio

Inspiration-A Modern Emil

Klang
Nu är midsommaren också gjord. Tiden går snabbt när man har roligt! Jag var på en mycket rolig fest ute i Dalarö igår med mycket trevliga människor. Måste också passa på att tacka värdparet och speciellt till Gabriel som anordnade denna trevliga festlighet.

När jag suttit här idag och surfat runt efter inspiration (hjärnkapaciteten sådär idag) kom jag att tänka på Emil i Lönneberga. Vet inte varför, så Emil fick de bli och ex antal timmar senare är kollaget färdigt! Som sagt hjärnkapaciteten idag är sådär!

Skor-Marc Jacobs
Chinos-Dior Homme
Skjorta-Acne Jeans
Halsband-Dior Homme
Keps-Lanvin

News-Levi's Gör Mobiler

klang

Det går tydligen än trend i modejättarnas hus att "-nu finns det inget mer för oss att göra än att designa/göra vår egna mobil! ". Prada har gjort det och nu hakar Levi's på. Mobilen kommer i fem utföranden: svart, metalliksilver, brun koppar, "shiny silver" och "shiny sand". Självklart har Levi's tänkt till ordentligt och sett till att mobilen skall kunna få plats och hakas fast med den medföljande kedjan i ett par Levi's jeans. Den inbyggd Spegelskärmen skall representera en av deras "Ungdomar på språng" slogans. Mobilen kommer att finnas i utvalda butiker i slutet av september. Priset är fortfarande okänt.

Inspiration-Huvudbonad

Klang

Huvudbonadens återkomst är kommen. Att kompensera en "bad Hair Day" med keps har inte på länge känts så okey. Under soliga dagar har stråhatten stor hjälpsamhetsfaktor och armé kepsen när det regnar. Vill man köra basebollkeps så välj en så retro/enfärgad som möjligt och inte en fullproppad loggofyld sådan.

Igår var en mycket trevlig kväll. Var på Justins konsert som toppades med Acne Jeans efterfest. Det vill jag lova att galnare och coolare efterfest har jag aldrig varit på.

Keps-Colombia Sportwear
Väska-Raf Simons
Linne-3.1 Phillip Lim
shorts-Unconditional
skor-YMC

News-adidas Stan Smith Crystal

Klang

Här får ni ett smakprov på den nya Stan Smith modellen som kommer att lanseras senare i år. Det är en limiterad modell på ungefär 1000 par som kommer att säljas runt om i världen. Det som gör denna modell så speciell är att loggan på sidan är täckt av Swarowski kristaller. Så gillar man Bling Bling eller bara vill ha en mycket sällsynt modell skall man absolut försöka lägga vantarna på ett par Stan Smith "Crystal". När modellen släpps i affär är fortfarande inte helt klart.

Outfit-Blå Ton

Klang

Jobbig jobbdag idag. Kommer hem slänger på sig en ny t-shirt. Nu skall man ut och ta sig en förtjänt öl. Kan nog bli ganska sent idag, börjar 12 imorgon plus att de är en hel del saker ikväll man skall försöka hinna med.

T-shirt- Filippa K
Chinos-Whyred

Inspiration-Hawaii

Klang
Nu vill jag åka! När jag tipsade om
African trip var jag sugen nu är jag nästan tvungen att åka. Har jobbat typ varje dag sedan studenten och tar en vecka semester. Jag vill ut i världen också! Jaja så här skulle jag vilja spendera en dag på Hawaii. Som ni ser så har jag ej tagit med några skor/sandaler för dom hade jag lämnat hemma, för just nu e jag på stranden!;)

badhanduk-Louis Vuitton
Solhatt-Columbia Sportswear
Shorts-Marc jacobs
Solglasögon-Acne Jeans
T-shirt-burberry prorsum
Canvas bag-McGuire-Nicholas 20

Nyköpt-Linnen

Klang

Idag köpte jag två stycken 80-tals linnen på Urban Outfitters. De fans riktigt mycket bra och snygga 2hand t-shirtar och linnen inne just nu. Mina linnen kostade 175 kr st, visst kunde man hitta dom billigare på en vanlig 2handbutik men just dessa på Urban kändes riktigt utvalda. Dessa två linnen kommer att sitta fint i sommar, ett roligare alternativ till basfärgerna.

Inspiration-Casual Day

KLang

Idag var jag ledig och gick en sväng på stan. Sommarvärmen kändes långt bort i den utsträckning vi vart vana vid de senaste dagarna. Fick syn på en kille som hade en sjukt snygg väska, det kanske inte va väskan i sig men hela outfiten var klockren. Här är min tolkning som jag gärna valt om jag fick trolla. Casual Day va de!

Sandaler-Knulp
Solglasögon-Ray ban
Piké-Missoni
Shorts-Paul Smith
Väska-Missoni

Visningar-Weekday La Fête

Klang

Igår var det öppningsfest för nya lokalen på Weekday på götgatsbacken. I den nya lokalen (som är inredd i vitt och orange, även backstage bilder från visningarna) kommer Weekday att ha sitt egna märkes toppar hängande. De kommer också ha skor och en del jeans. Det var mycket folk som minglade innan festen fortsatte på Debaser medis. Där var de modevisning och spelning. De som visade upp sina kläder var So Last Season, Julian red och Weekday (klicka på namnen för visningsbilder). Det var inga direkta nya saker de sistnämnda visade upp utan mer ett smakprov ur kommande kollektion. Men det var ändå roligt att se Julian Reds minivisning en gång till och jag är fortfarande lika imponerad som jag var sist på höstvisningen. Det hela slutade med goda vännerslag alldeles för sent på natten.

Nyköpt-Fred Perry Shorts

Klang

Skulle väl ljuga om jag skrev att de va nyköpta utan dessa tennis shorts köpte jag när badmintonen var på g. Nu lämnade vi den delen ganska snabbt (iom min motståndare var för dålig) så nu är det ett bra shorts komplement i min garderob. Fick användning utav dem i tisdags på min lediga dag och lovar att de kommer att få hänga med på många ställen i sommar. Ett uppvik på dem så man får den där riktigt gamla tennis looken på dem. Nu skall jag dra iväg på Vice festen! Ha en trevlig kväll.

Outfit-Microsoft

Klang

Okey rekordvarmt idag kändes de som. Jag hade jeans och var nära värmeslag. Men med uppkavlade jeans, Vans Authentic och en vit t-shirt kände jag mig ändå ganska somrig. Nu skall jag iväg och grilla och kolla matchen. Ha en trevlig kväll!

Solglasögon- Strandglasögon/Microsoft
Solglasögonsnören-Synsam
T-shirt-Julian Red
Jeans-Acne Jeans
Ipodhållare-Goodie bag Café festen

Inspiration-Rainy Day

Klang

Idag var det sommarvärme igen. Men jag är pessimist när de gäller väder speciellt på mina lediga dagar. Så jag önskar att jag hade lite snygga regn backup prylar hemma. Något jag verkligen skulle vilja ha är en oversizead regnparkas i ett glansigt material som rullas upp rikligt i armarna. Ett snyggt paraply och ett par supersnygga stövlar gör hela regndagen till åtminstone en regnig dag med stil. Just dessa stövlar från Marc Jacobs är jag riktigt avundsjuk på som en viss Carl-Johan som fick med sig dessa (och flera t-shirtar) från Marc Jacobs butik i Paris här om veckan.

Scarf-Louis Vuitton
Stövlar-Marc Jacobs
Regnrock-Dutch Harbor
Linne-No Label
Shorts-Neil Barett
Paraply-Lamp Beautiful

News-Justice D.A.N.C.E. tees

Klang
T-shirtsen som figurerar i musikvideon till Justice D.A.N.C.E. är nu tillgängliga att köpa på hemsidan
Colette. T-shirtsen köps i tvåpack och ligger på 50 euro. Personligen skulle jag vilja ha t-shirtsen med trycken "Internet killed the video stars" och "Gosh! Damn!". Här kan ni se alla trycken. -Just easy as A.B.C. That's how you make it right!

Outfit-Monday On A Saturday

Klang

Idag var de kanske årets finaste dag och vad gör jag? Jobbar inomhus på en yta utan fönster, lagom roligt! Fick iallafall chansen på lunchen att strosa lite i det fina vädret. Jag blir nog galen i sommar, jag vill ha solljus! Nu skall jag iväg och möta upp en polare för öl och fotboll?! Hehe ne men lite patriotisk får man vara en dag som denhär!

Jacka-Acne Jeans
T-shirt-Julian Red
Marinblå Chinos-Whyred
Solglasögon-J.lindeberg
Glasögonsnören-Synsam

RSS 0.91