Event-The Stray Boys Invigning

Klang

Igår var det dags för The Stray Boys att öppna upp affär på Norrmalmstorg. Liten men snygg lokal med trevlig personal kan nog vara ett vinnande koncept för Stray Boys. På invigningen syntes Karl Johan Liljeberg, Örjan Andersson,  Fredrik Arrelid, Adina, Rebecka Scharsstein och bröderna Larsson.

Nyköpt-Julian red Tee

Klang
Denna månad är pengar katastrof. Får nöja sig med de lilla. Har iaf införskaffat mig en fin vit t-shirt från Julian Red. Denna oversizade tee kommer vara mycket uppskattad på varma sommardagar iom att den är supertunn. Kommer btw mycket fina tees i höst från samma märke.

Event-Monki

klang
Var på mycket trevliga Monki invigningen igår. Tänker inte skriva något om själva kläderna (bara tjejkläder). Däremot var festen as skön. Mycket tillkostad med mycket gratis dricka och trevliga människor. Här bjuder jag på ett kollage mingelbilder som herrn själv tagit. På bilderna syns bla. Kim, 
Max bergå, Hanna fridén, Sigrid och rar. Mycket trevligt att träffa er tjejer!

Inspiration-BlackAndRed

Klang
Idag var de sommar! Nästan så att min
whyred jacka var för varm. När jag ändå är inne på den så är det samma jacka här uppe på bilden fast i svart. Mer om bilden, känns som att svart och röd (med inslag av grått) är riktigt snyggt. Matcha den oversizeade parkasen med ett par mer gubbiga byxor och en snygg stor t-shirt. För att bryta av är ett par gamla gympa dojjor att föredra. Detta med ett par snygga solglasögon som ramar in det hela.

T-shirt-House Of Holland
Parkas-Whyred
Byxor-Acne Jeans
Skor-Nike Air Max 90
Solglasögon-Porsche 5661

News-Blank To Herr Trend

Klang

Fredrik Blank och Åsa Göransson spås göra en lysande framtid i modevärlden när de nu lämnar Tiger. Att de går sin egna väg och satsar helhjärtat på sitt egna märke Blank tycker jag är ett lysande val. På det sättet de lyft Tiger kan de inte gå annat än bra. Fick idag reda på utav Johanna att NK Herr Trend i Stockholm kommer att ta in Blanks kollektion. släpps gör den inte förens i Augusti. Det roliga är att grannar till NK Herr Trend ligger just Tiger, undrar om det kommer bli industrispionage?

Inspiration-Clubmaster

Klang
80 talet var så mycket mer en neon och tuperat hår. Det dressade coola Miami Vice/80s Wall street modet tex. Jag tycker det är så snyggt med clubmasters, uppkavlade korta kavajer och höga kostymbyxor att jag nu helt och hållet vänt om här klockan halv tolv att jag hälst inte vill ha något annat på mig! Skämt och sido så är detta en outfit som jag lätt skall lägga vantarna på. Dressa ner den med en urtvättad vit t-shirt, givetvis med uppkavlade armar. Whyred har gjort en fin kort kavaj i sann 80 tals anda som inte går helt av för hackor. Kul att vi kan återuppleva alla årtionden återigen!

Solglasögon-Ray Ban Clubmaster
Skjorta-Acne Jeans
Dataväska-Whyred
Byxor-Fifth Avenue Shoe Repair
Skor-Acne Jeans

Outfit-Retro Fame

Klang
Jag har några t-shirts från retro fame som jag haft som favoriter en lång tid. Dessa handplockade vintage plagg är sjukt trevliga och behagliga att ha på sig. Just nu känns det extra roliga att ha på sig dem när vintage t-shirts är någonting som jag uppskattar mer och mer. Tips är att införskaffa sig massor utav vintage t-shirts!

T-shirt-Retro Fame
Jeans-Julian Red

Inspiration-Metallic Spring

Klang

Ingen har väl missat att metallic är en stor trend i vår/sommar. Nästan alla designers har någonting glimrigt glansigt med i sina kollektioner. Det kan bli på tok för mycket att köra en hel outfit men något/några plagg kan förgylla en outfit. Själv skall jag satsa på ett par metallic färgade shorts och en vindjacka. Här är några inspirations objekt.

Tee-Stussy
Shorts-Mark Jacobs
Jacka-Dior Homme
Klocka-Mondaine
Skor-Converse

Inspiration-80sBack

Klang

Det var många som kommenterade min 80tals inspirerade outfit. Här är några favoriter med 80s feeling som kan matchas som en hel outfit eller var för sig. Stussy t-shirten world tour känns som en super t-shirt och finns i många olika format på texten. (Jeans) shortsen skall vara korta i år igen och det känns som att flera kommer haka på den trenden denna sommar. Något annat som var roligt var att Daniel Lindström hade med mig på sin blogg idag. Sådant är mycket uppskattande och puchande. I morgon åker jag hem till Uddevalla för att fira min kära mor som fyller år. Skönt att koppla av lite från storstadsstressen;D tss

T-shirt-Stussy World Tour
Shorts-Davis
Skärp-Acne Jeans
Skor-Vans Authentic Marc Jacobs
Solglasögon-strandglasögon

News-Gravis Vs Julian Red

Klang

Var på inköp på Julian Red idag och där på bordet stod denna vita sneaker. Det är ett samarbete mellan Gravis och Julian Red som kommer att släppas i 1200 exemplar. Modellen heter Lowdown VS. och kommer att säljas på utvalda affärer. Printet bak på sneakern är ett återkommande inslag i Rose/Asphalt S/S 07. Priset på sneakern kommer att ligga på 900 kr och garanterat finnas på min skohylla. Det bästa är att den redan nu i april kommer att finnas tillgänglig för försäljning. Höstkollektionen såg bra ut. Kul att se visningsplaggen på nära håll. Det kommer att släppas en helt ny jeansmodell som är av det finare japanska denimet. Det kommer också mycket fina rockar och jackor. Oversizesen fortsätter i topparna men också med inslag i byxorna. Det ser ut att kunna bli en fin säsong för Julian Red.

Outfit-Inspiration 80´s

image283

Våren kommer snabbare och snabbare så idag bestämde jag mig för en mer färgrik, glad och somrig outfit. Inspiration 80 tal. Bära byxorna högt, uppkavlade armar och en retro t-shirt gör jobbet. Vans Authentic off white fanns på fötterna. Solen är välkommen så wayfarerna kan åka på igen. Visst är våren härlig!?

T-shirt - Retro Fame
jeans - Acne Jeans

Event-Café och H&M:s shoppingkväll

image282
Var igår på Café och H&M:s shoppingkväll. Trevligt att snacka lite med Daniel Lindström och kolla in nyheterna från H&M. Med mig hade jag min barndoms kompis Jennifer. Det blev inga inköp på kvällen men inte gick jag tomhänt hem. En mycket trevlig goodiebag inehöll ansiktskrämer, cafe collections och en svart skinnkorthållare. Trevligt var det också att träffa Elin Kling. Tror jag skall gifta mig med henne;D
(bildkälla: Café & Stureplan.se)

Spelning-The Hives

image281

Fick i veckan hänga med på en företagsfest/konferens för en banks räkning. Där inte mindre en The Hives spelade. Deras minspråk och skratt i första sångerna visade på att detta var något de inte var vana med på väldigt länge. 300 personerna i lokalen stod 5 meter ifrån den 20 cm höga scenen. Pelle försökte alla knep, skämt om Hives kurvan som bara går uppåt  och andra bransch skämt. Tillslut fick han igång gubbarna på golvet och bjöd som vanligt på en dundrande show. Tack David för att jag fick följa med!!

Outfit-Jacka nr.2

Klang

visade tidigare min Whyred fynd jacka som finns i butik just nu. Igår kom också min andra jacka ut i affär, förvisso inte min i och med att det är den enda grå som finns. Härligt att våren är på G!

Inspiration-Black&White

Klang

Mycket snack om neon och metallic. Coolt är det förvisso men svartvitt är ändå en vinnande kombination som jag kommer fortsätta använda. Men självklart kan man blanda in ett och annat neonföremål i den annars så cleana outfit.

Solglasögon- Ray Ban
Klocka- Georg Jensen
Jeans- Levis 501
Jacka- Acne Jeans
T-shirt- Simplicite Compliquée
Skor- Filippa K
RSS 0.91