Behind the scenes!

Klang

Bild:Klicka för att se hela bilder


Burberrys vår och sommarkampanj är som vanligt fylld med ett tiotal toppmodeller. Ett helt gäng med folk som skall hoppa, ducka och posera samtidigt, vilket inte är så lätt som man kan tro. Här har ni en behind the scenes under plåtningen/inspelningen utav reklamfilmen/kampanjbilden(erna).

Marc by Marc Jacobs S/S 2008

Klang

För att komplitera gårdagens inlägg kommer här Luke Worral i Marc by Marc Jacobs vår och sommarkampanj, fotad utav just Juergen Teller. Inga bilder man kommer minnas om ett tag men kläderna på bilderna är faktiskt riktigt fina. Gillar speciellt den blåa jackan och slipsen i samma outfit. Här kan du kika in
alla bilderna.

Arena Homme Plus!

klang

Bild: Cole Mohr och Luke Worrall för Arena Homme +

Fotografen Juergen Teller har plåtat omslaget för sommar/höst numret utav min favorittidning Arena Homme +. Modellerna är inte helt otippat Cole Mohr och Luke Worrall som gör (nästan) allt just nu. Av omslaget att döma är det troligtvis ett sportinspirerat nr med tanke på OS ringarna och bildtexten "this sporting life" som inte riktigt är vad jag hoppats på. Dock har de kiltliknande kjolar och gummihandskar på sig så vem vet, spännande att se när tidningen släpps i butik (förhoppningsvis snart). Omslaget är förövrigt riktigt coolt med sträckgubben och de färgade loggobokstäverna, som jag helst ser att de byter ut mot den gamla igen. Förvänta dig ex antal sidor med färgstarkt mode av modellvärdens små värstingar.

Nyköpt-Creepers

Klang
Bild: Now i got the creeps!

Fick mycket ros och ja kanske mest ris för mitt Creepers
inlägg här för ett tag sedan. Jag tycker de är helt klockrena så igår fick ett par hänga med hem. Det blev ett par svarta i mocka som redan nu är favoriterna i min skosamling. Tar nog några dagar att vänja sig att bli lite längre igen, men de e de fanimej värt för snygga de är dom. Du hittar Creepers på bla. Shock i Stockholm och i Göteborg.

The Simpsons go to Paris with Linda Evangelista

Klang

Bild: Harper's Bazaar, Augusti 2007

Harper's Bazaars Augusti nr 2007 är helt galet snyggt. Illustratören Julius Preite låter oss följa med på en moderesa tillsammans med familjen  Simpsons och supermodellen Linda Evangelista till Paris. Där familjen figurerar på Louis Vuittons front row, Chanels showroom och Viktor & Rolfs galna höstvisning. Det roliga med det hela är att kläderna Lisa, Marge och resten utav de gulmålade Simpsons karaktärerna har på sig är från de olika designernas (som figurerar i de olika bilderna) höstvisningar, och i bildtexterna står det var kläderna kan inhandlas. Detta nr av Harper's Bazaar skulle jag vilja lägga vantarna på, för modeserier med en sådan rolig story kommer inte varje dag. Vad sägs som att Lisa byter ut sitt klassiska pärlhalsband mot ett nytt från Lanvin och Homer är utklädd som karl Lagerfelt, genialiskt.

Acne Shoes AW 08/09

Klang
Bild:klicka för förstoring


Här har jag plockat ut några av mina favoriter ur Acnes höst och vinter skokollektion. man kan se att skorna går åt det mer fyrkantiga hållet men behåller även några av de grova kängorna från förra säsongen. Materialblandningen är stor från nylon, krokodilskinn och mocka. Min favorit är den höga kängan längst ner till vänster men är även sugen på att se hur den krokodilskinnsfyrkantiga modellen ser ut i verkligheten. Acne fortsätter att utvecklas och skapa otroligt moderna och snygga kollektioner, framförallt på accessoarsidan.

Önskeoutfit!

Klang

Jil Sanders roströda nylonrock skulle vara ett fint kompliment i min garderob. Tillsammans med ett par navyblå kostymbyxor från prada och ett par skor som lyckligtvis har fått massa målafärg på sig från Yves Saint Laurent, önskar man sig för mycket då? Är det en önskeoutfit så är det.

Nylonrock-Jil Sander
Skjorta-Balenciaga
Byxor-Prada
Skor-Yves Saint Laurent

Tipsar-Klockor

klang

Bild: Axcent, Georg jensen, Bulgari, Marc by Marc Jacobs, Chopard & Arne Jacobsen

Nu behöver jag verkligen köpa en ny klocka. Mina Casios känns måttligt roliga att sätta runt handleden och den ena har ballat ur och piper på vissa konstiga tider på natten. Jag vill ha en clean, enkel och stilren klocka med läderrem. Det lutar för tillfället åt en Georg Jensen klocka fast med en blank vit urtavla utan tidtagarur. Frågan är om man skall satsa på vit eller svart urtavla?

Detaljer-Gold

Klang

Man kan se en hel del gulddetaljer inför sommaren på olika plagg och accessoarer. Jag tycker det kan vara riktigt snyggt om det är liten del utav plagget/accessoaren som är guldprydd. Lanvin, Vivienne Westwood och Burberry Prorsum är några som visar upp detaljen. Över ser ni tre par skor (sandal) som jag skulle vilja äga. Seglarskon/mockasinen liknande skon från Lanvin är extremt snygg och finns i olika färger och ytor. Tycker dock förra säsongens högblanka varianter i grönt, blått och svart var snäppet snyggare. Vivienne Westwoods sandaler är också en favorit inför vår och sommaren.

Glad Påsk!

Klang


Glad Påsk på er alla där ute i vårt avlånga land ( and happy Easter to my other readers out there in the world!). Hoppas ni får en trevlig helg med god mat, dyck och färgglada kläder;) som min bild över! Vist skulle vi alla vilja ha denna kombo ikväll? Skämt och sido, ville bjuda på en färgklick så här i Påsktider. Ha en trevlig kväll på er!

Trenchcoat-3.1 Phillip Lim
Skjorta-Prada
Byxor-Ralph lauren (gröna)
Väska-Burberry Prorsum
Skor-Raf Simons
Solglasögon-Karen Walker
Strumpor-Comme Des Garcons

Inspiration-Pradas Kampanjbilder!

Klang

Färgerna, skjortorna, stylingen och ton i ton matchningen tar jag med mig som inspiration när jag ser Pradas vår och sommarkampanj. Kampanjen är fotad av Steven Meisel. Modellerna är Nick Snider [VNY], Julian Hennig [Ford Homme], Felix Schopgens [Ford Homme], Thomas Wyatt [Ford], James Cooper [Premier].
Bilderna är ruskigt snygg och enkelheten i bakgrunden framhäver verkligen modellerna och kläderna. Precis så här vill jag se ut i vår och sommar. Byxorna byter jag dock ut men behåller topparna. Vill du kika in alla bilder klicka
här.

Nyköpt-Generic T

klang

Igår var jag och köpte en påskpresent till mig själv (man kan ju tänka så ilf. haha). Den är benvit med svarta grafiska Afrikanska ringar på. Jag valde att köpa den i large för att få extra längd på ärmarna och vidd. Kommer absolut att bli en favorit i vår och sommar eftersom jag suktat efter den sedan jag såg Acnes vår och sommar visningsbilder för ex anal månader sedan.

Önskeoutfit!

klang

Återigen, svartblått är fräscht. Whyred har lyckats göra en weekend/träningsväska i marinblått med svarta handtag i nylon som jag bara suktar efter. Har den i butiken och det blir nog ett köp vilken dag som helst. Förövrigt är det skärtorsdagen idag och då skall man till blåkulla, fatta inspirationsfärgen till inlägget!

Skjorta-miu miu
Byxor-Dries Van Noten
Skor-Acne
Väska-whyred
Solglasögon-Lanvin

Detaljer-Bottega Veneta SS 08

Klang

Bild: Scarf, portfölj, Sko och strumpa, Solglasögon med senilsnören.


Bottega Venetas vår och sommarkollektion är fulla med fina väskor och accessoarer. Kläderna imponerar inget större så därför väljer jag bara att visa några bitar ur kollektionen som fick mig att stanna till lite extra. Bottega Veneta lyckades dock skapa en nonchalant, lyxig och avslappnad visning då kostymerna hade vidare byxor med tygbälten och lite sportigare finskor med märkets klassiska flätning på sidan. Solglasögonen med senilsnörena var också helt okej men inget mer. Bottega Veneta gör accessoarer bäst och skall satsa lite mer på de, kanske starta upp en billigare linje som Bottega by Bottega Veneta så vi dödliga också kan få lite flätat och skräddat för en mindre penning?





Balenciagas vita runda!

Klang















 



 

Bild: Otroligt snygga solglasögon med vita metallbågar, Balenciaga.


En sak leder ofta till en annan. Så är det ofta för mig när jag bloggar, så när jag var på jakt efter ryggsäcksbilder och gick igenom de olika visningarna på men.style.com fick jag syn på dessa riktigt snygga Balenciaga solglasögonen. Runda, inte för stora och med en vit metallbåge lyckades Balenciaga pricka många rätt på min solglasögon checklista inför våren. Så nästa gång jag beger mig till
Nitty Gritty ska jag kika om de tagit in dessa och vilket pris de kan tänkas kosta och sedan snabbt iväg och kolla de olika secondhandbutikerna runt omkring i krokarna. Om jag inte frågat innan så gör jag det nu; Vilken solglasögonmodell tänker du köra på i sommar?

Tipsar-Backpack

Klang

Bild: Raf Simons Eastpak, Asos.com, Raf Simons Eastpak, Balenciaga, Vivianne Westwood, Jil Sander & Acne


Ryggsäcken som var totalt död modemässigt har gjort en makalös återhämtning. Nu i vår har fler betydelsefulla designer med ryggsäcken i sina kollektioner och har därmed fått allmänheten att öppna ögonen för den praktiska väskan igen. Ryggsäcken tycks vara här för att stanna i alla fall ett par säsonger till för i höst har resten utav modevärlden hakat på trenden och från våra svenska märken är ryggsäcken inräknad. Velour, Acne och Whyred är några av dem (se Acnes variant över på bilden). Mina favoriter är i nylon men den riktiga dyrgripen från Raf Simons
kollektion med Eastpak hade inte suttit fel.

Franska Playboy!

klang

Jag trodde nog aldrig att jag skulle nämna ordet eller fenomenet Playboy i min blogg. När ett namn som är så förknippat med blonda storbystade tjejer i kaninöron helt plötsligt går över till något helt annat och resultatet blir smått fantastiskt kunde jag inte låta bli att dela med mig. För när jag kom över denna bild av en slump där någon skrev att "the chick is ugly" slogs det mig att det var Playboy och inte HE Magazine. Tjejen som pryder Mars numret utav Franska Playboy är Lou Doillon och är för er som inte vet (jag hade ingen aning) är hon en fransk modell och skådespelare som är dotter till skådespelerskan Jane Birkin. Resultatet av denna ganska "vågade" bild från Playboys sida (som kanske säljer dubbelt så många ex eller hälften så få pgr av bilden?) kunde vart plockad från vilken stor internationell modetidning som helst. Kanske har det med att just detta ex är utgivet i Frankrike och fransmännen är mer konst och modeintresserade än vad exempelvis Amerikanarna är att bilden över huvudtaget gick i tryck? Nu är jag ganska okunnig gällande Playboys senaste års covers men något säger mig att den status Playboy hade som ny tidning i början på 50-talet inte längre finns kvar och det är kanske precis den här vägen de behöver gå för att få tillbaka det Hugh för så länge sedan skapade. Vad folk än säger så är Lou så långt ifrån idealet vi fått inpräntat i våra hjärnor att Playboy står för. Frågan är; arkiveras den som en "Playboybild" eller en helt okej arty fashion bild? Fortsätter Franska Playboy på detta spår kommer i alla fall jag byta ut Arena Homme plus och AnotherMan som förstahandsval på mitt coffee table på min gråa ryamatta av mocka, porr eller inte...

Inspiration-grayblue

Klang

När man trodde våren hade kommit så faller snön igen. Det stoppar inte mina vårkänslor för här kommer en blågrå outfit i sommaren och vårens tecken. Blått och grått är flott, äh jag vet inte vad jag ska skriva. Kanske faller det dig i smaken kanske inte.



Skjorta-Prada
Kofta-Missoni
Shorts-Marni
Skor-Lanvin
hatt-Paul Smith

Önskeoutfit!

Klang

Enkel outfit önskas idag, kanske för att det inte riktigt är min vecka. Min data krashade/brannupp i lördags så de suger ju ganska hårt. Idag har jag vart och fått köpt en ny (en mac för första gången) så nu ska man hem och försöka klura ut alla finnesser på den. Allt fint material som man samlat på sig under bloggdagarna med mallar och shiitt gone! Damn innan jag flytta så brände jag ut allt så nu får man hem och ner i källaren och försöka leta upp rätt skiva. Så min inspirationsnivå var kanske inte på topp idag men det är fortfarande en ouftit jag önskar jag hade i min garderob.

Skjorta-Marni
Byxor-miu miu
Sandaler-3.1 Phillip Lim
Solglasögon-Sol Moscot

Detaljer-Burberry Prorsum AW 08/09


Klang

Bild: Filtkeps, handskar, krokodilväska & spetsskjorta

Burberry Prorsum har som vanligt gjort en mycket välskräddad och stilig kollektion för hösten och vintern 08/09. Tonerna är jordnära med inslag utav vinrött. Olivgrönt och brunt dominerar och materialvalen ser lyxiga ut med spetts och skinn. Kostymbyxorna går åt med mer utställda hållet och rockarna är som vanligt mycket snygga. Just på rockarna finner du speciella materialval som krokodilskinn och sammet. Den neonskrikande vårkollektionen byts så smakfullt ut mot en sober och mörkare kollektion, precis som det skall vara. Det som sticker ut mest är den del av kollektionen där plaggen har ett fjäder/dinosauriefjäll liknande utseende (kolla bilden under) som jag inte riktigt har bestämt mig för om jag skall älska eller hata. 

Klang

Linda Farrows Collaborations!

klang

Designersamarbeten: House of Holland, Raf Simons, Bernard Willhelm & Jeremy Scott

Samarbetena mellan Linda Farrow Vintage och världsdesignerna avlöser varandra. Sedan sonen till grundaren Linda tog över företaget 2003 har märket fått ett ordentligt uppsving och solglasögonen har synts på många celebriteter och modefolk sedan dess. Mycket av framgången har med samarbetena att göra där designern fått vara riktigt kreativa och over the top (kolla tex in Musse Pigg modellen från samarbetet med Jeremy Scott). Solglasögonen kan du köpa på bla. Colette, Browns och Selfridges. Själv skulle jag gärna vilja ha ett par från samarbetet med House of Holland.

Inspiration-Art School

klang

Skorna med stort S som jag skrev om tidigare har en lillebror i form utav dessa vita. Kanske ännu trevligare och betydligt mer lättmatchade än den färgglada. Tillsammans med chinos och en grå skjorta instoppad med antikspännet på skärpet från Acne är man så god som snyggast i sommar. Just dessa spännen som återkommer i sandalerna är riktigt fina och skapar ett helt annat intryck på skärpet som jag gillar.

Skjorta-John Varvatos
Chinos-Samsøe & Samsøe
Skor-Yves saint Laurent
Skärp-Acne

Önskeoutfit!

Klang

Dagens önskeoutfit är inspirerad av vardagslyx. En kombination utav prasselbyxor, mjukiskofta tillsammans med skjorta fluga och rosprydda skor. Jag mina damer och herrar detta är fanimig en riktigt snygg önskeoutfit och hade jag haft pengarna (jag säger det igen, pengarna) så hade jag burit den på festligheterna på lördag. Vardagslyx var ordet, vardagslyx.

Skjorta-Jil Sander
Kofta-Marni
Byxor-Raf Simons
Skor-Thom Browne
Fluga-Lanvin

Detaljer-Thom Browne SS 08

klang

Thom Browne är som ni vet känd för sina sneda silhuetter. Korta byxor, korta kostymer men i vår tar han steget längre och kapar armarna på kavajerna. Det är någonting fasansfullt olagligt snyggt som får mig att vilja klippa av mina egna kavajarmar. Både Thom Browne och Jil Sander har detaljen med i sina vårkollektioner i år, och kan detta vara inledningen på något helt nytt i kostymväg? Jil Sander har dock valt att visa upp kavajen med kortärmad skjorta under som skapar en helt annan silhuett. Så va tror ni, kommer det inom några år vara okej att som kostymnisse använda sig utav detta? Eller är det ett enkelt sammanträffande att just dessa två välkända designers skyltar upp detta just nu? Ja eller nej så spelar det nog ingen större roll. För jag tror inte det kommer bli något vanligt förekommande i bankmannens garderob. Coolt är det ilf.

 

Inspiration-Utvandrarna

Klang

Inspirationen till dagens kollage är först och främst Number (N) ines vår och sommarkollektion 2007 och Utvandrarna.  Långskjortan, västen och de  långa lössittande shortsen till ett par robusta kängor är helrätt för denna looken. Hatten gör outfiten hel och ramar in allt i ett 1800-tal i nutid. Halsbandet kan bäras som det är hängande eller som ett ihopvirat armband. Här skadar det inte om du är orakad, långhårig och sliten, för det är ju som sagt Utvandrarna vi utgår ifrån.

Skjorta-Balenciaga
Väst-Number (N)ine
Shorts-Bottega Veneta
Hatt-Yohji Yamamoto
Boots-Vivienne Westwood
Halsband-Royal Botanic Garden

Intervju-Jonatan Frenk

klang


Tja Jonatan, läget?

Det är faktiskt riktigt bra. Jag mår som en prins, jag måste berömma dig för din fina lya och din generösa hospitalitet.

Tack och bock!

Igår var du i Paris, i förrgår San Tropez och idag Stockholm, det går bra nu?

Just nu funkar de absolut. Ja har dock nått min peak så nu kan de bara gå utför.

Hur blev du upptäckt?

Min syster skickade in bilder till Mikas och sedan stack jag dit på möte och det gick bra. Två dagar senare gick jag min första visning. Det var en underklädesvisning för Björn Borg, jag var galet nervös men de va en upplevelse.
Hur gammal var du då?

Det var förra året så jag är ny i gamet!

Du rankas som en av Sveriges största modellstjärnor just nu, hur känns det som 20 årig kille från Lund?

Jag tror du förväxlat mig...

Vad utmärker dig som modell?

Jag har ett utseende inte ens en mor kan älska och ganska dålig hållning.

Så det var inte för ditt sportiga utseende du fick Peak Performance kampanjen?

Klang klang klang  vi vet båda två att jag inte ens kan bestiga en trappa utan att få andnöd.

Ja jag tyckte du såg lite vilsen och tafatt ut i kampanjfilmen.

Ja jävlar va de sprang snabbt

Du bor nu i Paris, hur skiljer sig livet som modell här som där?

I Paris finns det alltid något att göra, om man inte jobbar så är det alltid castings. Det finns så mycket mer jobb där än i Sverige, men de är alltid roligare att jobba i Sverige. Sen är det fetare fester också i Paris, inte för att ja går på dem, men ja har hört om dem haha.

Jag vet att du är Polare med Cole Mohr, är han lika rockig som han utger sig att vara?

Hahah Cole har den schysstaste stilen någonsin, men han har ju som välkänt en väldig besatthet utav pojkband. Nsync är favoriterna för tillfället.

Under modeveckan i Paris gick du några riktigt prestigefyllda visningar, vilken rankar du som högst?

Hermès är nog det mest välkända tror jag. Det är så stor mediabevakning på den visningen. En sådan visning kan gynna ens karriär, men också förstöra den om man beter sig dåligt

Har du något exempel?

Nej inget specifikt men det händer ofta att modeller kommer till visningar bakfulla och blir utskällda.

Kan du inte sno med dig några plagg efter visningarna som jag kan köpa billigt?

Ey kompis  jag kan inte säga de här på inspelningen. Vi tar de efter, men du kan få bra kompispris.

Vilken plåtning känns mest prestigefylld i din bok?

Den har inte kommit ut än, men jag tror den är ute i maj. Håll ögonen öppna!
Ryktet säger att du plåtades i limegröna speedos och rosa pilatesbollar när du var över i Japan och jobbade. Är modell yrket bara en dans på rosor?
Sannerligen min vän, sannerligen. inga tidiga calltimes, inga sena nätter, inga oplanerade utgifter och framförallt ingen press!
Va skönt för dig!
Tack och bock!

Hur stort är ditt egna modeintresse?

Från början var det helt obefintligt, men det blir bättre och jag har min syster att tacka för det flesta klädvalen i min garderob.

Vilka internationella/svenska märke tycker du mest om?

Jag diggar verkligen Agnes b. henes nya kollektion kommer att kicka ass.

Vilka är dina framtidsplaner?

Först och främst så ska jag gifta mig om en månad i Canada. Det är det jag ser framemot mest just nu. Vi har varit tillsammans i fyra månader nu så de känns lovande. Sen har ja skrivit rätt mycket låtar när jag har vart ute och rest, så jag är jäkligt sugen på att spela in dem med några gamla polare.
Slutligen, vem är Sveriges bäst klädda man?

De finns bara ett svar: Robin Klang

Victoria Beckham lanserar killjeans!

KLang
Victoria Beckham lanserar nu en nya denim linje för män. Designen bakom jeansen är inspirerade utav maken David Beckhams kropp och stil. Jeansen som hon kallar propra går åt det mer baggy hållet och hon understryker att det inte kommer finnas några smala jeans i kollektionen."If you are a man that likes really skinny jeans, very fashiony, this isn't really the line for you. I didn't want anything too tight around the crotch. That really repulses me. It might be fashionable, but you are not going to get that from dVb." Frågan är vem hon då vänder sig till och om någon vill köpa ett par jeans från Victoria Beckham speciellt när prislappen ligger mellan $220 och $285.

Hatt från CA4LA!

klang

Nyligen köpte jag en hatt från Japanska
CA4LA. Men det är först nu jag börjat använda den. Hatten kommer att bäras flitigt i vår och jag kommer troligtvis köpa Hope hatten också. I skillnad från i höstas då plommonstopen var omtalad tycker jag en klassisk tillformad modell är snyggast, kanske för att jag själv köpte en.

Inspiration-Accessoarer från Lanvin AW 08/09

Klang

Lanvin gör starka kollektioner och de forstätter även till hösten. Det jag vill framhäva idag är märkets extremt grymma kapacitet att göra snygga accessoarer. Slipsarna, flugorna och i vissa fall skorna har varit de senaste säsongernas bästa enligt mig. Att slipsarna och flugorna ser ut som halvfärdiga prover med fransiga kanter och osynkade knutar gör helheten så otroligt grymm och inspirerande. Har tex. själv gjort ett par flugor med inspiration från vårkollektionen. Kolla in resten av höstkollektionen
här.
Klang

Inspiration-Prasselbyxor

klang

Man ser allt fler designers göra både mjukisbyxor och prasselbyxor. En silhuett som kan vara riktigt snygg om den matchas på rätt sätt. Ett krav är att resten utav outfiten är hyffsat dressad med skjorta och skor. Väljer man sneakers eller t-shirt till kan resultatet lett bli kickers. Så här skulle jag vilja se ut ikväll, och lägg märke till 
skorna i apricot!

Jacka-3.1 Phillip Lim 
Skjorta-Balenciaga
Byxor-Raf Simons
Skor-Acne
Fluga-Lanvin
Plånbok-Prada

Nätskor!

Klang
Okey glöm allt jag skrivit om skor den sista tiden, för jag ljög! Om jag bara får välja ett par skor denna säsong så är det dessa från Acne. Ibland hittar man saker som det står ens namn på och dessa stod det verkligen Klang på! Till löning (som känns på tok för långt bort just nu) skall de bli mina. Fuck va bra de e!

News-H&M köper upp Cheap Monday

Klang
Nu är det klart att H&M köper in sig i svenskägda Fabric Scandinavia AB. H&M har länge har vart imponerade över Fabric Scandinavia ABs kunskap och utveckling utav sina egna märken och deras storhet. H&M har köpt upp 60% utav företaget som äger bla. Weekday och Monki och tror att jeansjättarnas namn och storhet kan gynna märkets egna jeansförsäljning och göra båda varumärkena starkare. Ett varumärke som står för mode för mindre pengar, något som passas H&M bra. Själva köpet kostade H&M 564 miljoner kronor men Weekday och Monki kommer dock stå utanför själva H&M familjen.

Önskeoutfit!

Klang


Tipsat om mycket brunt ,grått och blått men med vädret ute idag så vart jag sugen på lite färg. Klara fina färger på Dries Van Noten skjortan, mintgröna sandaler och en vit
väska. Låt oss få lite värme också vore trevligt.

Skjorta-Dries Van Noten
Shorts-miu miu
Sandaler- 3.1 Phillip Lim
Väska-Acne

Trend-Skjortkragen

Klang
Bild: H&M, Dolce & Gabbana, miu miu och Lanvin.


En stor trend inför sommaren är skjortkragen med avvikande färg. Många tänker säkert stekar/brat krake och det är precis de det inte får bli. Jag tycker själv det är snyggast när skjortkragens färg inte skär sig för mycket från skjortans ursprungsfärg (se Lanvins catwalkbilder över). Om man vill minska risken att se ut som en gammal stureplansprofil skall man satsa på en mindre krage och undvika färgen rosa.

Tom Brady För Calvin Klein?

klang

Enligt rykten kommer quarterbacken Tom Brady från New England Patriots bli Calvin Kleins nya kalsongansikte. Sist gång var det
Beckham som även han är en sportlegend. Tom Brady är ingen nykomling framför kameran utan han har tidigare varit frontman för bla. Stetson och plåtats i GQ. Om rykterna stämmer får den som lever veta.

News-Keith Richards för Louis Vuitton

klang
Den legendariske rockaren Keith Richards är Louis Vuittons nya frontman. Kampanjen Richards frontar heter "core values" som understryker vikten av Vuittons arv av resväskor och de klassiska monogramet. Tidigare har vi sätt Mikhail Gorbachev i kampanjen vilket louis Vuittons pr-ansvarige Antoine Arnault understryker att det var viktigt att fortsätta göra någonting oväntat. Han menar att Keith Richards är den perfekta personen att få oss att kolla in kampanjen lite extra. "Some journeys cannot be put into words,"  är sloganen för kampanjen och kommer finnas för beskådning från och med April.

Önskeoutfits!

Klang

Bild: Klicka på bilden för förstorning.


Jag hade svårt att bestämma mig för vilken outfit jag skulle blogga om så de fick bli bägge två. Vilken av dessa skulle du föredra? Kanske blir det en mix utav båda två? Jag har fortfarande inte bestämt mig. En sak som är säker, skorna känns i vilket fall klockrena.

vänster: Jeansskjorta, second hand. Byxor, Ralph Lauren. Skor, YSL. Väska, The last bag. Solglasögon, Sol Moscot
Höger:  Jeansskjorta, second hand. Byxa, H&M. Skor, YSL. Väska, Lanvin. Solglasögon, Linda Farrow Vintage.

tipsar-Tvåfärgad mocka

Klang
Bild:  T.U.K, Jean Paul Gaultier, Filippa K och Acne

En tvåfärgad mockasko är vad som toppar min inköpslista just nu. Att de just är tvåfärgade livar upp skon ordentligt och hittar man en färgkombo som (Acnes) som är grym så tycker jag man skall slå till. Själv står jag lite i valet och kvalet mellan just Acne och Filippa K som nu släppt samma färgkombination som Jean Paul Gaultier ( den gråsvarta på bilden). För tillfället lutar det mot Acnes blåsvarta vilket skulle matcha mina blåsvarta kläder som används flitigt just nu.
RSS 0.91