Lanvin Valde Acne!

klang

Nu är det alltså klart att Lanvin kommer att samarbeta med Svenska Acne för att ta fram ett par jeansmodeller för Lanvins Ready to Wear kollektion. Det var Alber Elbaz som under ett modeevent igår i NYC bekräftade nyheten och uttryckte sig följande "I want to bring Lanvin into their know-how," och 'What kind of jeans can I bring that will be a Lanvin jean and Acne spirit infused in one?". Ett stort steg för Acne som går från klarhet till klarhet och snart kommer anses som ett stort modehus (tror Jag) i världen. Enligt källan framkommer det att fler damjeansmodeller kommer att produceras, ingen fakta om den manliga sidan men hoppas kan man ju alltid göra. Jeansen kommer som sagt att tillhöra Lanvins Ready to Wear kollektion och kommer inte vara någon underlinje. Prisnivån kommer därför att följa Lanvins resterade högpriser. Jeansen kommer att visas upp någon gång under 2009. Dagens nyhet är stor mycket stor och man kan inte annat än att gratulera både Acne och Lanvin!

Modellerna!

Klang

Bild: André och Nils från Mikas

Glömde bort att presentera mikasmodellerna jag plåtade här om veckan. André och Nils heter dom och de var svinduktiga! Resultatet väntas vara klart vilken dag som helst så håll ögonen öppna. Nu skall jag iväg för lite ärenden på stan men återkommer senare i eftermiddag. Trevlig dag!

Önskeoutfit!

Klang

Dagens önskeoutfit är en blandning av dressat med en tuch av sport i jackan. Draperingarna och dragskon i midjan på jackan är svinsnygg och skapar en snygg silhuett med de dressade byxorna. Sandalerna är en riktig favorit i sommar.

Jacka-Raf Simons
Skjorta-Burberry Prorsum
Byxor-Prada
Sandaler-Jil Sander

D&G Pre-Fall 2008 by Mario Testino

Klang

Modet går hela tiden framåt och låter oss aldrig vila och uppskatta det som finns för tillfället. Så kan det ilf kännas när man ser att D&G redan annonserar ut sina Pre Fall kampanjbilder i kommande Elle och Marie Claire. Det har knappt hunnit blivit varmt här förens vi skall rikta in oss på hösten, usch. Nja spara oss några veckor till åtminstone eller va tycker ni?

Inspiration-Wild Flowers

Klang

Broscher i all ära men just nu vill jag ha blommor, riktiga blommor. Har den senaste tiden kört på det blommiga temat fast i
tyg, vilket naturligtvis är både mer ekonomiskt och praktiskt. Men vill man vara extra snygg en kväll kör jag på den riktiga varan. Fäst den på skjortan, jackan eller varför inte på skorna. Var noga med att inte blomman avsöndrar färgämnen på tex skjortan vilket den lätt kan göra. Röda blommor är min favorit just nu, dock kan jag tänka mig lila och blå, eller mixat. Vår var ordet och blomma är accessoaren.

Skjorta-miu miu
Byxor-Lanvin
Skor-Thom Browne

Wictor i Wonderland Magazine

Klang

Bild: Svenska Wictor från Kid Of Tomorrow iklädd Moschino


Det är kul att se att våra Svenska modeller (från våra mindre argenturer) fungerar bra utomlands. Förutom Marion Vains Axel, Gustaf och Texas (som man ser i stort sätt alla större visningar just nu) så har Kid Of Tomorrow Wictor, ett namn att lägga på minnet. Nyligen gjorde han en tiosidig Moschino plåtning för Wonderland Magazine.
Inte illa.

Inside Issue 5!

Klang

Bild: Danska herrmodemagazinet, HE Magazine

En av mina favorit modetidning för män, HE Magazine finns för beskådning online. För er som inte köpt den redan kan bläddra digitalt
här. Naturligtvis är inte hela nummret upplagt utan stora delar av den underhållande tidningen. Mycket fina editorials och tips som vanligt när det kommer till HE Magazine.

Önskeoutfit!

Klang

Helsvart (undantag skorna) med gulddetaljer vill jag ha idag. Alltid svårt att sätta ihop så att de ser bra ut i photoshop men på en människa blir alltid resultatet bättre. Gillar skornas träklack som bryter den klassiska seglarskornormen. Solglasögonen är jag fortfarande på jakt efter, dock finns ett par olika på ebay men antingen är de för slitna eller så onödigt dyra. Förhoppningsvis dyker de upp för en billig penning snart för dessa är klockrena.

Skjorta-Ann Demeulemeester
Byxor-Dior Homme
Skor-Lanvin
Väska-Burberry Prorsum
Solglasögon-Ray ban (gatsby style 4)
Slips-Lanvin

Grandpa lanserar webbshop!

Klang


Grandpa (Årets butik enligt Allt om Stockholm och Habit) som har två butiker i Stockholm öppnar idag en
webbshop. På webbshoppen kan man hitta saker från över 50 klädmärken men även inredningsprylar, spel mm. ?Vi försöker ju att stå för någonting annorlunda, det gäller framförallt våra butiker, men även vår näthandel. Vi vill helt enkelt ta med oss vårt ?Grandpakoncept? ut i cyberrymden". Kika in på webbshoppen och bedöm själv vare sig den är annorlunda eller ej, bra initiativ ilf!

Inspiration-catwalk style!

Klang

Oki-Ni erbjuder sina kunder Raf Simons show piece plagg som är riktigt coola. Som denna oversizeade t-shirt i plastmaterial med
tryck på. Till denna ett par glasögon från Bernhard Willhelms så har du catwalk looken redo. Kanske inte den lättaste outfiten att bära upp men på pappret tycker jag den är klockren!

T-shirt-Raf Simons
Shorts-Tim Hamilton
Väska-Raf Simons
Sandaler-Jil Sander
Solglasögon-Bernhard Willhelms

Nyköpt-Refused By Shirt

Klang

Bild: Julian Red refused by shirt

Vädret blir bara bättre och bättre så när jag idag gick och lämnade tillbaka de sista plaggen som jag lånade till söndagens plåtning höll jag på att få värmeslag (vet inte varför, så varmt e de väl inte!?). Skjortan jag tjatat om tidigare var givetvis med på påtningen fast svart. När den svarta lämnades tillbaka fick den vita följa med hem. Perfekta skjortan i ett perfekt Sverige just nu.

Black Barrett by Neil Barrett Spring Summer 2008

KLang

Lucien Thomkins pryder Black Barrett by Neil Barretts kampanj denna säsongen och han gör det galant. Gillar verkligen dessa bilder i skillnad från många andra kampanjbilder just nu. Inga konstigheter med fejkade solnedgångar och himmlar. Det är en mystisk Lucien vi ser som förutom kostym skjorta (eller inte så mycket kläder alls) har något som ser ut som en sele/koppel. Hmm ja vi får se om de hamnar ute i butikerna, dock har jag än så länge inte stött på någon.. Vem vet kanske är det stylistens egna kinky stuff?!

Önskeoutfit!

Klang

Bild: Klicka för förstoring

Vilket väder!! Dagens outfit är inspirerad av vädret så skjorta och kostymbyxor på dagen och i ryggsäcken har du kavajen som du lett kan plocka fram när solens strålar inte längre värmer. ett par svartvita strumpor (som jag inte hitta några fina på nätet idag) till de fina 3.1 Phillip Lim sandalerna. favoritsolglasögonen just nu med vit metallbåge från Balenciaga är naturligt vis på.

Kostym-Martin Margiela
Skjorta-Marni
Rygsäck-Raf Simons
Sandaler-3.1 Phillip Lim
Solglasögon-Balenciaga

plåtning ikväll!

Klang

Bild: Inspiration inför kvällens plåtning

Ikväll skall jag style två Mikasmodeller som behöver nya portfoliobilder. Fotografen ikväll är Ivan Nuñez som startade sin kariär som mingelfotograf men nu jobbar han som bla. modefotograf. Skall bli kul att jobba med Ivan och förväntningarna är stora efter hans otroligt snygga och stora modefotografering i nya nr av Plaza. Den ena av modellerna är helt ny så förhoppningsvis blir resultatet riktigt bra så han får en bra start på Mikas. Spännande och kul kväll att se fram emot. Resultatet får ni så fort Mikas publicerat bilderna.

Inspiration-grå preppy

Klang
Läser folk som skriver att det skall vara färg i sommar på strumpor med upprullade chinos i glada färger. Nej tack, jag vill ha grått, svart, vitt och blått. Gärna tillsammans eller två och två. Seglarskorna på bilden är ett sammarbete mellan sebago och David Z. Riktigt fina tycker jag tillsammans med vårens snyggaste skjortkavaj i transparent grått från Jil Sander.

Skjortkavaj-Jil Sander
Skjorta-Marni
Chinos-H&M
Skor-Sebago
Solglasögon-Lanvin

Nom de Guerre X Oliver Peoples F/W 08

Klang


Samarbetet mellan Nom de Guerre och Oliver Peoples fortsätter till hösten. De två märkena har tidigare gjort
solglasögon tillsammans som lyckades sälja bra världen över. Den nya bågen som heter NDG-1 och kommer att finnas till försäljning till hösten. Dock skulle jag velat se en annan modell på bågen, för just den här finns överallt och inte speciellt rolig längre, om man får tycka till själv.

Barneys New York Spring Summer 08

Klang

Bild: Sean Opry, Barneys New York Spring Summer 08 Ad Campaign

Barneys New Yorks sommarkampanj fångar in alla de stora trenderna på en och samma gång. Sport, preppy, väldressat och färg. Inte helt otippat är modellen Sean Opry som har gjort allt den senaste tiden. Gillar bilderna starkt och att man känner igen stylesen från alla manliga internationella modemagasin gör ingenting för man vet ilf vart man hittar allt under samma tak när man beger sig till NYC (om man nu vill det vill säga?). Själv skall jag till the big apple i sommar och skall givetvis ta mig en sväng förbi Barneys.

Inspiration-Viscose

Klang

Gillar hur Viscosetyget skiner upp plagg just nu. Pradas kollektion dundrar ut fina glansiga skjortor, även byxdressar! Själv skulle jag vilja ha skjorta på bilden tillsammans med dessa otroligt snygga skorna från b store, kan man se någon likhet med
Jil Sanders?! En annan favorit ni sätt innan är skärpet med den rostiga knäppningen. Ett sådant kommer nog snart inhandlas om jag känner mig själv rätt. Svårare än så här behöver det inte vara för att vara snyggast på stan i sommar.

Skjorta-Prada
Shorts-Marc Jacobs
Skor-b store
Skärp-Acne

Vart fann ni solglasögonen Velour?

Klang

Bild: Velours vårkampanj 2008, klicka för förstoring.

Var inne och kikade på tjejbutiken Nordiska Designers på NK här om dagen. En affär vars yta fördubblats och blivit en riktigt snygg shop in shop med märken som Acne, Velour, Whyred och Hope. Det var en sak som fastnade på min näthinna och det var Velours stora kampanjskylt. En grusig vintage känsla över bilden där en tjej sitter på marken med ett par otroligt snygga solglasögon! Först tänkte jag -Japp då harman hittat ytterligare ett par solglasögon då. Så var inte fallet, antagligen var solglasögonen som är tvåfärgade i svart, brunt och beige stylistens egna för i kollektionen syns de inte till (har sökt på pressidorna på hemsidan hela morgonen). Riktigt synd tycker jag för formen på glasögonen ser riktigt fin ut och jag gillade färgen skarpt. Så stylisten på Velour min mailadress finner du längst ner på kategorispalten ifall att du vill sälja dom, okey?!

Och hos Patriksson Communication

KLang
Bild: Whyred, Hope, Hope, Whyred & överst Whyred.

Här har ni några av mina favoritplagg inför nästa höst. Whyred hade enligt mitt tycke den bästa visningen och efter att jag nu fått se kollektionen på nära håll kan jag inte annat än att stå kvar vid den slutsatsen. Det är välgjort, modernt och helt i min stil. Jeansen med lagningarna på knänen är redan en favorit som garanterat kommer att inhandlas. Nylonkavajen från samma märke var också en av favoriterna. Armlöst har vi sett från både Hope och Acne men just Hopes skinnvariant tar priset. Tjock och fodrad perfekt på höstkanten. Hope har också gjort en riktigt snygg sidenskjorta i svart med färgglada motiv som känns riktigt modern och i tiden. Slutsatsen är att jag även denna säsong är riktigt sugen på svensk design och att märkerna bara blir bättre och bättre.


Klang

På skofronten ser vi att rågummisulorna fortsätter även kommande höst. Den mest utmärkande och svårsmältna modellen under dagen kommer från Hope och är en perforerad myggjagare. Ett annat roligt inslag är de creepersinspirerade lackskorna från Whyred som var snyggare än förväntat. Stilen överlag är ganska enkel och inte så nyskapande som man kunde hoppats. Vi har sett dem förut fast i nya matterial och färger.

Besök på Scandinavian Press Room

Klang
Idag har det vart fullt upp att springa på olika showrooms och pressagenturer. Det är Höstens kollektioner som visas upp i otroligt fina lokaler. Först ut är Scandinavian Press Room som ligger över Spy Bar i Stockholm. Där inne hänger exklusiva märken blandat med svenska designers. Höstens stora nyhet är märket Coming Soon som ingen mindre än Yohji Yamamoto står bakom. Det är märkets första kollektion och jag gillar den skarpt. Speciellt accessoarerna med fina hattar, mössor, strumpor och kepsar. Sneakerskollektionen är också den mycket stark med både hightops och låga varianter i canvas. Förutom Coming Soon som jag kommer skriva mer om ett senare tillfälle så var det det andra nya märket PPQ som fick mest uppmärksamhet. Solglasögon (som var ruskigt snygga) och rockiga klänningar och väskor. Tyvärr inga killkläder men solglasögonen hade suttit fint i sommar, dock får vi vänta tills hösten för en chans att prova!?!

A Fashion Short Film


För någon vecka sedan hade Riche premiervisning av modekortfilmen "Aplace Spring / Summer 2008". Filmen är inspirerad utav vår & sommar-kollektionerna från Nakkna, Miki Fukai, Julian Red, Pelican Avenue, KIND, Pia Simonsen, Makin Jan Ma och Peter Jensen vilka alla går att hitta i Aplace-butiken på PUB.03 i Stockholm. Riktigt snygg tycker jag!

Inspiration-Transparent

klang


Trenden kunde inte missuppfattas när man följde visningarna inför den här sommaren, mesh! Transparent, i skor, kläder, accessoarer och ja i nästan allt. Det är just det lite hårdare nättyget som jag själv vill ha i form utav väskan från Jil Sander och skorna från Acne. Nätstrumpor från Lanvin och nätbrynjor under genomsynliga tröjor kan åskådas i åtskilliga editorials just nu. Ett problem med just överdelar är att ens kropp bör vara i någorlunda form för att det överhuvudtaget skall funka, alternativet är att satsa på detaljer i ex. accessoarer. Ett tips för er som gillar scarfar och den transparenta trenden är att bege sig till h&m där det finns en fin blå nätscarf för just h&m pris.

Linne-Acne
Byxor-Prada
Väska-Jil Sander
Skor-Acne
Solglasögon-Sol Moscot

Önskeoutfit!

klang


Prasselbyxorna är tillbaka tillsammans med nätstrumpor och lackseglarskor med träklack. Fancy fancy med en otroligt snygg t-shirt från Jil Sander, solglasögon från Guliano Fujiwara som jag förövrigt köpt själv fast i en genomsynlig båge. Solglasögonen säljs som enda återförsäljare i Sverige på Nk Aware. Btw Kan man sätta på en träklack på ett par gamla Sperry?


T-Shirt-Jil Sander
Byxor-Raf Simons
Skor-Lanvin
Solglasögon-Giuliano Fujiwara
Strumpor-Lanvin

United Bamboo spring summer 08


Klang

United Bamboos vårkollektion var inte speciell imponerande förutom en sak. Deras indianinspirerade halsband som ser riktigt trevliga ut. Broderade eller pärlade emblem som passar både till t-shirts eller skjortor. En snygg accessoar som kan förhöja en outfit radikalt, eller sänka den?!



Bottega Veneta Spring Summer 2008

Klang
Bild:Bottega Veneta spring summer Ad 2008

Bottega Venetas sommarkampanj är en romantisk skildring mellan modellerna Thibault Oberlin och Alyona fotograferad utav Sam Taylor Woods. Välsittande kostymer och yviga klänningar i draperade former. En sann kärlekssaga i modern tid.

Solnedgång på terassen!

Klang
Bild: Karl-Johan och jag på Filippa K besök


Cafés
Daniel Lindström fångade årets bästa vårkväll hittills. Filippa Ks extremt snygga och stora kontor ligger nere vid vattnet vid Södermälarstrand och på balkongen fick vi åskåda en riktigt vacker solnedgång. Här sitter vi och lyssnar noga på Rasmus Wingårdh höstkollektionsberättelse. Behaglig värme, kall öl och musik fick mig om inte mer längta till sommaren. T-shirten på bilden är Acnes nya modell hulk som är bred och boxig med längre ärmar.

Filippa K hade presskväll!

Klang


Filippa Ks hightop får nya färger och material. Mocka i blått och rött och i skinn kommer färgerna vitt och rött. Den snyggaste kavajen var blåsvart rutig.


Klang

En marin tusch med blåvitstickat slipover som kanske var det plagg jag ville ha med mig mest från gårdagen. De höga stövlarna vidgar skokollektionen och Filippa Ks publik. Riktigt snyggt skinn kan jag tillägga.



Igår var jag på Filippa Ks press/after work där den kommande höstkollektionen visades upp. Inte nog med otroligt trevligt folk, pizza och öl så var kläderna helt annorlunda än vad jag mindes från visningen. Självklart har det med stylingen att göra. Nu hängde de i färgskalor och var mycket lättare att få en helhetsbild som förövrigt var mycket bra. Gillar att de lite smutsiga pastellerna var kvar blandat med lite marint, brunt och melerat. grått och svart var överlägset de mest använda färgerna men det är ju en höstkollektion så vad skall man vänta sig. Något som föll mig extra mycket i smaken var de otroligt fina stickade plaggen. Favoriterna var Slipovern (fanns även som långärmad) och en senapsgula tröjan. Olika citat på tröjor och t-shirts var återkommande i kollektionen, "I`m With Stupid". Materialen var bomull, sammet och manchester med inslag av nylonaktiga metallikmaterial i dunjackorna.
Kolla in några av mina favoritplagg/skor från gårdagen.

Inspiration-Svart med touch av röd

Klang

Ett par snygga loafers går aldrig ur tiden. Nu när våren närmar sig måste jag lämna mina gamla Acne loafers på hyllan (är för risiga nu, eller kanske en säsong till?!) och införskaffa sig ett par nya. Skulle hemskt gärna köpa dessa svarta med röda toner från Prada. Mycket man vill ha, tex. solglasögonen från Belenciaga och skjortan från Marni. En vän åker till NYC idag och fått en lista på ett par olika solglasögon jag vill att hon skall kolla upp pris mm på. Hoppas några finns inne och att priset smakar (nu när dollarn är så låg).

Jacka-Raf Simons
Jeansshorts-Acne
Skjorta-Marni
Loafers-Prada
Solglasögon-Belenciaga

Acne Accessories AW 08/09

Klang

Bild: Klicka för förstoring

Acnes accessoarer inför hösten får stående ovation. Gillar speciellt halsbanden, slipsarna och de olika fodralen. Accentfärgerna är som i kollektionen orange och blått. Skrev tidigare om höstskorna men efter arbetet med detta kollage är jag nog mer imponerad av just accessoarerna. Vad tycker ni, och kommer ni att införskaffa några accessoarer? En annan rolig detalj som fanns med var de enfärgade strumporna med skiftande färger.

Outfit!

Klang
Fotograf: Magnus Larsson

En kamera som inte tar okey bilder, en display på baksidan som inte visar föremålet och dåligt ljus. Resultatet blir en outfitbild på dagens klädsstil som är ganska basic för mig just nu. Skjortor, flugor, kostymbyxor och mina creepers. Flugan på bilden har jag för övrigt gjort själv och har dem i marint, grått och mörkgrått. Tar ett tag att göra men resultatet blir över förväntan. Vet inte jag och egengjorda flugor går bra ihop, har till och med fått några beställningar haha.


Kraglös skjorta-Acne
Byxor-Whyred
Creepers-underground
Fluga-egengjord

Trend-Båtskor

Klang

Bakgrundsbild: Lanvins vår & sommarvisningskor i båtskoform

Lanvin, Band of Outsiders, Band of Outsiders, Sperry & Jean Paul Gaultier 

Varje sommarsäsong har en hel del svenskar tendens att damma av föregående års seglar/båtskor för en ny användningsfas. Min far har tex använt dessa flitigt så länge jag kan minnas, och har de garanterat på sig dem redan nu. Det är någonting med dessa skor som gör att de återkommer som trender i modet varje cykel. Kanske för att de just är så klassiska, sköna och praktiska. I vår ser vi flertalet designers återliva båtskon som en självklarhet i deras skokollektion. Lanvin drar stråt vassast och har runt tio färger av båtskon med i sin kollektion. Allt ifrån blanka material till mocka. Ett annat märke är Band of Outsiders som fångat den riktigt klassiska formen och känns som en upphottad sperrysko som förövrigt har de snyggaste båtskorna i seglarvärlden, i mitt tycke.

Man About Town S/S 2008

Klang

Bild: Klicka för större bild


Just nu kommer extremt mycket bra tidningar ut i affären. Ett efterlängtat andranummer av tidningen Man About Town finns snart ute i våra tidningsbutiker. Star Wars skådespelaren Hayden Christensen pryder omslaget som är plåtat av Terry Tsiolis. För att göra numret ännu mer speciellt har de använt sig utav äkta guldfolie i logotypen, Lyx.

Las Vegas!

Klang


(en inte allt för seriös outfit söndagen till ära, bara så vi gör det klart från början) Såg för ett tag sedan filmen Fear and Loathing in Las Vegas och när jag fick syn på kavajen från Comme Des Garcons var jag bara tvungen att göra en Las Vegas "tripp" outfit. Galen, färgglad och dåraktig precis som det skall vara. Tänk att sitta och spela poker i den skärmen från Chanel och vinna miljarder. Ja drömma kan man ju alltid göra.


Kavaj-Comme Des Garcons
T-shirt-Marc jacobs
Byxor-Dior Homme
Skor-Lanvin
Skärmkeps-Chanel
Skärp- 3.1 Phillip Lim

Önskeoutfit!

Klang


Nu är det varmt ute, kanske inte tillräckligt för shortsen på bilden men för en tunnare jacka och vårskor. Denna outfit skulle jag vilja ha så fort de går att använda just shorts, kortärmad skjorta och sandaler. Får nog vänta ett par månader till (kanske en?) men vem vet det kanske snöar imorgon. Plånboksväskan på bilden är supersnygg, finns även en enklare skinnmodell utan skinnfransar. Skjortan har ni sätt förut fast i andra färger.

Skjorta-marni
Shorts-miu miu
Sandaler-Acne
Väska-Costume National

Nyköpt-Wood Wood

Klang

Förra veckan köpte jag den här kepsen från Wood Wood. Mitt allra första köp från det danska märket som gör riktigt fina streetfashion kläder. Själv är jag för långt ifrån just street för att bära kläderna men accessoarerna är riktigt snygga och skapar en snygg blandning med mina andra kläder. Har länge velat ha en snygg keps, speciellt en från
miu miu eller Lanvin men så blev ju tydligen inte fallet.

Jil Sander Ad ss 08

Klang

Den snyggaste kampanjen för säsongen har även de snyggaste kläderna. De kortärmade kavajerna är helt fantastiska. Testade den blå (längst ner i höger hörn) och ville inte ta av mig den. Frågan är om man inte skall fixa sig en blå second hand och sy om den lite. Min andra favorit är den transparanta skjort/kavajen som också är sjukligt snygg. Modellen heter Clément Chabernaud och är plåtad av Willy Vanderperre.

Sommarens snyggaste skjorta!

Klang

Bild: Julian Red concept store & showroom

Ett märke som skapar minst ett kraftigt ha begär varje säsong är svenska Julian Red. Det har vart jeans (som jag praktiskt taget bott i), T-shirts, min vinterjacka och nu vårens och sommarens snyggaste skjorta. Kortärmad med längre ärmar precis så som jag vill ha de. Och när jag sprang in i Piotr från Julian Red iklädd skjortan med stort S så blev jag om inte mer övertygad om att skjorta är så bra det kan bli. Måste ta mig en sväng till butiken på brännkyrkagatan 73 snarast. Klicka
här för att se skjortan i närbild.

Vogue Hommes International

Klang

Bild: Josh Beech plåtad utav Hedi Slimane

Ytterligare ett omslag, denna gång från vår och sommarnummret utav Vogue Hommes International. En tidning som inte imponerat på mig något större men har lyckats fånga mina stackars slantar endå. Denna gång pryder Josh Beech omslaget och är fotat utav Hedi Slimane. Ett
hårt och ruffigt nummer blandas med ljusa strandbilder och en hel del naket, vilket skyltas på omslaget med uttrycket Erotique.

Inspiration-Grön

klang


Är på jakt efter en vårjacka nu när vädret har kommit till Stockholm. Är kluven ang längden på jackan, antingen en längre (som på bilden) eller en kortare variant (gärna i mocka). Har inte sett så många alls i vår men de kommer nog. Hade jag köpt den gröna på bilden så hade jag gärna haft de resterande plaggen/accessoarerna också.

Jacka-Acne
Skjorta-Dolce & Gabbana
Byxor-Whyred
Väska-Bottega Veneta
Skor-YSL

Acne Paper!

Klang

Bild: Acne Paper covers

Nu skall jag iväg till Presstop och inhandla Arena Homme +. Väl där skall jag se om nya numret utav Acne Paper har släppts. En tidning jag tycker mycket om för sina otroligt fina bilder och kläder. Blandningen utav 80-tals Vogue och high fashion gör tidningen välgjord och underhållande. Det skadar inte att alla covers har vart riktigt fina och passar bra att ha framme som en del utav min inredning.

Önskeoutfit!

Klang


Dagens Önskeoutfit är grå och svart. Inte för att vädret ute gör mig grå utan för att det är supersnyggt att matcha olika gråsvarta nyanser. En av Acnes starkaste plagg är deras skinnjacka Fight som jag verkligen vill ha. Är ingen skinnjackskille direkt men denna kragen och kortheten gör den till ett måste ha plagg just nu. Till denna vill jag ha en snygg skjorta, kostymbyxor och mina creepers.

Skinnjacka-Acne
Skjorta-Lanvin
Byxor-Neil Barrett
Skor-Underground

Inspiration-Guld

Klang


Först och främst måste jag förklara varför bloggen stått still och kommentarsmöjliheten har vart noll de senaste dagarna. Blogg.se har bytt någon slags plattform som gjort att man inte kunnat logga in på sitt konto. Men nu e allt fixat så nu ska allt skall gå lite bättre och lite snabbare.

Jag skrev för ett tag sedan om att guld är på tapeten inför våren igen och här är en guldoutfit som jag tycker passar och inte blir för mycket. Väskan från Burberry Prorsum är elt överjävligt snygg och passar in i temat som handen i handsen.

Skjorta-Dolce & Gabbana
Byxor-Lanvin
Sandaler-3.1 phillip lim
Väska-Burberry Prorsum
Armband-David & Martin
RSS 0.91