báwagian

klang

Helgen var super,hektiskt men cool *rimmasta*. Dubbeljobb lördag, utgång riche och spyan. Födelsedagsfest söndag. Heldag kungens kurva måndag (ikea och media markt). Shoppade loss på bord, glas, matlådor, förvaringsboxar och en ny datamus (förut kunde muspekaren flyga iväg till tjotahejti när den ville). Första ljuset har brunnit snart jul, than im coming home for some good food and liquor.

Jeans-Acne Jeans
skjorta-Whyred
Fluga-Egengjord
Glasögon-Vintage


Kommentarer
Postat av: Justanotherfashionkid

Riktigt riktigt snyggt, kan vara det snyggaste som du har visat på bloggen!

Postat av: Kristina

snygg som vanligt, gillar verkligen brillorna!

2006-12-04 @ 21:55:53
Postat av: Alex

Less is more som det brukar heta. Stilren, enkel men ändå dressad look! Me like :)

2006-12-04 @ 22:01:34
URL: http://slips.blogg.se/mode
Postat av: Sigrid

älskar glasögonen.

2006-12-04 @ 22:14:06
URL: http://sigrid.webblogg.se
Postat av: All Abouter

klang, som alltid: fina glasögon! :)

2006-12-04 @ 22:32:58
URL: http://allaboutit.blogg.se
Postat av: Besserwissern

Jag gillar inte att vara en "besserwisser", men ibland stör jag mig så mycket på vissa saker att jag bara måste säga något.
Du är 19 år gammal och har tagit studenten, varför är du då så dålig på grammatik och stavning? Alltför ofta ser jag stav- och grammatikfel här på din blogg, precis som på Justanotherfashionkids och Tripptrapptrulls bloggar (det är faktiskt mer pinsamt för dem eftersom de är äldre än dig).

Måste påpeka att "than" på engelska betyder "än", som i "mer än" (more than). Ordet du letar efter i den sista meningen är "Then".

Jag vill inte trycka ner dig på något sätt, utan bara hjälpa dig, för folk kommer ta dig seriösare om du använder korrekt skrivspråk.

2006-12-05 @ 02:37:44
Postat av: All Abouter

Känns bara dumt att lämna kritik utan att skriva in en mailadress eller en adress till en eventuell blogg eller hemsida...

2006-12-05 @ 09:19:04
URL: http://allaboutit.blogg.se
Postat av: jonas

herr eller fru språkfascist som uttalade sig här tidigare kan väl åtminstone försöka vidga sina vyer så pass mycket att han eller hon i alla fall reflekterar över vikten av att en modeblogg uppvisar hundraprocentigt korrekt grammatik och meningsbyggnad? klang får ursäkta om jag har missförstått syftet med hans blogg men det verkar inte som att fredrik lindström och horace engdahl är hans huvudsakliga målgrupp. jag tycker att det går alldeles utmärkt att tillgodogöra sig hans inlägg även om språket kanske tar nåt litet obetydligt snedsteg emellanåt. är det dessutom inte ganska obildat och plumpt att utan vetskap om en människas språkliga förutsättningar uttala sig om hans sätt att föra sig i skrift? tänk efter före nästa gång... för allas trevnad. ten four. over and out. och klang - kör på!

ps. jag använder inga versaler - karindalfel!!!

2006-12-05 @ 09:53:40
URL: http://oinas.blogg.se
Postat av: Klang

Alla-Tack så mycket!!!
Besserwissern- Vet tillfullo om mina grammatiska brister, har kommenterat just detta innan. Har också bett om ursäkt för detta lilla missöde i mitt dna-system. Så mitt råd är -läs min blogg oftare så slipper du skriva tantiga kommentarer. Nee skämt och sido, tar din kritik till mig! Ja kör alltid mina texter i Word innan men till och med detta ypperliga program kan ha sina brister.

2006-12-05 @ 15:27:41
URL: http://klang.blogg,se
Postat av: Karolina

SNYGGT!

2006-12-05 @ 17:41:56
URL: http://hannalinneakarolina.blogg.se
Postat av: Fia

Herre gud vilken besserwisser...
Eftersom jag är lärare i svenska, tycker jag att han bör kolla var kommatecken och stor bokstav skall vara innan han klagar...

Kör på som tidigare brorsan!

2006-12-05 @ 18:29:59
Postat av: froste

hej. hur tillverkade du din supersnygga fluga?

2006-12-06 @ 09:42:55
Postat av: Besservissern

All Abouter:
Varför känns det dumt? MÅSTE jag visa vem jag är bara för att jag påpekar att han inte skriver bra och för att jag försöker ge honom ett tips.

jonas:
Jag har inte sagt att han måste skriva bättre för att det är det hans modeblogg handlar om. Jag har inte sagt något annat åt det hållet heller. Jag har bara gett honom ett tips, ett tips som ska, hoppas jag, bidra till större framgång. "Jag vill inte trycka ner dig på något sätt, utan bara hjälpa dig, för folk kommer ta dig seriösare om du använder korrekt skrivspråk.". Och nej, efter det jag har sett så är han inte så bra på att skriva, och därför skrev jag som jag gjorde, sen vad han har för språkliga förutsättningar är en helt annan femma. Jag vet att hans modersmål är svenska, och mitt är inte det.

Fia:
Miss svenskalärare. Man skriver Herregud om man syftar på "Herregud" som i "Oh my God". Om du däremot syftar på "Herre Gud" som i t ex "Min herre, min Gud", så ska "Gud" skrivas med ett stort g.

Jag förstår mig inte på er, ni borde ju tacka mig för att jag skrev som jag skrev, för anledningen till att jag skrev som jag skrev är att jag helt enkelt vill hjälpa honom.

2006-12-07 @ 16:34:17
Postat av: Besserwissern

...och jag säger inte att jag är världens bästa på att skriva, jag felar också, jag är, hur otroligt det än låter, en människa också, men jag anstränger mig så gott jag kan för att inte göra fel, och om jag skriver fel så vill jag gärna att någon påpekar det så att jag kan lära mig av mina misstag.

2006-12-07 @ 16:38:09
Postat av: jonas

jösses. 'take a chill pill' som de säger i amerikat.

2006-12-07 @ 17:34:52
URL: http://oinas.blogg.se
Postat av: Emma Aldegren

Det heter skriftsprak och inte skrivsprak (saknar de tre sista bokstaverna pa tangentbordet sa darfor blir inte heller min stavning korrekt). Bara ett litet tips till "Besserwissern".

2006-12-07 @ 20:01:11
Postat av: retrobågar

Besserwisser: Jag gillar inte att vara en "besserwisser",...råkade bara snubbla över namnet då?
Jag är också svensklärare med virtuell rödpenna.
I bloggsammanhang torde det oftast var mer till glädje för alla som skriver att fingrarna får löpa på tangenterna utan att någons rödpenna kommer fram.
Dessutom talade väl faktikst Fredrik Lindström sig varm för den nya bloggsvenskan i ett TV-program.
"om jag skriver fel så vill jag gärna att någon påpekar det så att jag kan lära mig av mina misstag."
Jaa, Besserwisser läs och lär:
"De är äldre än du" är grammatiskt korrekta.
Om man sedan får kommentera innheållet i Klangs Blogg, så där i förbifarten, för det är väl det som ska kommenteras?, så har han ju verkligen kommit på att fluga och glasögon hör ihop!!
Plinga på Klang, och strunta i vem det nu är som attackerar ditt språk. Personen i fråga är som alla ser inte felfri.
Svensklärare i alla bloggar förenen eder och låt människorna vara kreativa, språkligt korrekta kan de vara när de aspirerar på Nobelpriset. Oavsett vilket modersmål de har. Och om Besserwisser inte har svenska som modersmål, går det ju ganska bra ändå att stappla ord på varandra. Något egentligt innehåll bidrar Besserwisaser inte med. Är det sånt här man håller på med på SFI numera. leta fel hos andra?
Och den där utläggningen med stavning av Herre, herre, Gud, gud etc HUr man skriver beror helt och hållet på vilken bibelöversättning,man vuxit upp med.
Stavningsregler för engelska och svenska är gudivarelovochtack olika.

2006-12-15 @ 07:42:01
URL: http://spectaclesforafrica.blogg.se
Postat av: klang

retrobågar-Spank you and halleleluja!

2006-12-15 @ 20:38:50
URL: http://klang.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91