Gott Nytt År!


Hoppas ni haft ett roligt och i vissa fall lärorikt år här på bloggen. Jag har haft ett kul bloggår med många roliga och ibland knäppa inlägg med lika knäppa och roliga kommentarer till följd. Jag önskar även att ni 2009 kommer att följa och kommentera bloggen så flitigt som ni gjort de senaste trehundrasextiofem dagarna, då blir iaf jag glad. Jag hoppas också att er kväll blir fantastisk med god mat, dryck och firande. Till kvällen hade jag gärna burit outfiten över för att fira in det nya året med pompa, ståt och guld. Flugan knyter jag själv av ett brett sidenband som tas upp i skosnörena som sitter på årets snyggaste nyårskor! Vad skall ni ha på er?

Gott Nytt År!!

Smokingkavaj-Prada
Smokingbyxor-H&M (på min blogg får man tydligen blanda märken på smokingen)
Skjorta-Maison Martin Margiela
Fluga-Sidenband
Skor-Lanvin
Klocka-Georg Jensen
Manschettknappar-Dior Homme


Marc by Marc Jacobs S/S 09 : Daisy Lowe by Juergen Teller



Daisy Lowe ligger naken i sängen, Mark Ronson kommer säkerligen stå naken i duschen bla bla. När skall Juergen Teller gå vidare, trots att jag tycker den här bilden är mycket finare än de han gjort tidigare. Hoppas att det inte blir en transCole eller ruttenLuke denna säsongen utan en fräsh snygg kampanj för en gångs skull! Vaknade för sent i morse, stressad och trött? Japp...

Inspiration-New In


Nu har man kommit så långt in i säsongen att man använt upp alla de snygga plaggen på webshopparna och därför blir stående med bottenskrapet (gillar inte att använda samma plagg fler gånger, trots att det händer). Därför är jag glad att man redan nu kan hitta glödande heta vårplagg direkt från plåten. Här har ni första inspirationsoutfiten som helt är signerad vår sommar 09.

Kavaj-Kris Van Assche
Skorta-YSL
Byxor-H&M
Slips-Lanvin
Skor-Acne
Armband-Ann Demeulemeester

Lanvins Båtsko!


Är ni sugna på ett par nya båtskor när våren snart är här (okej inte snart och snart men ganska snart) men är trött på den vanliga sulan? Kanske söker du en mer casual look? I så fall tycker jag ni skall lägga ner lite mer pengar och krut (€ 395) på dessa från Lanvin. En fin blandning mellan båtsko med tennisula som passa bra till vårens och sommarens alla fina dagar.

I nya numret av Cafe!


Nu närmar sig julen med stormsteg. En slips är alltid ett säkert kort till männen i familjen (för er med julklappsångest!). På julafton vill man självklart vara snygg i en fin slips och kanske hittar du den ultimata i nya Café! Stick och köp eller busläs i närmaste butik för som sagt högtiderna närmar sig med stormsteg!

Edit: Ni känner kanske igen slipsen till vänster. När jag plockade ihop dessa visste jag inte att den inte kom i produktion. Ber om ursäkt för det!

Jil Sander Show Bags!


Nätbutiken
Oki-Ni har redan fått in två väskor från Jil Sanders vår/sommarkollektion. De är inte alls min smak och den ena liknar mest en återvunnen freitagväska i mitt tycke. För att vara canvas med vissa detaljer i skinn är priserna på tok för höga eller va sägs som £459.00 vs £755.00!

DE ÄR OKEJ MED LEGGINGS OM...


Bild:klicka för stor bild

Okey jag vet att jag skrev att leggings på killar är fult och det tycker jag. Dock kan jag tycka att på rätt person med tillhörande grym stil kan få det att funka. Som på bilden över! Personen ifråga har skorna ingen annan människa för tillfället äger. Det är fortfarande ett tag kvar tills dessa Givenchy derbygladiatorskor släpps i butik men redan nu äger denna killen gatan med sina leggings och svarta dödskor! Där ser ni skillnaden på paljettleggingsklubbkillenmedleggingsfrånveromoda och den trendsäkre trendsettern.

Jil Sander Gifts


Jag gillar gifts och Jil Sander så detta borde passa mig som handen i hansken. Dock har man blivit så bortskämd med Marc Jacobs billiga gifts att andras försök till snygga ge bort prylar bara känns blaha blaha. Jag vill inte betala tusenlappar när en liknande plånbok kan gå loss på några tjugolappar. Jaja fina är de iaf.

Givenchy SS 09


När jag först såg Givenchys vårkollektion kunde jag bara fokusera på de otroligt fula leggings liknande sakerna (jag tycker det är skitfult med leggings/tights på killar). När man nu kan skåda fler bilder kan jag inte annat än älska överdelarna. Här får vi en accentfärgchock i rosa så att det står härliga till. Jag gillar det, speciellt den Burberry Prorsum liknande "spets" genomskynliga skjortan!

Önskeoutfit!


Rocken är ju fin. Dock kommer jag nog inte köpa den, eller jag vet inte. Imorgon skall jag iaf köpa skjortan från Acne♥Lanvin samarbetet. Enkelheten i outfiten över är snygg och jag kan knappt vänta tills solen tittar fram så man kan bära stilen utan att frysa ihjäl.

Rock-Acne♥Lanvin
Ullbyxor-Mjölk
T-Shirt-Mastermind Japan
Boots-
Giorgio Brutini
Hatt-Ebay

God Jul önskar Julian Red!

Bild:Klicka för förstoring

Någon kommer att kunna skatta sig extra lycklig i jul med dessa tre klappar från Julian Red under granen!
Alla tre plagg är framtagna för provkollektionen hösten 2008, men då inget av dem sålts i butik har du nu chansen att bli den enda ägaren!
Första tröjan, Solaris, är tillverkad i bestruken bomull och handsydd av Mattias själv. De andra två tröjorna är de enda tillverkade exemplaren av ”L/S Dual Woman”, i ull-jersey med långa ärmar och stålknappar. Bär dem gärna på varandra med krage på krage i äkta Julian Red-anda!
Intresset för Mattias Linds första par tillverkade jeans växte sig så stort bland Sveriges musik- och konstintresserade, att han 2006 beslöt sig för att lansera sin första kollektion under märket Julian Red. Namnet hämtade han från en av karaktärerna i Bret Easton Ellis roman Less Than Zero, där Julian är en missförstådd person med ett brinnande intresse för konst, musik och litteratur. Kollektionerna idag är ett resultat av Mattias vision att hitta högsta möjliga kvalité för sina innovativa designmönster, där han hela tiden strävar efter att tänja gränserna.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Amaryllis

Ps: På grund av en överhettad server har vi bestämt oss för att bekräfta vinnaren via mail att han/hon verkligen varit först fram! Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning.

Dagens Outfit!


Bild: Stockholmstreetstyle
Rock & kostym, Acne. Skjorta, Whyred. Handskar, H&M. Skor, Shoefolk & slips egengjord

Så här såg jag ut dagen då Gant hade sin höstvisning. Stockholmstreetstyle passade på att ta en bild till nya hemsidan som nu ligger uppe. Där kan den nyfikne även spana in fler detaljerade bilder och läsa panelsvar från mig och två andra manliga modebloggare. På bilden har jag min "nya" rock och handskar som helt klart har varit höstens bästa köp!

Prada SS 2009 Ad Campaign by Hedi Slimane.


Hedi får nu större förtroende än någonsin, Prada. Kampanjbilderna frontas av The Clashs forna basspelare och managers söner som aldrig tidigare modellat. Själv tycker jag det här var svinfult och jag fattar inte grejen. Att det hela skall ha en musikinfluens bla bla, nej nej nej. Det här känns inte Prada för fem öre och jag föredrar verkligen Pradas tidigare kampanjer före denna, eller vad säger ni?

Nyköpt-Den oåtkomliga paisley slipsen


Jag älskar mina vänner, speciellt extra mycket när de vart på Acne utförsäljning. Denna fina slips fick jag idag som en lite förtidig julklapp av söta Rosa. Jag blev givetvis mycket glad över presenten, "speciellt extra mycket" med tanke på att den inte kom i produktion vilket resulterar i att jag och någon glad person till äger denna fina slips. God Jul på dig också Rosa, love you!

News-Gareth Pugh Gör Herrkollektion!


För alla Gareth Pugh älskare där ute som inte kan få nog utav brittens damkreationer behöver inte vänta så länge till. För redan den kommande hösten lanserar Gareth Pugh sin första herrkollektion. Förvänta er galenskap, avantgarde och showpieces för nu vankas det nytänk.

ACNE LANVIN PHOTOS


Mycket Acne Lanvin just nu men de är ju inte så konstigt med tanke på nyhetsflödet och intresset för märkena. Här har ni "image" bilderna från samarbetet som både innehåller baguetter, blommor och ballonger. Nice.

Inspiration-Safetypin Earrings


Säkerhetsnålarnas vår är snart kommen. Öronsmycket över är precis ett sådant jag skall gå till Panduro för att skapa imorgon (dock bara till ena örat). Till de vill jag ha de fina skorna från Car shoe och broschen från Ann Demeulemeester. Vantarna från Dior Homme skulle jag inte heller tacka nej till.

Skjorta-Acne
Byxor-Our Legacy
Brosch-Ann Demeulemeester
Handskar-Dior Homme
Skor-Car Shoe
Örhänge-Pretti Vacant

God Jul önskar Siv Støldal!

Bild:Klicka för förstoring

"Siv Støldal önskar alla en riktigt god jul och bjuder med sin julklapp in någon att delta i hennes "Cover up"-projekt! Den trenchcoat hon skänker ingår nämligen i serie av kappor som alla rest runt för världen för olika utställningar. Bland annat har de klätt ett berg i Norge, fasaderna till det hus i östra London där Siv har sin studio och exklusiva restaurangen Sketch i centrala London samt byggnader i Köpenhamn, Antwerpen och Stockholm. Genom att bära en av kapporna i serien kommer du att utöka projektets geografiska bredd och förlänga dess livslängd. Siv hälsar att hon skulle bli jätteglad ifall du ville ta en bild av kappan i dess nya miljö och skicka till henne! Den som vinner får kontaktuppgifter och mer info om hur detta går till."

Och som att detta inte vore nog, har hon även i sitt paket skickat med en extra, hemlig julklapp. Vad det är, förblir höljt i dunkel för alla andra än vinnaren.
 
Norska designern Siv Støldal tog examen från Central Saint Martins år 1999, och har sedan dess bott och arbetat i London där hon omtalats som den mest lovande designern inom herrmode. Sommaren 2008 vann hon +46 Award för ”Three Wardrobes", en kollektion där hon hämtat inspiration från sina efterforskningar om vad tre norska män, med olika bakgrund och livsstil, har i sina garderober.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Pulka

Ps: På grund av en överhettad server har vi bestämt oss för att bekräfta vinnaren via mail att han/hon verkligen varit först fram! Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning.

Diesel SS 09 Ad Campaign!


Bild: Diesel SS 09 Ad Campaign, Jon Kortajarena by John Scarisbrick

Här har ni även Diesels vårkampanj! Det är Tom Fords frontman Jon Kortajarena som denna gång poserar för Diesel i en svartvit kampanj plåtad av John Scarisbrick. Bilden skall givetvis föra blicken mot fötterna och i detta fallet sneakern som på något fotfetischliknande sätt blir avgudat. Det är ju inte första gången Jon får rollen som fotfetisch,
ni minns kanske denna, och ja han lyckas väl ganska bra för Diesels räkning också, eller vad tycker ni?

Diesel Dance Party - Episode 2 - Warm Up



Här är episode 2 av Diesels kampanjfilm Dance Party. Den är inte lika breathtaking som den
första filmen men den är fortfarande cool. Jag väntar med spänning på tredje och fjärde och femte... Ja vem vet hur lång serien är och det är sådant som är ballt.

News-Jil Sander Denim!!!


Man skall smida medan järnet är varmt brukar det så vackert heta. Ja så tänkte troligtvis Raf Simons när han satte sig ner och skissade ner Jil Sanders premium denim clothes for men. En tvåknäppt blazer och en smal alternativt utställd fem-ficks jeansmodell kommer finnas i butik redan i vår i färgerna off-white, navy och grå. Jag kan inte se ett bättre slagläge för Jil Sander att ge sig in i jeansmarknaden nu när det råder Lanvin Acne hysteri vart man än vänder sig! Va tror ni, kommer Rafs jeans för Jil Sander ha en chans i konkurrensen mot just Acne Lanvin? Jag tror inte det, trots att första bilden ser riktigt riktigt fin ut.

Acne Lanvin Showroom!


Det är inga konstigheter, bara rent och snyggt. Så blir det när två världsdesigners slår ihop sina påsar och levererar en mittemellan kollektion. Lanvins kragar med Acnes denim. Det är en kärlekskyss mellan Lanvin och Acne som utstrålar magi. Nu är jag inget denimfan men det kvittar för jag vill ändå ha både rocken och skjortan riktigt badly och vet inte riktigt ut eller in just nu.
Kolla in fler bilder här från Acnes showroom i Gamla Stan.

Tipsar-Redheaded!


Har du senaste tiden tänkt färga håret men inte vetat vilken färg du skall välja? I sådana fall tycker jag du skall satsa på rött, eller rättare sagt orange! Det är helt klart en av de hetaste hårfärgen just nu och jag diggar den starkt. Själv borde jag haft "rött" hår med tanke på min ljusa hy och fräknar, vilket jag ifs var glad för när jag var liten. Dock vore de coolt just nu.

Dior Homme Butterfly Effect



När vi kunde skåda fjärilsbeprydda modeller gå ner för Dior Hommes catwalk för hösten 08/09 förstod man att fjärilarna skulle bli en viktig del av hösten. Nu har Kris Van Assche fått sådant fjärilsflipp att han låtit sin Parisbutik bli ett fjärilsnäste. Väggarna, taket och inredning är nu täckta med svarta fjärilar och de går så långt att besökarna närstan får fjärilar i magen... Jaja taky taky jag vet..

En vår kommer lastat med Loafers!


Bild: Church's

I vår hittar vi loafers från i stort sett alla svenska märken! Det blir en bomb i loafers och jag tycker fler modeller är svinsnygga så de kommer bli svårt att välja ut sin favorit. Dock har jag mina svarta Acneloafers hemma i garderoben och de älskar jag, så de blir att rusta upp dem ordentligt för ytterligare en säsong. Tofsar, fejdade, färgade, spetsiga och runda, ja i vår ser vi allt och som sagt hos alla!

Dazed and Confused January 2009


Bild: Teenage Takeover, Dazed and Confused January 2009

Hedi Slimane börjar det nya året ganska bra genom att plåta Dazed and Confuseds January 2009 omslag. Nya numrets tema handlar om Teenage Takeover och Hedi har troligtvis plåtat sina små (pojk)vänner i numera sann Slimane anda. Skall bli intressant att se om bilderna skiljer sig något från de tidigare, eller om det bara är en fortsättning. Troligtvis. Dock är det inte ett fruktansvärt omslag, de får jag ge honom.

Tipsar-Padded Scarfs



Bild: Lanvin, Topman, Acne & Fifth Avenue Shoe Repair

En rolig trend på halsduksfronten är de innehålls vadderade varianterna. Allt från nylon, läder och ull utåt och stoppning inuti får gärna pryda min eller kanske våra halsar. Du hittar dem billigt från Topman eller svindyrt från Lanvin. Mellanting hittar du naturligtvis också från några av våra svenska märken.

God Jul önskar Konst-ig!



Bild:Klicka för förstoring

”Vår julklapp är So Far So Goude, en bok som handlar om den fantastiske franske kreatören Jean-Paul Goude. Den är inte nyutgiven – bara SÅ rätt. Goude var modefotograf för Esquire sent 60-tal och skapade banbrytande kampanjer för Alaia, Chanel och perfymen Egoiste. Hans musa var Grace Jones. Vad mer kan man säga?"

Konst-ig är Skandinaviens ledande konstbokhandel - specialiserade på arkitektur, design, fotografi, grafisk design, landskap/trädgård och mode. I butiken finner man kvalitetsutgåvor från förlag som Nazraeli Press, Lars Müller, Sternberg Press, JRP Ringier, samt internationella musei- och galleripublikationer. Utöver detta innehåller deras spännande sortiment även artists books och special editions av samtida konstnärer.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Julbock

Ps: Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning! Synd att jag inte får vara med i tävlingen själv för jag skulle gärna kamma hem denna bok för 1 kr...

Who's-that-boy?


En av mina favoritstylister Robbie Spencer har på något sätt gjort ett sista avstamp på höstmodet genom att styla till modellen Rutger Derksen i just några av höstens största trender i det sista nr för Dazed and Confused, för i år. Jag diggar detta stenhårt men det känns ändå förlegat nu och jag ser fram emot en massa nya editorials i nya fräscha kläder. Inte för att stylingen inte är snygg (Kolla in Prada outfiten högst upp i vänster hörn, den hade jag burit vilken dag som helst!), men för vana modetidningsläsare kan man känna att man sett det en två och hundra gånger de senaste halvåret. Som sagt ett sista avstamp inför nya säsongen, kan inte vänta.

Acne, Lanvin, butik, 17, dec,!


Fick precis mailet med bomben som många har väntat på. 17 är dagen då Acne & Lanvin samarbetet släpps i butik. Jag är ljusfattig! Dock kommer habegäret inte bli mindre då jag får se hela kollektionen redan den 15 dec. Fan va svårt de kommer att bli att hålla fingrarna borta från skjortor och kavajer. Kommer ni köpa något ur kollektionen?

Burberry Prorsum SS 09 Ad Campaign!


Okey jag älskar dessa bilder! Brittiska landsbygden, i ett växthus (kan det finnas en baktanke?), snygga modeller och duktig fotograf är framgångsagan för Burberry Prorsums vårkampanj. Mario Testino stod bakom kameran och modeller som Lily Donaldson, Eden Clarke, Alexina Graham och Richard Wyndham framför. Damn va snyggt!

Twist #2



Här är franska modemagasinet Twist andra utgåva! Första numret föll mig helt i smaken men en massa snygga editorials och stiltips. Jeremy Dufour frontar omslaget som är fotat av ionel Guyou. Som man kan läsa på framsidan så får man en guide till Köpenhamns (shopping) utbud och sådant är alltid välkommet. Jag hoppas på fler snygga fashionstorys i andra numret vilket är utlovat. Större snyggare och bättre. Jag vill ha den nu.

Design för Barns Rättigheter-Illustrationer av Cassandra Rhodin


Rädda barnen har tillsammans med kända formgivare och personer tagit fram en hel rad med olika käcka julklappar för den som både vill köpa snygga och samtidigt välgörande klappar. Min favoritklapp ur
Design för Barns Rättigheter är dessa två Illustrationer vid namn "Hair" av Cassandra Rhodin som hade passat finfint på min vägg. Ett litet julklappstips kan rädda barn, inte illa på en onsdag så här innan jul!

08.50


Så här glada och pigga (jag får tala för mig själv) var jag och Caroline från
Modefeber kl. 08.55 igår på Gant. Vi konstaterade ganska snabbt att vi aldrig tidigare vart på en visning så tidigt på morgonen innan. Men skall man vara märket som visar sin kollektion först av alla så förutsätter det tydligen också att den skulle vara först ut på dygnet också, kanske inte först men bra tidigt. På mig har jag en egengjord julslips årstiden till ära.

Gant AW 09/10


Taxin hämtade mig kl 08.30 och körde mig till Nacka Strand där Gant visade upp sina höstkollektioner. Det var en himlans massa massa olika kollektioner som visades upp bla. ski, barn mainline och Gant Collection. Brian Rennie, designern, presenterar kollektionstänket och inspirationen med nyckelord som London preppy och Highland fling. De olika kollektionerna speglar modet idag och man kan se vissa influenser från både Prada och Burberry Prorsum (och då inte på ett kopierat sätt, utan på ett brittiskt bärbart sätt). Svenska stormodeller som Charlie, Axel och Texas från Marion Vain satte stjärnglans på en lyckad och snyggt producerad visning.

Acne Paper Boris Kolesnikov by Daniel Jackson


Acne Paper är en favorittidning för mig. Inte bara för att just Acne ligger bakom den utan jag gillar formatet, layouten och innehållet. Jag har tidigare skrivit att jag använder tidningarna som en inredningsdetalj. I nya numret av Acne Paper finns en story med modellen Boris Kolesnikov som är riktigt snygg. Frisyren, stylingen (på de få bilder där han inte är naken) är inspirerande, kolla in editorialen
här, varning dock för nakenhet.

T Style-The Christmas issue



The New York Times fashion supplement ger oss Tom Cruise och Katie Holmes i sann Hollywood anda och jag hatar det. The New York Times fashion style magazine känns helt plötsligt inte så stylish. Visst kan Katie klä sig bra vissa gånger men att ha med Tom, nej tack. Och vart är julkänslan?

Pierre Hardy Colorama 3


Pierre Hardy släpper nu sin tredje limiterade sneakersmodell Colorama. De två första släppen har vart stora succéer och det kommer troligtvis dessa 500 ex också att bli. Själv tycker jag att dessa är ruskigt fula, både modellmässigt och färgvalsmässigt, men det finns säkert någon där ute som inte håller med.

Önskeoutfit!



Kan inte vänta på att hela Acnes vårkollektion kommer ut i butik. Tills dess kan man fånga
stilen utan att för den delen ha ett enda Acneplagg. Jag har fortfarande inte köpt bootsen. Ett, de känns dumt att inte kunna prova innan. Två jag vet inte om jag vill ha de blå mer än de röda.. hm..

Kofta-Jil Sander
Byxor-H&M
Boots-Giorgio Brutini
Kuvertväska-Comme des Garcons

Demo Magazine, för oss killar?



Jag missade tyvärr nya modemagasinet Demos lanseringsfest i veckan på Solo. Var tvungen att flytta (i tre veckor), och bla bla. Jag är iaf gött nyfiken på tidningen, först och främst för att Karolina Skande aka
Hotspot är moderedaktör och för de andra nyfiken på vilka stylister de valt för de manliga editorialsen. Snyggt första cover men hoppas på en manlig modell för nr. 2.


God Jul önskar Uniforms for the Dedicated!


Bild:Klicka för förstoring

"Blazern Tuba är en unik produkt från Uniforms for the Dedicated, och en av ett fåtal tidiga smakprov från vårens kollektion Sound Effects. En gnutta vårsol i mörka december, lagom till julhysterin. Blazer i bomullstwill med kontrasttyg i foder och en uppsjö fickor. Vik gärna upp ärmarna vid användning - det blir trevligare så!" 

Uniforms For The Dedicated har skapats av kreatörer med olika bakgrunder och idéer. Kollektivet fungerar som en plattform för musiker, illustratörer, konstnärer och designers som kontinuerligt bjuds in för att bidra med sina innovationer. Tillsammans med kärngruppen blir de en naturlig del av det konstant växande nätverket. 

Kodord för att köpajackan på +46 Julkalender är: Tomtemor

Ps: Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning!

Inspiration-Handmade



All eyes on the Raf Simons Show Shirt! Handsyd i olika lager, grå och grym. Den vill man ha i centrum vilket medför att resterande plagg och accessoarer. Dock följer de samma färgkombo som skjortan och det hela går ihop ganska fint tycker jag. Något som är lite jobbigt är att skorna redan går att köpa på rea på olika webshopar och det får en onekligen att vilja trycka köp köp köp.

Skjorta-Raf Simons
Byxor-H&M
Skor-Lanvin
Väska-Gaspard Yurkievich

Diesel Dance Party - Episode 1 - Contestants


Okej de här är fucked up och jag älskar det! Diesel har tillsammans med svenska reklambyrån Farfar gjort en serie kampanjfilmer som sticker ut och får än att tappa hakan. Filmen över handlar om olika personer som skall medverka i en danstävling, dansstilarna är personifierade till djur och de bär bara underkläder, från Diesel. Jag vill se resten av serien NU!

Burberry Prorsum Pre-Fall 2009



Det har knappt levererats några pre kollektionsplagg för våren ut i butikerna förens höstens bilder publiceras. Först ut är Burberry Prorsum som visar upp en inte allt för spännande minikollektion. De har fastnat någonstans emellan de senaste två kollektionerna med utsvängda kostymbyxorna rockar och höga mössor. En tuch av vad vi redan sett! Fyrkantiga skor, dubbelknäppta kavajer och rockar, grått och svart. NEJ! Nu får man inte glömma bort att det är pre-fall och inte mainline och man kan ju hoppas på lite mer spännande kreationer till senare visningstillfälle.
Klicka här för att se fler bilder.

Billiga och trevliga Julklappar från MBMJ!



Bild: Nyckelringar från Marc by Marc Jacobs för ynka $5!

Svårt att komma på vad du skall köpa till flickvännen/pojkvännen, kusinen eller polaren? Du vet att intresset för märken och mode är stort! Då skall du ringa kompisen i Paris, London eller NYC eller någon annan person i ett större och viktigare land och be dem skicka hem en helvetes massa nyckelringar, gummistövlar och plånböcker från Marc by Marc Jacobs. Själv har jag t-shirts och gummistövlar och kvaliteten är det inget som helst fel på. Tänk minen på lillsyrran när hon öppnar Marc Jacobs presentasken och hittar ett armband eller väska som hon i själva verket inte vet kostade dig nothing. Årets julklappar signerade
Marc by Marc Jacobs Special Items!

Önskeoutfit!


Blått är dagens inspiration, med svart såklart. Trenchcoaten är riktigt snygg och passar bra tillsammans med polon. Skorna passar sig lika bra till nyårsfesten som till vardags. Apropå nyår, då blir det smoking för hela slanten, från Acne. Någon gång skall den ju användas. Kanske till och med på Lördag för då är det julfest.

Trench-Coming Soon
Byxor-H&M
Polo-Jil Sander
Skor-Acne
Handskar-Lanvin

Veckans Blogg!



Blogg.se har valt ut min blogg till veckans blogg. Skitkul tycker jag iom att de har typ en miljard olika att välja mellan. Tack och bock! Klicka
här för att läsa mina svar på deras frågor, där jag bla. avslöjar att Dansbandskampen är mitt favoritprogram...

+46 JULKALENDER!



+46 Online Store har tillsammans med några av sina favorita tidningar och bloggar satt på sig de röda tomtemössorna och släppt en egen julkalender, där du varje dag fram till jul har möjlighet att köpa exklusiva klappar till priset av en krona! Kalendern är full av presenter och julkort signerade märken och butiker från Skandinaviens mest intressanta mode- och kulturscen, och du har hela 24 chanser att fynda! Allt du behöver göra är att hålla utkik efter den kod som varje dag släpps på någon av de utvalda modetidningarna/bloggarna, för att sedan aktivera den när du gör ditt köp.

 

 +46 och Klang önskar dig en stort lycka till och en riktigt god jul!

Aquascutum Vintage Collection



Aquascutum har skapat en limiterad vintagekollektion där utvalda plagg från märkets historia nyproduceratspersonligheter. Inspirationen har de hittat från gamla bilder och dokument men också från kända personligheter som burit märkets kläder. Personerna i fråga är bla. prins Rainier av Monaco, Winston Churchill, Humphrey Bogart, Cary Grant och Michael Caine. Det är en snygg kollektion med riktigt fina rockar och accessoarer. Givetvis förhöjer den snygga stylingen av lookbooken helhetsintrycket och det hade vart kul att få kolla in plaggen live. Vad tycker ni om "vintagekollektionen", något ni skulle vilja köpa? Kolla in hela kollektionen
här.

Burberry Prorsum Feather Belt



Det är en hate it or love it situation igen. Med tanke på att jag gillar mycket från Burberry Prorsums höstkollektion, ja i stort sätt allt, borde jag tycka om detta fjäderbeprydda bälte men nja. Vet inte om det är tillräckligt taky för att det skall funka. I så fall skall man kanske gräva fram de gamla fejkormskinnsbältet från JC (nivet de grå, rosa eller gröna varianterna) man sportade på högstadiet också, eller inte!
RSS 0.91