New M@il!

Klang

Efter strul med min tidigare mail så har jag nu bytt ut den till Gmail. Tror och hoppas att den nya mailen kommer leverera den standard som jag tidigare saknat. [email protected] är den nya adressen ifall ni vill komma i kontakt med mig. 

Outfit-Gubbigt

Klang

Kändes rätt tungt att jobba idag när vädret var så fantastiskt. Det är dessa höstdagar som får en att orka mörkret, kylan och regnet. Men nej då ska man jobba. Jaja detta hade jag på mig idag och det finns väl inte så mycket mer att skriva. Ha en trevlig vecka

Mössa-svea
Jacka-Whyred
Skjorta-Acne Jeans
Jeans-Human Scales
klocka-Casio
Strumpor-H&M
Skor-Dr.Martens

News-Robert&Blad A/W 2007 - Heart of darkness - Darkness at heart

klang

Idag anlände en utav mina vänner för en visit hos mig, detta kanske kan tyckas vara ointressant men hennes rockiga och 40tals inspirerade stil fick mig att komma på att tipsa om Robert och Blads höst collection för 2007. Ledorden för denna collection är elegans och rock n roll vilket onekligen drar uppmärksamhet. Intresset  för denna collection blir ju inte mindre av att deras designer Helle Robertsson Forslund har ett förflutet som herrskräddare, vilket enligt företaget lovordas med genomtänkta snitt och självklart hög kvalitet.

Det som är spännande med collectionen är att inspirationen till den kommer från filmen noir (för er som inte vet; vilket är en filmvetenskapligterm man använder för att beskriva typiska Hollywood kriminella draman från 40 och 50 talet) men som ändå blandas med rockig attityd och dramatik.

Önskeoutfit

Klang

Nu är det fredag, kul! Då skulle man vilja ha nya roliga saker också. Denna outfit "önskar" jag mig idag. Känns ledig, snygg och lagom sportig. Hightop sneakers kan dressa ner och även höga effekten. Jag måste hitta ett par, som dessa från Raf by Raf Simons. En Bra balans mellan klassiskt och trendigt. Kepsen får gärna åka på ilf tills jag funderat ut hur jag vill klippa mig. Någon slags helikopterplatta med några cm lugg (japp im all about the lugg).


Parkas-Hope
T-shirt-Raf By Raf Simons
Keps-Oliver Spencer
Byxor-Fifth avenue shoe repair
Sneakers-Raf By Raf Simons

Nyköpt-Human Scales Original

Klang

Det svenska nya jeansmärket Human Scales är inne i en expand fas. Just nu finns två modeller på marknaden i antalet tvättar. En smal stuprörsmodell i stretch och en mer vidare lårmodell med avsmalnande fot. Det som är på g till våren är lanseringen utav en ny modell som heter Original. Det är en vidare byxa med hög midja och raka ben. Känslan på byxan är "den ingångna gamla favoriten". Den för omedvetet tankarna till den perfekta 501an fast med en aning smalare fot. Och då menar jag inte smal fot. Den känns helt klockren i tiden och jag är måttligt stolt över att jag kommit över det första och ända provet ett halvår innan släppet. Det är dock inte den tänkta färgen utan den kommer att bli ljusare.

Event-Pub03

Klang

Igår var det invigningsfest för den nya våningen på PUB. På det tredje planet finner du -shop in shops- som verkligen håller måttet. Det var kul att se att Le Shop expanderar och med den nya ytan bara kan bli bättre. Det mest intressanta hittar du dock på Aplace. Där bla. Julian red, Pudel och So Last Season hänger ut sina kreationer. All kredd till Pub vars mål är att bli ett av Europas 10 bästa livsstilsvaruhus. Kreativtansvarig är Nina Person och hon har gjort ett mycket bra jobb, så ta dig en titt idag!

Tipsar-Top10Bags

Klang

Här kommer 10 av mina favoritväskor denna säsong. Det finns något för alla, billigt som dyrt. Det handlar om svart och materialen får gärna variera men i det stora hela är det skinnväskan som är i centrum. Själv är jag lite sugen på Topman Designs glansiga väska. Eller ja, jag vill ha dem alla!

Vänster raden: Marc Marmel, Topman, American Apparel, Acne Jeans, H&M
Höger raden: Fifth Avenue Shoe Repair, Filippa K, Hope, 3.1 Philip Lim, Fifth Avenue Shoe Repair

Inspiration-knopar&Knåp

Klang

The fishermans party var tanken med denna inspirationsoutfit. Jag har tidigare nämnt hur det kan se ut om en från landet klär upp sig. Så idag kom turen till Kungshamnsfiskarn. Han håller stilen samtidigt som han visar sin identitet. Och det är ju det stil handlar om, eller har jag fel? Självklart menar jag inte att bara fiskaren kan ha dessa kläder utan det är inspirationen som kan göra den unik och egen för dig.


Duffel-Y.M.C
Chinos-Dockers
Mössa-Busnel
Halsband-Mattin
Stövlar-Whyred
Tröja-MCQ

Tipsar-Desigerutförsäljning

Klang
I Ulrika Sandströms studio den 29/9 säljer So Last Season, Bea Szenfeld och Ulrika Sandström ut sina föregående kollektioner och provplagg. Det kommer vara mycket folk så försök vara där så tidigt som möjligt. Det är på Blekingegatan 20 portarna öppnas kl. 12.00-19.00 och glöm ej att ta med kontanter (inga kortköp). Läs hela inbjudan
här.

Dagens Outfit-Stickat

Klang

Jag fortsätter min tredagars ledighet med att strosa runt på stan. Det är fint väder, varmt och soligt. Kaffe, modemagasin och folk man känner på stan. Jag älskar Stockholm! Sprang på min arbetskamrat Nicole som va så snäll att ta detta kort. I morgon blir det SofoLovesFashion hoppas vi syns där!


Mössa-No label
Tröja-Acne Jeans
Byxor-Julian Red
Raggsockor-Mammas
Penny Loafes-Acne Jeans

Veckans Fråga-Använder du grooming produkter?

Klang

Det skrivs mer och mer om manlig grooming och tidningar gör tester och undersökningar. Jag blev nyfiken på vad ni använder! Jag själv är superkass på allt det här men använder mig av några saker. Jag använder tex, hårborttagningsmedell vid oönskad hårväxt och täckstift vid finnar. Jag provade ett tag med foundation men de gjorde sig inte så bra på min ljusa hy. Sedan är min hy superkänslig för vissa saker så krämer och liknande går helt bort. Vad använder du? Använder nu någonting alls? Ja ni har en vecka på er att rösta, och diskutera gärna fritt. Är det ok eller är vi på fel väg?


Förra veckans fråga löd -Vilken är hösten/vinterns viktigaste accessoar? Jag fick in 90 röster och halsduken är viktigast. Frågan är nu hur skall den se ut? Själv är jag något trött på det riktigt stora och vill nog ha en lite tunnare och mindre.


Halsduk 42%
Vantar 14%
Mössa 23%
Handledsvärmare 10%
Raggsockor 9%
Annat 1%
Annat 9%

Önskeoutfit

Klang


Vilket väder vi haft idag! Man behövde ingen jacka utan det räckte bra med en tjocktröja. Är det likadant väder imorgon så vill jag ha dessa snygga plagg. Casual men ändå riktigt uttänkt färgmässigt. Självklart finns det alltid budgetvarianter till plaggen.


Hatt-CA4LA
Tröja-Acne Jeans
Jeans-Levis
Skor-Bruno Bordese by clone
Väska-YMC
Strumpor-Comme Des Garcons

Visning-TOPMAN Design S/S 08

Klang

Nu under Londons modevecka finns det mycket att kolla in. Något som du definitivt inte får missa är visningsbilderna från modevisningen MAN S/S 08Där flera mindre designers fick chansen att visa upp sina plagg på catwalken. Tillsammans med Topman Design, KJ by KIM JONES, Aitor Throup och Cassette Playa satte de ihop en ganska dålig visning (om man frågar mig). Undantaget var Topman Design som jag fastnade för starkt! Jag vill nog nästan ha allt som visades och det tycker jag är ett ganska bra betyg.

Plagg: Parkas, kavajer, skjortor, och cardigans
Färg: Beigt, gult, svart, rött och blått
Material: Bomull och nylon
Detaljer: Shortsen förblir korta. Scarfen är knuten runt halsen och koftorna är oversizade
Övrigt: Weekandbagarna ser HUR trevliga ut som helst. Och det vi gillar mest är att de inte kommer kosta skjortan.

Inspiration-Färg På

Klang

Färga upp vardagen med accentfärger! Det är ett måste nu när regn och rusk blivit vår vardag! Jag själv kommer sätta färg på strumpor, mössor och stickade tröjor. Till det vill jag ha mörkt, grått och svart. Tänka sig vad lite färg kan göra!

Scarf-Henrik Vibskov
Kavaj-Marni
Skor-Filippa K
Chinos-Acne Jeans
T-shirt-Martin Margiela

Tipsar-Filippa K sneakers snart i butik

Klang


























Nästa vecka är det enligt källor sagt att Filippa Ks sneakers skall finnas i butik. Prisuppgifter har jag ej tillgång till men i skillnad från andra designersneakers så ligger dessa troligtvis i normalklass. Jag tippar på att high top varianten kommer att sälja riktigt bra. Jag är själv sugen på ett par vita höga och skall troligtvis lägga vantarna på ett par
SBU.

News-Gram(igt)

Klang

Nu i höst introducerar Gram världens första softshell sneaker. Som är tänkt att sätta en ny standard för komfort och användning. Modellen 383g Softshell kommer bara att finnas tillgängligt i svart och kommer att säljas exklusivt i utvalda butiker världen över. Teknologin bakom Softshell är grundad av att man använder 3 olika lager för att sammansätta skon och varje lager har sin egen funktion. Gram passar också på att presentera sin allra första stickade kollektion som består utav åtta limiterad och exklusivt handknutna merinoulls tröjor i två modeller. Kollektionen "Classic Drifter" är en hyllning till en av världens bästa fibrer, merinoullen. "Målet var att återskapa gamla favoriter inspirerade av barndomens bleknande minnen. Naivitet och elegans, någonting oerhört komplicerat, förklätt i enkelhet. -Alexis Holm, designer Gram. Och visst kan de ligga någonting i det sistnämnda. Jag får tankarna tillbaks till barndomen och inte minst till mina systrars som säkert haft något liknande i tröjjväg. Att tröjorna är unisex tycker jag visar att det är tröjor med kvalitet och kan ärvas i barnaskalan. Djupt knepigt kanske men jag tror de kommer att funka. Kommer du att köpa en?

Önskeoutfit

Klang

Kanske höstens mest stilsäkra kombination. Blanda den gubbiga stilen med ett par snygga sneakers. Med en dressad väska och hatt i garderoben kommer du långt denna säsong.

Kofta-Den stickade koftan kan du kombinera med allt! Behöver inte kosta lika mycket som denna från
Marc Jacobs
Hatt- Hatten ger outfiten ett annat liv. Satsa på en mindre variant, gärna i filt.
Halsduk-Förra årets trend med stora oversizade halsdukar funkar lika bra i år.
Väska-Våga satsa på detaljer. Denna har en stor kedja, men den kanske kräver sin man (eller outfit).
Byxor-Chinos och finbyxor är fortfarande jeansens bröder men på stark frammarsch. Dessa från Comme des Garcons vill jag HA!
Sneakers-Snabba upp outfiten med ett par snygga vita sneakers. Det tråkiga är att de inte är vita så länge.

Innelistan-Ryggsäcken

Klang

Jag har fått flera mail och förfrågningar om vilken ryggsäck man skall satsa på. Många behöver något smidigt att transportera skolböcker i osv. men som inte orkar konka runt på en vanlig väska. Det är ganska svårt just det här med ryggsäckar för de är i vanligtvis inte så snygga. Men ju mer jag tänkte och letade bilder på dessa axelprydnader så blev jag självklart ruskigt sugen på en.


Upp
- Helt klart skall man köra på retromodet när det kommer till ryggsäckar. Favoriten då och nu är hippväskan Salomon, du vet den blåa ryggsäcken med stora S:et på med orangea sömmar. Jag tjatade till mig min systers för många år sedan och måste nu göra en djupdykning i källaren nästa gång jag kommer hem! Fjällrävens gamla Kånken som flitigt använts i Gjendebu vandringsutflykter är också att rekommendera. Upp Upp Upp för retroryggsäckar.
Mitten-Är du mer klassisk utav dig och inte vill synas så mycket skall du satsa på en ryggsäck i skinn. Jag tycker du skall försöka hitta en portfölj/laptopväska med avtagbara axelremmar. Då kan du utan att skämmas komma på mötet/skolan med en snygg handväska.
Ner-NEJ NEJ NEJ! Sportryggsäckar, överdimensionella vandringsväskor för 100manna tält funkar inte. Ska du inte ut i skogen så finns det ingen ursäkt!

Veckans Fråga-Vilken är hösten/vinterns viktigaste accessoar?

Klang

Det är mycket som skall fixas och donas inför hösten/vintern och förberedelserna är i full gång (iallafall hos mig). Man ska ha jackor, skor, byxor mm. Det många faktiskt väljer med noga omsorg är höst&vinteraccessoarerna. Man vill hitta den perfekta mössan och vantarna skall passa men inte se för stora och klumpiga ut osv. Det finns en hel djungel vinteraccessoarer på marknaden just nu, men vad är viktigast för dig? Se det inte ur praktisk synvinkel utan stilmässigt. Vad är viktigast i din höst/vinteroutfit?

Förra veckans fråga löd -Här får du 5000 kr. Vad shoppar du? Jag fick in 153 röster och jackan är mest åtråvärd. Och det kan jag förstå. Jackorna idag är svindyra och minde roliga att köpa själv.

Jacka 53%
Klocka 12%
Väska 6%
Skor 14
Jeans 6%
Annat 9%

Nyköpt-Septemberstomten

Klang

I helgen har min far och bonusmamma vart på besök i sthlm. Vi har firat Lotta som fyllt 30, grattis! God mat och dryck har det blivit men inte minst julafton. Var inne på Acne och testade denna duffel när de andra var iväg på annat håll. När de dock fick se mig i den så kom septemberstomten fram. Jag fick då dessa fina julklappar sådär 3 månader i förväg. Kan säga att jag måste vart ett snällt barn i år för så här glad över klappar var det länge sedan jag var. God jul och tack så mycket, far och bonusmor!


Duffel-Acne Jeans
Tröja-Acne Jeans

Outfit-Fullt upp

klang

Idag har det vart en fullspäckad dag, möte med Sofie och sedan lite shopping. Har också Köpt mina första briefs från American Apparel. Sprang på min polare Karl-Johan som tog kort på mig så jag hade något att skriva om. En sådan härlig fredag. Min far och hans sambo kom idag också för att fira Lotta, grattis på födelsedagen! Ska bli en trevlig helg. Visst känns det som en trevlig helg?


Mössa-no label
Kavaj-Whyred
T-shirt-Marc by Marc Jacobs
Klocka-Casio
Jeans-Whyred
Väska-Weekday
Strumpor-H&M
Skor-Dr.Martens

Önskeoutfit

Klang

Ytterliggare en modebloggs favorit nykommen här på bloggen. Kände att jag måste ha fler alternativ att välja mellan annars blir det lätt samma samma. Så här kan jag snabbare och lättare visa er vad jag själv skulle vilja (om jag kunde) ha på mig (Det är fortfarande fantasipriser på kläderna, och jag ser det fortfarande som inspiration. Det är looken och stilen jag vill åt) Lite mer personligt lite mer variation på bloggen. Hoppas det smakar.


Mössa-Alexander McQueen
Skinnparkas-Hope (ber om ursäkt för bildkvaliteten)
T-shirt-Lanvin
Skor-Dr. Martens
Jeans-Miu Miu

Nyköpt-Dr.Martens

Klang

Har länge letat efter ett par kraftigt grova runda och klumpiga skor med riktig gummisula. Vist jag har kollat in Hope, Acne Jeans och andra märken men tillslut fastat riktigt starkt för dessa original. Raggsockor, vida byxor och en stickad mössa kan inte vara snyggare denna höst.

Inspiration-The Old Man

Klang

Gubbmodet kommer och går ganska ofta. Men denna höst är gubben hetare än på länge. Det är rockar, kostymbyxor och hattar. Grått, svart och natur. Jag gillar det! För att slå hål på gubbigheten (man vill inte se ut som om man lånat av farfar) använder jag mig av starka accentfärger. Denna gång inspireras jag utav rött till den annars så färglösa outfiten. Jag vill dock inte ha för mycket så dessa raggsockor som sticker upp lite ovanför skorna blir perfekt. Byxorna är korta och midjan är hög, låt kylan komma!


Hatt-ca4la
Jacka-Y.M.C
Byxor-Zegna
Tröja-Velour
Skor-Whyred
Raggsockor-Hemslöjden.org

Veckans Fråga-Här får du 5000 kr. Vad shoppar du?

Klang

När hösten kommer fylls listan på med många plagg/saker man måste köpa. Om du nu fick 5000 kr av mig vad skulle du köpa? Tänk på att du bara kan rösta en gång och då gäller det att välja rätt, vad skulle du helst av allt slippa slänga ut pengar på alt. vilket favoritplagg har du sett? Jag vill ha en ny jacka så mina låtsas pengar hade gått till den!


Förra veckans fråga löd -VILKEN ÄR DIN STÖRSTA INSPIRATIONSKÄLLA??? Jag fick in 95 röster och Modemagasinen är den största källan till inspiration. På nästan delad förstaplatts kom oss modebloggar och det får man säga var en stor glädje! Hoppas man är medräknad i rösterna.

Modemagasin 33%
Kändisar 4%
Böcker 3%
Bloggar 31%
Visningsbilder 14%
Annat 16%

Innelistan-Boots

Klang


Upp-
Rågummisulan är även snygg på högre modeller som även är höstens stora skotrend. Det är enkelheten som gör det så snyggt, behövs inga spännen och utsmyckningar för att hamna längst upp denna vinter.
Mitten-Dragkedjan har vi sett på allt den senaste tiden. På sneakern har den suttit och nu även på bootsen. Visserligen har det alltid funnits dragkedjeapplikationer på boots men i år vill vi se dem tjocka och synliga!
Ner-Futuristiskt i all ära men man vill inte se ut som ett rymddjur! Det blir bara för mycket och ruskigt fult. KOLLA extra in det strumpliknande skaftet! Passa er för den designen eller dess bärare, han kan vara frånvettet.

Intervju-So Last Season

Klang

Tja Johan, läget?

Jo tack! Jämna plågor.

Beskriv So Last Season för de som inte vet vad det är för någonting?

Det är ett klädesmärke för män, som är starkt förknippat med japanskt gatumode. Det kanske är lite mer galet än andra svenska märken.

När du startade upp allting, var tanken då att det skulle bli det Avant garde märke i Sverige som det faktiskt blivit?

Det fanns ingen sådan tanke alls utan det var idén om att göra kläder jag gillar bara.

Var det kanske en brist på kreativa designers som fick dig att ta steget ut och faktiskt göra kläderna själv?

Både ja och nej, jag gör kläder för att jag tycker om det. Att det inte fanns något liknande innan var en förutsättning, jag skulle inte ha börjat om det redan fanns. Gillar inte poänglöshet!

Kan du någonsin tänka att svensken är för tråkig i sin klädstil?

Det tycker jag inte är upp till mig att bedöma om folk är fult klädda, men jag tycker i regel att svenskarna är bra klädda. Svensken är också villig och öppen för nya saker. Det märks inte minst då mina kläder har fått ett bra mottagande.

Kan du tänka dig att ändra/förändra din design så du blir So Last Season Johan med hela svenska folket?

Inte för någon annans skull, men jag experimenterade med kommersialism i min senaste kollektion. Jag tycker det är kul att ge mig själv lite olika experiment och uppgifter, och i senaste kollektionen blev det att försöka göra en mer lättsåld kollektion. Sen har jag ju någon störd bild av vad kommersiellt är, så i slutändan vet jag inte hur det blev riktigt. Haha.

Hur går det utomlands? Asien måste vara en bra marknad!

Säkerligen. Men jag är bara i uppbyggnadsprocessen just nu och har precis börjat utforska Asien. Men det är en lång process.

Kan du känna oro för den nya generationens mer dressade ungdomar och att klubbmodet en dag dör ut?

Den oron finns bara hos dom som är intresserade utav att bara tjäna pengar. Jag gör det här för att jag brinner för det, inte oroa mig om säljsiffor. Det får min agent oroa sig för. Haha. Men om jag själv tröttnar på min stil så kommer det automatiskt visa sig i mina kollektioner. Personligen vet jag dock inte om jag tycker mitt märke är särskilt klubbigt.

Vad blir du inspirerad utav?

Allt! Det är svårt att svara på, det är en konstig fråga att ställa! Det går inte att välja utan det är saker utifrån som kommer till en.

Vilken är din målgrupp?

Killar mellan 15-30 gissar jag på, och vissa tjejer. Vanligtvis folk med någon slags medvetenhet om mode. Men jag riktar mig inte till någon målgrupp som så.

Vilken målsättning har du?

Att äga, allt!

Hur har din design utvecklats sedan du startade?

Det är nog mer en personlig utveckling. Mer konkret så är jag starkare i formspråket än tidigare. Innan var jag mer rörig. Jag är också mer duktig på att tänka kollektionsmässigt och inte plagg för plagg.

Jag är störtförtjust i dina parkas, vad kan man vänta sig inför vår och sommar?

Den kommer tillbaka. Denna gång i vitt och i grå nylon. Sedan är det redan nu en luvtröja som kan bäras på fem olika sätt som är superpopulär.

Ja, jag har ju redan sätt kollektionsbilderna och det ser bra ut! En något mer nedtonad och mer modern sida som visas?

Det har nog att göra med att jag har tröttnat lite på mig själv. Ville testa på att vara lite mer kommersiell och se kanske hur det skulle tas emot, inte minst säljmässigt. Men jag är lite intresserad utav enklare saker just nu men det kommer säkert ändras. För så är det lite varje säsong att jag gillar att experimentera. Som till spring/summer 07 försökte jag hitta något i varje plagg som verkligen var jag. Som representerade mig till etthundraprocent.

Vilken är nästa stora trend som du av principskäl inte kommer haka på?

Jag vet att detta kommer att låta som världens tråkigaste svar men jag har verkligen ingen koll på trender. Man har inte tid som liten designer att undersöka visningsbilder och liknande från alla catwalks. Plus att jag hade dött av designöverdos om jag skulle göra det.

Beskriv din egen stil

Det är det som är problemet, som designer själv blir man trött på sina egna plagg för man ser dem varje dag. Jag försöker spara på de extrema sakerna men på ett eller annat sätt så vill alltid någon köpa dom och de får de naturligtvis göra! Svarade jag på frågan nu?

Njaee!

Haha nyligen var jag väldigt åt kolonial hållet med safari hatt men oftast är jag ganska grunge. Den är väldigt svår att beskriva, den är väldigt eklektisk. Varje gång jag står framför garderoben så kan en ny stil skapas.

Slutligen vem är Sveriges bäst klädda man?

Oj vad svårt! Får man säga svanskar som bor utomlands?

Självklart!

Isåfall min kompis Niklas Bildstein som bor i Shanghai.

Outfit-Svartrockarn

Klang
Här kommer en bättre bild på min nya favoritjacka. Som är ett bra komplement i dåligt väder män även bara som en vindjacka. Materialet känns helt rätt och det finns fler olika modeller på marknaden just nu. Syns tyvärr inte på bilden hur den ser ut bak och hur mycket volym det finns. Jag är riktigt stormförtjust i den och du hittar den från The Stray Boys för 1500kr.

Jacka-The Stray Boys
T-Shirt-Julian Red
Byxor-Human Scales
Skor-Acne Jeans
Strumpor-H&M
Klocka-Casio

News-Nike Alphabet Pack

Klang


Snekerhemsidan nr 1
Sneaker Freaker presenterar nu Nike Alphabet Pack som är en blandning utav alfabetet och rastafarifärger. Inspirationen till kollektion är en tillbakablick till skolåldern. Att i nuläget kunna ha råd med sneakers man inte fick då. I kollektionen hittar du också en ryggsäck i samma stil. Modellerna Air Max 1 och Air Max 90 fick sig en pimpning och när dessa skor släpps kommer också en vit modell

Nyköpt-Hi-Tech Regnrock

Klang

Denna sjukt snygga, glansiga, vattenavstötande regnrock är dagens köp! Den kommer ifrån The Stray Boys och det är Precis en sådan luvlös oversizad regnrock jag letat efter HUR länge som helst! Att den sedan har detta snygga skinande hi-tech material gör saken absolut inte sämre! Med hjälp utav en dragsko i halskragen kan man justera den ner till en kinagrage och med upprullade ärmar är detta kanske mitt bästa köp på länge.

Inspiration-fyra nyanser av brunt

Klang

Ingen större inspirationskälla förutom att jag gillade hur kollaget växte fram. Det blev helt enkelt en brun/natur outfit. Tycker den funkar riktigt bra nu i höst och de olika nyanserna ger outfiten ett eget liv. Får lite stallkänsla så här efteråt och de e cool. Parkasen har jag tipsat om tidigare och kan meddela att den kommer i fler färger till våren grå och vit, dock lite ändringar på fickorna.


Polo-Acne Jeans
Skor-Golden Goose
Portfölj -Marc By Marc Jacobs
Chinos-Dockers
Jacka-So Last Season

Inspiration-Tvåfärgat

klang

Tänk så lätt det är att matcha och sätta ihop en snygg outfit om man har en riktig basgarderob. Min känns helt flippad med färger hit och dit och inte speciellt uttänkt (färgmässigt). Därför skall jag försöka bättra mig. Visst kan de kännas tråkigt med mycket i samma färg men inte nu på hösten. Har man en snygg basgarderob i kanske svart eller grått så kommer accentfärgerna fram mycket bättre! Som om ni inte redan visste detta men det är värt att sägas igen. Därför skulle jag nu vilja gå ut och köpa dessa snygga boots och väska som matchar en hel del av min mörkskaliga garderob.


Kofta-Martin Margiela
Väska-Fifth Avenue Shoe Repair
armband-David & Martin
Boots-Opening Ceremony
Jeans-Levis

Veckans Fråga-Vilken är din största inspirationskälla

klang

Det finns många olika forum att hitta inspiration till kläder ute i världen. Men har du någon inspirationskälla som du använder mer än annat? Jag ser tex. mycket visningsbilder och läser mycket olika nationella och internationella modemagasin. Vet att många letar i böcker eller på film. Vilken är din?


Förra veckans fråga löd -VILKEN HÖSTJACKA KOMMER DU ATT KÖPA I ÅR?? Jag fick in 145 röster och Parkasen är den jacka flest killar kommer att gå runt med i höst. Jag kan inte annat än att hålla med, parkasen regerar även i höst.

RSS 0.91