PRADA INFUSION D´HOMME!


Bild: Rogier Boschaart by Steven Meisel

När det närmar sig Jul brukar jag alltid kolla lite extra på parfymkampanjerna. En kampanj jag tycker är extra snygg i år är Pradas Infusion D'Homme. Enkel snygg och stilren. Flaskan är inte plottrig och Logan är lagom påträngande. Det skadar ju inte att den luktar gott också för de gör den. Skall ni önska er parfym i år och i så fall vilken?

Dazed & Confused: the 2008 covers


Bild: Joaquin Phoenix, Alice Dellal, Lovefoxxx, Madonna, Kevin, Aline Weber, The Vivienne Westwood Issue, Katrin Thormann & Anna, Cato, Kori & Pernille

Vi har redan gått in på 2009, iaf när de kommer till modemagasin. Men för att stanna upp lite och tänka tillbaka skall ni få några av modevärldens tidningars covers en gång till. En påminnelse av vad vi faktiskt läst eller inte läst, var de snygga eller inte. Först ut är Dazed & Confused som inte snålar på kreativiteten på sina omslag. Min favorit detta året har vart Septembernumret med Anna, Cato, Kori & Pernille. Vilket är ert?Bild: Abbey Lee, Grace Jones & Kate Somers & Nathan Sutherland

Dr Martens Manton Desert Black!

Jag kan inte gå runt som en stolle i mina svarta
sneakers särskilt länge till. Först och främst är de inte varma eller speciellt anpassade till den rådande väderleken. Ett par jag däremot skulle kunna tänka mig att köpa är dessa Dr Martens Manton Desert Black. Lagom sula, lagom höjd och lagom fashion. Lagom är som sagt ganska svenskt att tänka och jag är ganska svensk. Ja kanske, kanske inte...

Pearls is my new best friend!


Bild: Lanvin SS 09

Hot Hot Hot! Tänk vad lite hederligt knåpande med en helvetes massa pärlor kan göra på en vanlig T-shirt, eller krage! Det tar givetvis en bra stund att få till looken över (om man nu inte köper originalet) men med lite jävla anamma och tålamod skall man allt kunna få ett hyfsat bra resultat! Jag gillar ju sådant här. Ha ett projekt eller en mall (kalla de kopiering om du vill, de gör jag) att utgå från och
sedan faktiskt kunna använda dem. Detta är garanterat mitt nya sidoprojekt att leka pärlnisse och kommer blö från fingrarna innan min ultimata T-Shirt är klar. Stay Tuned, Panduro here i come!

Önskeoutfit!


Jag vill ha det gråa och det röda. Det röda kommer förhoppningsvis hem till mig snart. Det gråa i mössan finns redan hemma hos mig men de kommer aldrig de gråa i varesig väskan eller kostymen, det suger.

Kostym-John Lawrence Sullivan
Skjorta-Thom Browne
Väska-Raf Simons
Boots-Giorgio Brutin
Mössa-Acne
Slips-Acne

Den nya flugan är den korta vägen.


Bild: Acne SS 09 Tie

Slipsarna från Acnes vår och sommarkollektion är apbra. Acnes korta slipsar är inget undantag. Jag älskar silhuetten kavaj med den korta slipsen över. Det känns nytt och fräscht, snyggt och stylish. F.A.B. Dock Inget jag väntar med till våren, tack Acne för tipset!

The New Designerface for H&M!


Om ni mot förmodan kikat in på någon annan moderelaterad sida eller blogg idag så har nog inte missat (det har trots allt gått flera timmar sedan nyheten släpptes) att Matthew Williamson blir H&Ms nya gästdesigner för våren 09! Den brittiska designern blir härmed av med herrdesignoskulden för H&Ms skull. Om jag skall vara ärlig så vet jag inte vad vi kan vänta oss av sir Williamson förutom blommiga skjortor och byxor? Nja efter CDG hade jag nog hoppats på Jil Sander eller Prada, men nej vi får en designer som aldrig tidigare gjort herrkläder... Kö till kassan på förhand?

Inspiration-Ice ClimbingOkej jag kommer troligtvis behöva klä mig såhär resten av året om jag överhuvud taget skall ha en chans att komma upp för backen till mitt hus! Isen och snön dödar mina lågskor och jag får ta ett steg i taget, stanna, och så vidare. Till outfiten över behöver jag förutom en röd alt orange Canada Goose jacka med massor utav reflexer och stort asplöv på ryggen ett par matchande isdubbar! Sedan kan Mother Nature försöka fucka upp min väg hem från jobbet...

Skjorta-B store
Hängslen-Acne
Byxor-Ralph Lauren
Kängor-DSQUARED2
Mössa-Number (N)ine
Solglasögon-Linda Farrow x Raf Simons

Karl Lagerfeld For Coco Chanel’s 125th Anniversary


Bild: Gold version, 99 pieces, 5900 Euros.
Silver version, 11900 pieces,45 Euro.

Här är något för er penningsugna myntsamlare. I Coco Chanels ära för att fira hennes 125 års jubileum har Karl Lagerfeld skapat Cocomynt. Han har utgått från ett 5 Euro mynt och prytt Coco på ena sidan och valören med "chanel kviltad" bakgrund på andra. Mynten finns i guld och silver och kommer att släppas till försäljning den 1 december. Inte kan man väl misstänka att 5an är vald just för att pusha lite extra för doften Chanel Nr.5 månntro? Guld eller silver, 5900 Euro, 45 Euro, 99 st eller 11900 st, enkelt val!

Gran Canaria, Lanvin och snökaos!?!


Bild: Lanvin

Om jag skall fortsätta klaga så kan jag säga att jag redan hatar klimatet! Jag har sällan innan önskat mig en vecka på Gran Canaria som nu! Det är snökaos i Stockholm och det är galet kallt och blåsigt och vad gjorde jag igår? Jag drog en sådan fetingvurpa och landade på ryggen mitt ute på gatan, skitkul! Nu vill jag köpa solglasögonen över och ta mitt bleka arsle och dra, tills det finns löv på träden och spring summer plagg i butikerna.

Årets snyggaste handskar kommer aldrig bli mina!


Bild: Klicka för förstoring

Burberry Prorsum har denna säsong årets snyggaste handskar. Var på Nathalie Schuterman för några dagar sedan för att frestas lite eller leka med döden och där låg dem, de röda handskarna och skrek köp mig. Dock kostade de typ 4500 kr så något köp blev det inte men frestad det blev man. De gick så långt att jag i mitt huvud kom på bortförklaringar om någon skulle fråga vad de kostade mig! När skall jag vinna på lotto och få 25 tusen i månaden i 25 år?

Dolce & Gabbana Cartoon ShirtHate it or love it? Jag tycker nog den är lite snygg men troligtvis bara för att den liknar Jil Sanders marmorskjorta. Eller nja nu vet jag inte ens varför jag postar den, den är ju inte snygg haha... Man kan dock spara 358 £ på att klottra en gammal vit skjorta själv, de tycker nog jag är smartare.

Ett modeoffers förälskelse av en stil...Jag har nog aldrig tidigare tagit till mig en kollektion eller styling från en visning tydligare än Lanvins höstkollektion. Var dag sitter rosen fast i rockens kragkant och utan att jag tänker på det tickar Lanvins visningsbilder omedvetet i bakhuvudet när jag shoppar eller bloggar. Jag har nästan fått lägga band på mig själv och krydda bloggen med workwear och vampyroutfits för att inte dag in och dag ut skapa outfits liknande den ni ser ovan. Jag är nästan lite förvånad över hur länge jag faktiskt tyckt Lanvinlooken är den snyggaste. Att den rosbeprydda stylingen är den ultimata och hur den så starkt har överlevt mig denna sommaren. Jag älskar som ni vet trender och när modet skiftar hej vilt från den ena dagen till den andra, vilket är det som gör mig kluven. Jag brukar i vanligt fall tröttna när jag använt samma accessoar eller burit en viss stil för länge. Det är inget bra tecken för en modebloggare att ha dessa tankar eller?!  Vi skall ju vara modeoffer och alltid vara ute efter nytt?! Eller så är vi lata modeoffer som inte själva orkar starta nya trender utan sitter och grinar medans vi väntar på nya. Det jag vill ha sagt är att Lanvin lyckats med det som många andra märken aldrig kommer lyckas med. Skapa en look eller en trend eller en känsla som snart sträckt sig ett helt modeår. För det är faktiskt inte så långt kvar tills just Lanvin visade upp höstkollektionen första gången. Då en hel skara av designers och modefolk tappade hakan och därefter nästan slaviskt följt riktlinjerna, me included. Se bara på vårt svenska stormärke Filippa K som visade upp en nästan identiskt stylad vårkollektion 09 då "orginalet" reas ut innan Filippa Ks plagg hunnit nå butik. Jag är förvånad och glad över är att jag fortfarande dag in och dag ut känner känslan av snygghet när jag traskar ut i spöregnet på morgonen bärande en enkel ros i plast och hatt i sann Lanvin anda. Det är vad jag strävar efter; en känsla av tillfredsställelse när jag klär på mig på morgonen. Vare sig de varar ett år eller två, modeoffer eller inte, kan jag inte annat än med skräckblandad förtjusning vänta på vad som kommer att ta mig med storm nästa gång. Kommer det att sluka mig lika enkelt som Lanvin gjorde? Vårkollektionerna har inte gjort det än så länge, men det återstå att se. Det är ju trots allt det som är tjusningen med mode..

Jil Sander x Aloha Rag Sneakers!


Bild: High-top, $395, low-top, $345, available in January at Aloha Rag

Jil Sander har med Aloha Rag tagit fram två sneakersmodeller exklusivt för butikens räkning. Skorna som kommer i en hög och en låg variant kommer säljas på webben, New York och i Honolulu. Det är en limiterad upplaga av 55 par i varje modell och släpps i början av Januari.
Själv tycker jag oftast att Jil Sander levererar toppdesign och det är sällan de gör mig riktigt besviken, tills nu. Eller nu ljög jag! Jag har inte fastnat alls för Jil Sanders sneakers för hösten och med tanke på de här modellerna stärker de inte märkets sneakersaktier, eller vad tycker ni? Det hela får i alla fall en drömstart för Aloha Rag som i dagens läge inte ens säljer märket, jaja...

GQ STYLE Winter 09 Jared Leto


Jag gillar inte detta omslag. Jag skrev tidigare i veckan att jag oftast inte är något större fan av kändisar som pryder covers på modemagasin och här har vi nu ett praktexemplar. Kändisen Jared Leto, sångare, skådespelare och flickfavorit goes model för en världstidning. Resultatet blev ett sinnessjukt tråkigt omslag, alltså inga pluspoäng denna gången heller.

Streetsmart!


Film: Streetsmart sänds Torsdagar kl.22.00 på ZTV

Streetsmart, Tony Cedertegs modeprogram på ZTV, handlar denna vecka bla. om trender och hur trender skapas. Man får förutom se en bild på mig i ca typ 2 sek (inte illa) höra Roland Hjorts tankar om trender och vart Whyred står i frågan. Roligt program som självklart blev så extra roligt med tanke på att jag själv frontas lite. Ego som man är!

Ge mig väskan!
Jag vill och behöver verkligen en ny väska. Jag trallar runt med en dustbag från mina Jil Sander sandaler som en fomme. Dock är den sjukt praktisk för nyklar, plånbok, snus och mobil, men den håller inte speciellt länge till, då menar jag både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Något som däremot håller måttet både för snusbärandet och weekendresandet är den bedårande lilla Carmencitan över på bild. Jag vill ha den och kan nästan tänka mig att sälja min dator för att köpa den, så inget mer bloggande, lite mer Burberry Prorsum.

Prints! Anybody? NO?


Bild: Marni, Hope & Lanvin

Vill man ha prints eller inte på T-Shirts? Själv är jag inne i en no-print period då man kan höra mig säga nej, nej, nej när jag letar i högarna av tishor i min garderob  (jag närmar mig 120 st nu, måste rensa)! Vet inte om man bara är trött på prints och att de känns pase för jag använder som sagt bara enfärgade enkla T-Shirts. Har ni själva drabbats av no-printsyndromet eller är jag alene?

Önskeoutfit!


Jag ser bara grått och svart när jag kollar ut genom fönstret. Även grått och svart när jag ser ner på mina kläder. Likaså vill jag önska mig svartgråa kläder med inslag av lila i dagens önskeoutfit. Grått grått svart, svart svart grått...

Edit: När jag skrev det här inlägget natten till idag så var det kallt, grått och svart. När jag vaknar är det sol och inte ett enda jävla moln, så nu vill jag ha regnbågens alla färger på mig istället, not!

Kofta-Marc Jacobs
Tröja-Marc Jacobs
Skjorta-MMM
Byxor-Our Legacy
Skor-Givenchy
Keps-Anthony Petro

Vogue Russia 10th Anniversary Matrioshka Dolls!Vogue Russia firar 10 års jubileum i år. I och med detta har Vogue Russia bett modevärldens främsta designers (YSL, Prada, D&G, Ralph Lauren...) skapa varsina Babushka, ryssdockor, Matrioshka. Dockorna i sig är 50 cm höga och kommer att auktioneras ut vid senare tillfälle. De vore lite coolt att ha en sådan one of a kind modepjäs hemma, då i antingen
Prada version eller Maison Martin Margiela...

OZON #63


Bild: OZON Nov.08 Niels & Cesar by Jolijn Snijders

Ozon magazines coverboys denna månad är Niels Erik och Tony Jones Cesar. Jag gillar enkelheten och stylingen. Pradaoutfiten till vänster ger mig cravings och skulle nästan kunna lägga ut mina sista slantar på den slipsen... Tidningen behövs inte köpas utan går att läsa digitalt
här, mycket nöje!

Inspiration-9to5Working nine to five what a way to make living Detta är workwear på ett av de snyggaste sättet enligt mig. Hatten och stövlarna till den färgbefläckta jeansjackan skapar en outfit som känns up to date i dessa arbetarlook tider.

Jacka-W)Taps
Byxor-H&M
Handskar-Etro
Hatt-Number (N)ine
Stövlar-Ann Demeulemeester

VMan Designer Portraits!Sådant här gillar jag! I kommande VMan har tolv stordesigners fått svara på frågor om deras vårkollektioner, vad var deras inspiration, tanke och budskap etc. och skicka in egna bilder backstage. Intressant läsning med andra ord. Jag vill läsa nu...

In the spotlight!


Bild: Jennie Johansson, Jag & Marie Ahl

Mina underbara systrar är på besök här hos mig. Kvällen höll på att sluta framför datorn (med två förkylda monster sovandes i sängen) men som snäll lillebror med planer i sikte slutade kvällen på Spybar. Här står vi och poserar på Elin Klings releasefest för
minoutfit.se.

Brothers Winter Ad Campaign!Som ni kanske vet är jag inget fan av kändisar som agerar modeller, speciellt inte hockeyspelare. Men denna gång spelar det inte så stor roll. Jag gillar Mats Sundin i kampanjen, kanske för att det är Brothers, kanske för att han donerar hela modellarvodet till välgörenhet, ja jag vet inte varför. Ett smart val av Brothers som i förstahand inriktar sig åt den lite äldre publiken (egen tolkning, kan ha fel) och då kan just Mats kanske ses som en stor inspirationskälla. Tyvärr får jag ingen större lust att besöka Brothers efter jag sett kampanjen än innan, men min far kanske får!?


Bild: Mats Sundin fotad av Andreas Sjödin, stylad av Lalle Johnsson.

Raf Simons Shoes SS 09

Bild: Klicka för förstoring

Raf Simons bjuder inte bara på en av de snyggaste klädeskollektionerna inför våren, han bjuder också till show på skosidan! Textprydda stövlar, Batmanbevingade lågskor och cyberinspirerade sandaler. Man kan se att just spacekänslan som han så prydligt visar upp under Jil Sander fortsätter hos Raf Simons, eller vise versa, de e upp till dig att bestämma. Va tycker ni om skorna, hiss eller diss?

RRL har öppnat på Melrose Avenue, och som dom gjort det!!


I en gammal verkstadslokal mitt på Melrose Avenue har RRL öppnat upp en flagship store. Allt har sitt ursprungliga skick såsom fasaden men även invärtes. Givetvis har det skrubbats en hel del men tanken var att spara så mycket gammalt som möjligt för att skapa en bra miljö till sina nyproducerade vintageplagg. Detta är kanske en av de snyggaste butikerna jag sett på länge (nu har jag ju bara sett
bilderna men det jag ser gillar jag skarpt) och besöker gärna denna om jag befinner mig på Melrose Avenue någon gång i framtiden. Är ni nyfikna på RRL skall ni bege er till SOLO, Norrmalmstorg, i Stockholm där de som ensamma säljer kollektionen i Sverige.

Jag vill ha Giorgio Brutini!


När jag satt på Acnes vår/sommarvisning kunde jag knappt slita ögonen ifrån de färgglada snakeskinn
bootsen som spatserade några centimeter från mina ögon. Jag fick redan då ett stort ha begär och när nyheten om att de inte kommer i produktion plingade Giorgio Brutini på dörren! För ca $80 (!) får man en nästintill kopialik variant hem i rött, blått, svart, grått, brunt eller som gud skapade den. Frågan är bara vilken färg jag vill ha, röd eller blå ligger bra till för tillfället.

H&M Holiday Ad Campaign!


Här har ni H&Ms Holiday kampanj! Kampanjen känns typiskt Burberry och den utstrålar lyx. Känslorna för jul och nyår som Holidaykampanjen är riktad till funkar bra (i alla fall festkänslorna kring jul/nyår). Ljussättningen och färgerna passar kläderna bra och man kan väl inget annat säga än att H&M lyckats denna gång!

Önskeoutfit!


Dagens önskeoutfit går i grått svart och grönt. Extremt fina boots som fejdar i grönt tillsammans med handskarna som är dagens accentfärg. Rocken är även den speciell då det är färgskillnad på ärmarna gentemot kroppspartiet. En ganska enkel men snygg outfit i det gråa stormiga vädret.

Rock-Marni
Polo-YSL

Byxor-H&M x Comme des Garcons
Boots-Balenciaga
Handskar-Ermenegildo Zegna
Halsduk-Dries Van Noten

GQ November Lanvin + Acne The Perfect Pair


Bild: Denim shirt, £196. Denim Trousers, £263. Denim Deck Shoes, £303. Silk Scarf, £674.

För oss som väntar på att samarbetet mellan Acne och Lanvin skall släppas i butik (vilket de gör denna månaden) så kan jag tipsa om en artikel skriven i
november numret av GQ (UK). Där tankar, reflektioner och inte minst bilder på plaggen visas upp. Jag fasar över att inte ha lagt undan tillräckligt med pengar för detta kommer flyga iväg snabbt tror jag, eller vad tror ni?

Inspiration-Bad JonesJag kan inte hålla mig borta från vilda västernkänslan och det gör mig galen. För hur coolt jag än tycker det är med cowboyhatt så kommer jag (troligtvis) aldrig passa i eller köpa en. Dock är de jävligt kul att sätta ihop dessa outfits och det är inte svårt att bli inspirerad efter Olivier Rizzos jobb i Arena Homme Plus.

Skjorta-Acne
Jeans-Dior Homme
Kängor-Ann Demeulemeester
Hatt-Resistol
Säkerhetsnål

Va tycker vi om Armband?!


Bild: Ronald Pineau, croco bracelet, $230.00, nice?!

Jag må gilla krokodilmönstrade skor och väskor men som armband!? När jag skådade detta hundraprocentiga krokodilarmband slog de mig att jag inte använt armband sedan svettbandet satt på de unga folkets armar. Har jag helt tappat känslan för armband eller är det så att det faktiskt inte finns ett enda snyggt armband i världen? Jo självklart finns det kanske ett eller tre men då kommer det ena från Hermés och kostar mer än sex laxar i en laxask. Va tycker ni själva, finns de snygga armband eller är de lika stilmässigt utdöda som crocodinosaurierna? Sorry Ronald Pineau för att jag hänger ut ditt ruskigt fula
armband för 230 dollar på min stilmässigt klanderfria blogg...

Nu cyklar vi Svenskt mode!Man skall inte bara bära svenska märken vi skall även cykla på dem, tycker i alla fall Acne och Our Legacy. Our Legacys cykel har vi kunnat skåda ett tag nu men under mars månad nästa år kommer den cykelsugne även kunna åka på Acne. Italienska Bianchi och Acne har samarbetat och skapat två modeller (ett med racingstyre och en med klassiskt rakt styre) och släpps i färgerna gul, orange och rosa. Cyklarna kommer dock bara säljas i Acne Studio i NYC, och kommer kosta runt 2500 dollar.


Boys Keep Swinging - Sharif HamzaVarför slänga bort alla bilder som inte hamnar i modemagazinen? Jaha de har man inte gjort här inte, utan man samlade ihop dem och gjorde en liten film istället. När försvinner tidningarna och editorialsen ses på detta vis egentligen, med tanke på dagens teknik och intresse?

Dagens(outfit)!


Bild: Kavaj, byxor, skjorta, Acne. Handskar, Whyred. Brosche, Slips, Egengjorda.

Ni vill ha outfitbilder, här får ni en i sann zoolanderstil. Röken har inte lämnat munnen än så det är väl mitt försvar. Tråkigt (?!) nog ser jag liknande ut varje dag (ofta svarta T-shirts ifs) så håll till godo. Tids nog kommer de fler bilder...

Givenchy Shoes AW 08/09


Ett skepp kommer lastat med skor! Denna gång är det rågummisula för hela slanten, och jag älskar det! Det finns föregångare både förra och förr förra säsongen men det känns som Givenchy lyckats täppa igen de frågetecken och tveksamheter jag haft och skapat de ultimata rågummiskorna. Eller kanske för att jag just ältat fram och tillbaka varför jag inte köpte föregående inläggs (Acnes) variant förra hösten...

Nyköpt-Massimo

Bild: Ursäkta bildkvaliteten, ingen kamera och en dålig mobil ger sådant resultat. Klicka här för att se hur den egentligen ser ut!

Finally, som jag har väntat på den perfekta rocken (som komplement till min fina duffel). Svartgrå, lång, otrolig krage och ja helt galet fin utökar jag nu min garderob med finheter. Riktigt nöjd om man får säga det själv. Rocken heter Massimo och kommer från Acne.

Önskeoutfit!


Burberry Prorsums höstkollektion är inget annat en en stor skopa inspiration. Jag älskar den och hade velat ha större delen av plaggen hängande i min garderob. Det jag vill lysa upp extra idag är den v-ringade tröjan med spets som är så fin att jag inte orkar skriva mer.

Skjorta-Gucci
Tröja-Burberry Prorsum
Byxor-Topman
Skor-Lanvin
Mössa-H&M
Handskar-Aubercy

The Lanvin Fur Sneaker!!!Jag lovade att de inte skulle bli fler sneakers på ett litet tag men jag kunde inte undgå er denna otroliga sko! Lack, läder, päls och nylon i en kreation värd att omskrivas som höstens ballaste sneaker! Vad skall man ta sig till när ens fucking budget inte tillåter inköp av skor värda fjorton tusen kronor?! Blogga och hoppas på bättre tider?

I nya numret av Cafe!Nu är verkligen kylan här! Vad passar då bättre än en ny fin mössa? I nya Café har jag valt ut tolv snygga mössor som garanterat håller dig varm och snygg i vinter! Här hittar du billigt som dyrt, H&M till Burberry Prorsum så vad väntar du på. Riv sönder polarens tidning och sno med dig mössguiden hem, eller köp den på macken nu!

Inspiration-Im Blue Black and WhiteFör att ni inte skall tro att jag helt tappat greppet och gått över till andra sidan (jag pratar förstås om vilda "vesten" sidan) så kommer här en ganska klassist inspirationsinlägg här på bloggen. Dressat, svart, blått och fantastiskt. Jag vill ha skjortan nu, skorna imorgon och väskan igår...

Smokingkavaj-Balenciaga
Skjorta-Jil Sander
Byxor-Balenciaga
Skor-Raf Simons
Väska-Lanvin

Acne Shoes S/S 09


Här har ni dom, Acnes vårskor. Man kan snabbt konstatera att det fyllts på modeller men även sparats på (nyhetsfronten, jag tänker på en eller två modeller från visningen) klassiker. Modellerna kommer i fler färger/kombon än de ni ser över. Mina favoriter är bootsen (som tyvärr inte kommer i reptilskinn, redan bekräfftat), derbyskorna och den i detta fallet röda toffsloafern. Det vådas gott inför våren på skosidan!

Disappearing by Emil KlangFashion: Helena Hörstedt, Sandra backlund, Ida Sjöstedt, Julian Red, Bea Szenfeldt, JOJO & MALOU, Permanent Vacation och Josefina Lar

Emil Klang har förutom ett ganska snyggt efternamn även gjort en magisk modefilm med hög dramatik. Musiken kläderna och modellerna fångar än och man sitter kvar häpen av intryck (ja jag har sett hela filmen, inte för inte vi har samma efternamn). Disappearing har äran att få agera förfilm åt dokumentären om Valention, Valentino: The last emperor på Stockholm filmfestival den 22:a november, så bara de är en bra anledning till att boka biljetter till Stockholm filmfestival redan nu, eller bege dig till NK i sthlm där en utställning pågår med utvalda kläder från filmen.

Nyköpt-Grönt är sköntEfter ett helvetes letande och frågande, pustande och nekande har jag äntligen fått tag på de gröna skinnhandskarna från H&M. Jag vet inte hur många gånger de senaste två veckorna jag fått svaret att "nej tyvärr de tog slut så fort de kom in"...  Nu är de dock mina och bryter fint av till min svarta dubbelknäppta ullkavaj.

Inspiration-Red Bolo


Som ni kanske märkt har jag kommit in i ett så kallat mood som återspeglas
här, här här och här! Dagens tanke var att blanda gammalt och nytt. Rocken som inte alls är speciellt wild wild utan tonar ner de kanske lite mer galnare (röda)bootsen. Bolo ties är en given accessoar som i detta fallet är pricken över i:et.

Jacka-Jil Sander
Skjorta-Acne
Byxor-H&M
Bolo Tie-Susan Lynch
Boots-Giorgio Brutini

10 Men Issue 16 Winter 2008


Bild: 10 Men Winter 2008 : Dan Felton by Magnus Unnar

Ett av mina favoritmagazine är 10 Men som denna gång pryds av (en
tatuerad) Dan Felton i Raf Simonskläder! Jag vet inte om jag tycker om eller hatar omslaget, masken gör ju självklart sitt. Skall bli kul att se resten av tidningen och dess editorials. Speciellt när detta är det första jobbet för modellen Dan Felton som blev direktbokad till omslaget (och en editorial i tidninen) när han gick på gatan med sin pappa och fiickvän. Ingen dålig shoppingrunda de inte!

Önskeoutfit!


Dagens önskeoutfit går i grått och lila. Slipover är något jag använder flitigt just nu. Snyggt med skjorta och slipps, både dressat och vardagligt. Byxor är något jag behöver just nu, mina Acnebyxor i linne börjar bli för kalla och har slitits i grenen. Vill dock hitta en modell som är likadan men i ull, kanske vore dessa från H&M ett alternativ.

Skjorta-Topman
Jacka-Lanvin
Slipover-Acne
Byxor-H&M
Skor-Hermès
Halsduk-Ann Demeulemeester

Vinnaren av Klockarmbandet från Smart Turnout är...Nu är klockarmbandstävlingen avslutad! Tack alla som var med och bidrog med svar! Tyvärr kan bara en vinna och den person som enligt mig gav den roligaste och bästa motiveringen är, Steffo!

"bakfull och svettig ligger jag och tycker synd om min tarm, dock är det tur att ett fagert klockarmband pryder min arm."

Grattis Steffo, kort och koncist, en vinnande mening som vi alla kan känna igen. Nästa gång jag tycker synd om mig själv hoppas jag på en fin vinst, eller på varför jag lottade ut detta fina armband och varför jag inte behöll det själv! Ett armband kommer lastat!

News-Thom Browne For Brooks Brothers!


Brooks Brothers har tagit hjälp av designern Thom Browne och skapat the Black Fleece collection. Tanken var att skapa en American Icon look där givetvis preppyn hör hemma. Det syns klart och tydligt att Browne har designat och jag tycker the Black Fleece är både snyggare och mycket mer clean än hans egna
nästkommande kollektion. Klicka här för fler bilder.
RSS 0.91