Nyköpt-Jeans and SandalsGick förbi
Acne Archive förut och kunde inte annat än att skratta mig lycklig över fynden jag hittade. Ett par supertunna denimbyxor med kantband som jag letat efter ett bra tag och ett par lila skinnsandaler. Att dessa Acneprodukter inte kom i produktion gör fynden givetvis än mer trevliga. Dock kommer jag be skomakaren ta bort ett lager trä på sulan för att få den plattare, och kanske tillföra en liten klack. Va tror ni om de?

L'Officiel Hommes Issue #16


Jesus Luz, ni  i vet Madonnas nya Toy Boy blev "kändis" över en natt då skvallervärlden väntade på något nytt att smaska i. Givetvis tar den brasiljanska modellen tillfället i akt och ökar på sin status med olika tidningsjobb och covers. Här i nya L'Officiel Hommes. Madonna kommer troligtvis inte närmare gud än så här.

Lanvin AW 09/10 Backstage


Höstkollektionen är så bra, modellerna så snygga och cravingsfaktorn skyhög.
Lanvin levererar återigen en stark höstkollektion som inspirerar och sätter trender. I detta inlägg får ni följa med bakom kulisserna då modellerna sminkas, röker, gäspar och spexar strax innan visningen. Klicka här för backstagebilderna. I like this.

Källa:Frillr

Marnis badshorts tack!


Badshorts är en sak som kan framkalla både lycko och ångestkänslor för många. Själv är jag ingen strandkille då jag vet att min vithet bara skulle kunna överskinas om en isbjörn eller liknande skulle ha simmat in på helt fel vatten. Vilket inte är troligt. Skall jag då strippa ner mig till förödmjukelse så skulle jag iaf vilja göra det i ett par jävligt snygga badshorts. Den kompensationen skulle gärna komma från
Marni! Ruskigt snygga i perfekt strandlängd och färg. Ett tips om någon mer än mig skulle vilja lägga vantarna på ett par är att Marni redan rear ut hela sin vårkollektion på hemsidan.

Givenchy AW 09/10 Ad Campaign


Här är delar av Givenchys höstlampanj plåtat av Mert Alas och Marcus Piggott. Modellerna som frontar denna übersnygga kampanj är Manuel Ramos, Simon Nessman och Jakob Wiechmann. Redan i juni kommer vi se höstkampanjen i modemagasin runt om i världen.

Trend-LäderHuvudbonader


Basker, keps, pannband eller hatt i skinn? Det vill iaf designers runt om i världen att vi skall bära. Det finns skillnad på läderhuvudbonader och läderhuvudbonader ex.
Burberry Prorsums vårsmäck som är helt klockren medans Still Lifes höstkeps med öronmuffar inte funkar lika bra i mitt tycke. Vare sig man gillar det eller inte kan man inte annat än att medge att modet går i cyklar, vilket är sjukt roligt. För vem hade kunnat anat att Acne skulle presenterar en vårkollektion med bylsiga skinnkepsar i färglada färger 2009? Nu kom dessa skinnkepsar inte i produktion vilket inte spelar ingen roll då de redan visat imagemässigt vart de vill ligga. Vad ser vi här näst då neon, manchester, sammet och nitar redan hunnit snurra årtionden runt jorden, Goth? Nej just de, Prada kör på den looken i höst!

CK by Calvin Klein SS 2009 Ad Campaign


Devin Childers och Anna Jaqodzinska pryder CK by Calvin Klein S/S 2009 kampanjen som är plåtad av Craig McDean.
Clean, snygg och svartvit. En vinnande kombo i mina ögon.

Inspiration-Velvet


En trend som smyger sig på denna våren är sammet. Vi ser de hos många internationella märken just nu och materialet fortsätter även in på hösten. Över har jag plockat ihop olika typer av sammetsplagg som kan inspirera, men givetvis tycker jag inte du skall bära allt på en och samma gång. Själv skulle jag gärna hitta ett par liknande byxor i riktigt skinande sammet eller en snygg gyllenfärgad kavaj.

Kavaj-Tony Melillo
T-shirt-
Mastermind Japan
Byxor-Lanvin
Väska-Prada
Skor-Emma Hope
Brosch-Alexis Mabille

Nyköpt-H&M Trend Tee


Ni minns kanske att jag nämnde att
skjortan jag barKingfesten senast kom från H&M Trend AW 09/10. Redan nu kan man faktiskt köpa en liknande i samma färg och med liknande bröstparti (på skjortan fortsätter det omlottsydda ända ner) fast som T-Shirt. Jag är ta mig fan rånöjd med mitt nya inköp, inte bara för att den kostade 149 kr(!) utan för att den satt bra och ser bra ut. Äntligen kan vi killar handla vissa trendplagg på H&M som damerna kunnat göra i alla tider. Eller så har de funnits där och jag vägrat öppna ögonen?!

Finns Topmansolglasögonen kvar tro?


När jag var och kollade in Topmans
pressvisning av vårkollektionen på RMPR i Januari kunden jag inte riktigt släppa dessa solglasögon i genomskinligt plast som var kopior av Lanvins AW 08/09. Idag slog det mig att jag inte varit  förbi Topman (på ett bra tag) eller sett dessa solglasögon på någon på stan. Därför måste jag dra dit i eftermiddag för att känna och klämma lite på dem. Kanske sitter de bra kanske inte. Den stora frågan är ändå om finns inne?!

Dagens(outfit)!


Jacka, Skjorta, Byxor, Acne. T-shirt, Human Scales. Skor, Lanvin. Hatt, Egenomgjord.

Mina favoritfärger utgör basen i dagens outfit. Ähh de lät töntigt, nästan lika töntigt som att stå och posera framför en självutlösande kamera. Men har man en "modeblogg" så har man rätten att vara töntig. Borde vara töntig oftare och skall försöka bättra mig.

Ebayfynda Lanvinsandalerna!

Jag blir så arg när det läggs upp skor etc på Ebay som jag inte kan köpa pga storlek. Som dessa som Simon tipsade i en kommentar. Sandalerna jag så gärna vill ha, billigt dessutom! Har nu strlk 10 skall du klicka här och göra sommarens bästa sandalköp enligt mig.

Filippa K AW 09/10 Lookbook


Jag har tidigare visat er märkets
höstskor, men här har ni mainline lookbooken! Gustav från Marion Vain är gjord för Filippa K och det hela resulterar i en snygg och clean Lookbook, i sann Knutsson anda. Va tycker ni om detta?

THE/END Issue #13


Sjukt komiskt men och snyggt omslag av nya THE/END. Heavy-Petting Heavy-Petting Heavy-Petting. Måste köpas.

Nixon Time Teller P Watch


Blev barnsligt sugen på en färgglad klocka helt plötsligt. Den rådande manin bland tonårsdöttrar och mammor med färgglada plastklockor försvinner helt bort när jag ser dessa karameller. Jag vet inte ens varför jag vill ha en eller skriver om det och skäms nästan över det, men jag kan inte hålla borta blicken från den gröna. Godissuget blir inte bättre när den här jäveln finns också. Skäms skäms skäms och händerna på täcket.

Gareth Pugh AW 09/10 Backstage


Dazed rapporterar från Gareth Pughs höstvining på Audi Fashion Festival i Singapore. Det är ingen dålig bildserie de lyckats fånga backstage där modellerna nästan ser skrämmande bra ut i Gareths kläder. En kollektion Miuccia Prada säkerligen är lite avundsjuk på då det nalkas läder och nitar för hela slanten i höst. Klicka här för närmare titt på Gareth Pugh AW 09/10 Backstage.


Bild: Matthew Stone

STOCKHOLM S/S/A/WJakob Hedberg är mannen bakom
STOCKHOLM S/S/A/W som är den första kollektionstidningen för Stockholms modevecka. Det är även Jakobs är examensarbete i grafisk form på Berghs School of Communication. "Målet är att ge en känsla av varje kollektion mer än att bara rada upp runway-bilder."
Kartläggningen av A/W 09 är gjord tillsammans med de 20 designernas syn på sina kollektioner. Vilket är snyggt. Det är backstagebilder blandat med visningsbilder men även 160 sidor redaktionellt plåtade storybilder med favoriter från modeveckan och en syn på svenskt mode utifrån av Jacob Brown från V Man. Detta är ett examensarbete jag tror kommer fortsätta ett bra tag efter Berghs School of Communication, då jag själv är tokig i liknande tidningar med kollektionsindelade och editiorialiserade (hittade jag på själv nu tror jag) bilder. Och jag tror inte jag är ensam, eller va säger ni?

Edit
:Ni kan klicka hem ett ex från Papercuts webshop.

CUTLER & GROSS 40th anniversary Ad Campaign!


Cutler and Gross firar 40 års jubileum i år och väljer därför att återlansera gamla godingar från dessa fyra decennierna. I höst släpps alltså dessa bågar men redan nu kan man se kampanjen som är plåtad av Laurence Ellis. Tanken med kampanjen var att fånga "the brand's essence" vilket jag tycker de lyckats bra med! De första bågarna i de vänstra hörnet ser onekligen ut som mina
solglasögon från Giuliano Fujiwara. Kanske var Cutler and Gross inspirationskällan? Ja troligtvis.

Behind my back!


Daniel Lindström må vara lite lömsk när han snapshotar mig bakom ryggen på H&Ms presentation av höstkollektionen! Haha jag ser iaf fokuserad ut på vad jag skall göra. Angående Café så gör jag inte längre plocksidan i tidningen utan det har Cafés nya modeassistent Julia Stridh tagit över. Nu vilar ett tungt ansvar på Stridhs axlar att ta över stafettpinnen efter ett sådant lyckat år av fina ihopplockningar! Hope I'll be back soon...

COS till Sverige!


Det finns få klädkedjor som känns så heta som
COS (Collection of Style) gör just nu. Förvisso höjer H&Ms Trendavdelning sin standard avsevärt till hösten men det är ändå lillebrorsan COS som skapar mest ha-begär. Troligtvis med tanke på svåråtkomligheten då det inte finns några COS-plagg tillgängliga i Sverige. Något jag länge gått och småirriterad mig på. Hur kan ett H&M-ägt företag med sin koppling till Sverige inte finnas i det land som rankas som ett av de moderiktigaste länderna i världen? Inte minst med tanke på hur budgetkedjorna fullständigt säljer guld i rådande finanskristider! Ja smått småirriterad har jag var tills i torsdags. Då fick jag berättat för mig på H&Ms presentation av höstkollektionen att COS velat öppna i Sverige en längre period men p.g.a. av lokalbrist i centrala Stockholm fått vänta. Inte länge till dock, COS har nu hittat sin lokal och kommer öppna upp portarna redan 2010. Inte en dag förtidigt med andra ord. Hoppas detta kan sporra H&Ms kreativa chefer att utveckla och skapa mer up to date plagg i takt med COS för då kommer iaf jag handa svenskäga lågprisplagg för glatta livet.

Edit: Det hela är fortfarande rykten och spekulationer. Det är alltså inte spikat än, men då jag hört från flera håll att COS troligtvis öppnar 2010 valde jag att skriva om det. Vi håller därför tummarna!

Dazed and Confused June 09


Bild: Gaspard Ulliel by Sølve Sundsbø

Jag diggar Dazed and Confuseds juniomslag hårt. French Kiss med franske skådisen Gaspard Ulliel kanske inte låter så spännande men förhoppningsvis fortsätter bildserien i samma anda som omslaget.

Nyköpt-H By Hudsons bruna låga


Har letat efter ett par enkla låga bruna skor ett tag nu och slog idag till på ett par H By Hudson. Passar ypperligt som kompliment till mina bruna Bruno Bordese loafers som är inne på sista versen, eller åtminståne inne på sista versen innan en tripp till herr skomakare. H By Hudson skorna finns att köpa på NK Street tillsammans med ett gäng andra Hudsons, för er som blir sugna.

Lanvin Handbags AW 09/10


Lanvins väskkollektion expanderar tillsammans med märkets popularitet. Vi ser de klassiska shoppingbagsmodellerna tillsammans med nya weekendbags där olika typer av broderingar i form av skor fått fokus. En kollektion inte helt i fas med klädeslinjen då jag hade hoppats på en mer flygplanskaptetsväsktyp av inspiration. Va tycker ni om väskorna? Något ni skulle langa upp tiotusentals kronor för om ni hade kunnat?

Gårdagens(Outfit)-Kingfesten

Foto: Karina Ljungdahl, King Magazine.
Kavaj, Whyred. Skjorta, H&M. T-shirt, Lee. Byxor, Acne. Skor, Lanvin. Rock, Acne. Hatt, Egengjord.

Gårdagens Kingfest var trevlig, mycket trevlig. Med mig tog jag min goda vän Ida och vi skålade i skumpa hela natten. Alltid trevligt med liknande tillställningar och det hela slutade allt för sent, med tanke på att man jobbat hela dagen. Lägg märke till min skjorta, smutsrosa, lager på lagersydda tygstycken på bröstet. Och ja den är från H&M Trend AW 09/10, nice. Klicka här för att se en helbild på våra outfits

H&M Trend AW 09/10 Close-Up


Igår var jag och kollade in H&Ms höstkollektion vilket visade sig vara en kollektion ut över det vanliga. Jag har tidigare inte vart någon H&M kille då utbudet vart begränsat men till hösten kommer mycket nya inköp inhandlas från H&Ms trendavdelning. Här har jag valt ut en del av
trendkollektionen tillsammans med höstens accessoarer.

Svenskt herrmodes 100 största makthavare 2009
Förstaplatsen gick till Örjan Anderson, grattis! Tredjeplatsen gick till Zlatan! Ni vet vad jag tänker...
En blandad
100 topp lista som kanske inte ser likadan ut i mitt huvud, om jag alltså fick kora Sveriges 100 modemärktigast. Då vet vi ju alla att jag själv vore minst två på den listan haha. Under har ni iaf kings top 10.

10
Lena Patriksson Keller (1)
Mäktigast inom svenskt herrmode 2008
Förra årets vinnare, Lena Patriksson-Keller, har en fortsatt stark position på listan och räds inte finanskrisen. Stockholm Fashion Week by Berns fortsätter att etablera sig internationellt med ökat antal besökare och visade märken, Whyred står sig starkt i kristiderna och pr-byrån Patriksson Communication har fått tillökning i Danmark och snart också i Oslo. Nästa mål: London!


09
Henrik Lundqvist (90)
Hockeyspelare
Kungen av New York är tillbaka! Den senaste säsongen var hans bästa hittills, och utanför planen har han hunnit med att uppgradera boendet (95 kvadratmeter terrass!), bilen (Maserati Quattroporte) och utelivet (frekvent gäst på Butters måndagsklubb) – men framför allt sin garderob. De få tillfällen vi ser Henrik i tv-rutan – utan hjälm och benskydd – är ett visuellt slagskott.


08
Branco Perkovic (70)
Vd och grundare, zoovillage.com
Förra gången Sveriges finanser sjönk som en oliv i en Dry martini var det IT-branschen som brandskattades – med förödande resultat. En av dem som gick mot strömmen och överlevde var Branco Perkovic – grundare av zoovillage.com. Tio år senare är sajten Skandinaviens största inom mode på nätet, och en av få som nyanställer i stället för att varsla.

07
Moneybrother (22)
Artist och dalmas
I samband med förra årets 100-lista efterlyste vi en ny inspirationsinjektion från Ludvikas finest, Anders »Moneybrother« Wendin – gärna i form av skivsläpp och turné. Skivbolagsgudarna har hört oss, och i dagarna släpps det femte albumet följt av en tiodagars turné. Den rullade mössan av för Pengabrorsan!                       

06
Stefan Engström (NY)
Vd, J.Lindeberg
J.Lindeberg 2.0, med vd:n Stefan Engström vid rodret, går från klarhet till klarhet. Tidigare Jil Sander-designern Pierangelo D’Agostin bossar numer över det kreativa, och till sin hjälp har han bland andra Kingstylisten Lalle Jonsson och styrelsemedlemmen tillika kampanjfotografen Johan Renck.

05
Jonny Johansson (14)
Grundare och creative director, Acne
Premiärvinnaren av Kings celebra lista, Acnes Jonny Johansson, har inte bara hunnit med ett designsamarbete med franska mästarna Lanvin, tolkat klassika Svenskt Tenn och dragit bort bihanget Jeans från Acne Jeans – utan även börjat designa och sälja barnkläder under namnet Acne Miniature. Storleken har ingen betydelse!

04
Håkan Hellström (12)
Artist och göteborgare
Guldmickar, grammisar och rockbjörnar – det har varit ett framgångsrikt år för landets meste estradör, kompositör och Göteborgsambassadör. Här på King är vi mest imponerade av hans omisskännliga känsla för stil – som vi räknar med att få en uppvisning i under sommarens inbokade festivalspelningar.

03
Zlatan Ibrahimovic (07)
Fotbollsspelare, Inter
Att ge Zlatan Ibrahimovic epitetet stilmästare kanske inte är fullt korrekt, men när en hel värld följer minsta klackspark går det inte att bortse ifrån det faktum att Rosengårds finest faktiskt sätter trender – även utanför bollplanen. Hårband på!

02
Stefan Persson (16)
Ägare och styrelseordförande, H&M
I år lämnar H&M-generalen Stefan Persson över rodret på modehangarfartyget till nästa generation Persson – Karl-Johan Persson, 33 år. Det innebär dock inte att Persson Sr slutar att verka – han är fortfarande mannen bakom en av tidernas bästa svenska företagsidéer: att skapa mest mode för minst pengar.

01
Örjan Andersson
Grundare av Weekday
Med Mexikanska dödskallar, klaustrofobtajt design och ett revolutionerande demokratiskt pris skapade man en alldeles egen subkultur – och sålde, citat, »jävligt många jeans«. När H&M dessutom valde att gå in som delägare – för en halv miljard kronor – Stod det klart: framgångssagan om weekday saknar motstycke i modern svensk modehistoria.

Tack vare ökat kapital, oförminskad kreativ frihet och epitetet »satanisterna från skandinavien« har nu weekday möjlighet att växa mot världsherravälde – i samma takt som ägarens polisonger. Mäktigast inom svenskt herrmode 2009 är Örjan andersson.


Vem kniper Kings förstapris?


Film: Har Jonny Johansson och hans Acne klättrat på listan detta året?

Ikväll skall jag på Kings modeprisgala då Svenskt Herrmodes 100 Största Makthavare skall koras för andra året i rad. Och visst blir det spännande att se vem som kniper förstaplatsen från Lena Patriksson Keller? Svaret får ni senare jag lovar. En person som bör ha klättrat drastiskt på listan detta året (han vann för två år sedan) är Jonny Johansson, Acne (nådde inte ens en 10 plats ifjol) som jag hoppas blir årets herrmodes största makthavare! Vilken person sätter ni tusenlappen på? Den som lever får veta...

Edit: Nu känns detta inlägg ganska värdelöst va?! haha

Kanske en spexig bylinebild?


Igår efter ett möte med Ivan Nunez bad jag han trycka av ett par bilder för en ny bylinebild här på bloggen. Lättare sagt en gjort! Vi hade spexiga Klang, fulla Klang, Sug i blicken (hoppas jag aldrig ger den på krogen) Klang och nördiga Klang. Någonstans fanns tafatta Klang som den fick duga då tålamodet från Ivan försvann efter hundratjugonde bilden. Man måste uppdatera sin byline ibland, dock inte utan lite hårt arbete...

Lanvin Suede Ribbon Sandals


Jag skrev om
Lanvins sandaler med silkesremmar för ett tag sedan och skrev då "Fick jag bara välja ett par skor/sandaler att bära hela sommaren skulle jag välja dessa" men nu vet i fan. Dessa mockasandaler är nästan snäppet vassare då jag både älskar färgen och modellen. Helst skulle jag vilja ha båda två men fick jag välja hade jag nog singlat slant, vilken hade du valt?

VMAN Summer 09 Issue #14


Tredje klotet från solen skådisen Joseph Gordon-Levitt pryder VMAN summer 09 omslaget plåtat av David Sims. Ett hyfsat snyggt omslag på skådespelaren som ser minst tio år äldre ut än vad han är (född 81). Det andra affischnamnet som skall locka läsare är Ashley Olsen med storyn The Other Face Of Ashley Olsen, kan de bli mer spännande?! A kanske...

Några Favoriter i Garderoben!


Bild: Pyjamasskjorta, Acne. Chinos, Minimum. Skjorta, Acne. T-shirt, Egengjord. Byxor, YMC & T-shirts, Acne.

Efter
rensningen i min garderob såg jag genast en trend i vad jag gillar. Naturfärger blandat med accentfärger som lila och grönt men också mycket svart, grått och blått. Många av de plagg jag använder just nu har några säsonger på nacken som återigen känns rätt i tiden. Givetvis matchas de ihop med nyinköpta plagg som skapar en bra blandning i min garderob. Över ser ni de plagg som bärs flitigast  just nu, för vist har man sina favoriter för stunden! Vilka är era garderobsfavoriter?

Whyred AW 09/10 Lookbook


Whyreds
höstkollektion är dressad, välgjord och modern. Färgskalan går i grått, svart och grönt vilket känns igen från många andra märken till hösten. Whyredkänslan går inte att ta miste på då plagg och silhuett går hand i hand från kollektion till kollektion. Klicka här för att kolla in Whyreds AW 09/10 Lookbook.

Inspiration-The Color of the Snake


Denna pytonormsjackan från
Gucci är gudomlig. Skulle vilja variera min stil i den mån att det inte vore konstigt att bära denna outfit. Dock sätter min stilspärr käppar  i hjulet på mig då jag istället tvingas låta det hela förtvina i en inpirationsoutift. Fan att jag inte var en rocker trotts allt...

Jacka-Gucci
Byxor-Ralph Lauren
Boots-Giorgio Brutini
Väska-Marc by Marc Jacobs
Ring-Asos.com
Armband-Vintage

Raf Simons-Motor's tour Tee

Bild: Klicka för förstoring

De var länge sedan jag kom hem från en konsert med en nyinhandlad band T-shirt. Då har jag ju dock inte vart på en konsert där Raf Simons designat bandets turné T-shirts, vilket han gjort för Depeche Mode´s förband Motor. Tyvärr kommer inte dessa limited edition T-shirts säljas under Depeche Mode´s besök på Arvikafestivalen i sommar då Motor inte kommer agera förband. Synd.

Dagens(outfit)!

Bild: Tee, Whyred. Hat, egengjord.

När de kommer till enfärgade T-shirts så köper jag dem nästan uteslutande från Whyred. Här bär jag en ny (köpte även den lila som är assnygg) grön som matchades med en pose och ett grönt sidenband i hatten. Brukar inte gilla fickor på bröstet men på dessa funkar de bra då de är i en liten storlek.

Chronicles of Never Optic Thalamus Sunglasses


Ett annat par favoriter denna sommaren kommer från Chronicles of Never, och visst påminner de om
Dries Van Notens?  Dessa skulle gärna få sitta på min nästipp i sommar. Finns här att köpa på Barneys!

Behind The Scenes: Lanvin AW 09 Advertising shoot at Acne Paper Party!


Bild: Adrien Sahores shoot by Andreas Larsson

Acne är brinnande hett just nu. Så hett att Lanvins samarbetet med Acne inte räckte, de ville ha mer! Planer på ett andra kollektionssamarbete är redan i full gång (troligtvis är skisserna redan klara) och medans planerna smids passade Lanvin på att fota delar av sin höstkampanj på just Acne releasefest av nya Acne Paper på Ritz i Paris. Smått imponerad är jag, eller nu ljög jag, mycket imponerad! Klicka här för fler behind the scenes bilder.

Idag har jag rensat i min garderob!


Bild: Herr Judit SS 2009 Ad Campaign

Igår rättare sagt rensade jag min garderob. Först och främst för att jag inte tyckte jag hade något att sätta på mig då gamla trasor låg blandat med nytt och för att få lite luft i garderoben. Jag har en tendens att köpa en del säsongsbetonade plagg som komplement till min så kallade basgarderob (har många plagg som är äldre som passa varje ny säsongs trender, lyckovis). Dessa plagg skall därför dumpas av på
Herr Judit inom snar framtid. In med det nya ut med det gamla, och med tanke på ikea-kassarna i hallen var det ett tag sedan!

Inspiration-Blending In


Detta är en användbar look i vår då beige och nude står på tapeten. Vid sida av all färgexplosion är detta en lugn och skön stil som passa lika bra på studentmottagningen som på kontoret. En klassisk färgkombo med snygga detaljer som resår istället för snörning på skorna och en tvåfärgad slips.

Kostym-H&M
Skjorta-Acne
Skor-Lanvin
Solglasögon-Ray-Ban
Slips-Alexander McQueen

H&M Fashion Against Aids All Mens T-Shirts!


Dita Von Teese, Katy Perry, Róisín Murphy, Estelle, Cyndi Lauper, N.E.R.D, Robyn, Yoko Ono, Yelle, Moby, Katharine Hamnett, Dangerous Muse och Tokio Hotel har alla gjort en eller flera motiv till T-shirts för H&Ms välgörenhetskampanj Fashion Against Aids. Ruskigt låg nivå på motiven från kändisarna men de går till ett superviktigt ändamål så har du ca. 150-200 kr över den 9 Juni tycker jag du skall bege dig till H&M Divided och stödja kampen.
Klicka här för att se motiven till oss killar.

Filippa K Shoes AW 09/10


Bild: Klicka för förstoring!

Här har ni Filippa Ks höstskor! En riktigt snygg kollektion där de flesta kan hitta en skomodell som passar just dem. Mina favoriter är de låga snörskorna som kommer i färgerna grönt, rödlila och brunt och de höga bootsen i samma färgskala. Vad tycker ni om Filippa Ks höstskokollektion?

Contributing Editor-Red Idol


Detta är en av årets snyggaste editorial. Tyler Riggs har sällan sett så bra ut som han gör i
Contributing Editors Red Idol och kolla in färgerna och stylingen! Detta är hundra procent vårinspiration för mig då allt går i mitt tycke. Givetvis minus vissa accessoarer etc men överhängande utan anmärkningar. Jag vill ha alla plaggen nu nu nu. Klicka här för hela bildstoryn.

Fashion Against Aids med Tokio Hotel för H&M!


H&M lanserar nu för andra gången Fashion Against Aids med en rad olika musiker. Här är första bandet som läckts ut och det är inga mindre än Tokio Hotel som agerar designers. Ord och inga visor med andra ord när budskapet ROCK HARD F**** SAFE står
skrivet på bröstet och givetvis med en dödskalle stort synligt. Spännande att se vilka de resterande kändisarna är. Bra initiativ H&M!

Lanvin Ties AW 09/10


Skrev om Lanvins slipsar för våren 09 för inte så länge sedan
här. Dock finns redan höstbilderna på ett par olika slipsar från höstens kollektion redan till förfogande. De Paisleymönstrade slipsarna är helt klart mina favoriter då jag tycker de pärlbeprydda känns lite gjorda, inte minns från märket självt. Paisleyvarianterna påminner en del om dessa gamla godingar från This Old Thing, fast nu i snyggare utförande. I like, do you?
RSS 0.91