Nyköpt-Whyred nr2

KLang
På den suddiga bilden har jag dagens inköp. Har flitigt använt min tidigare Whyred tee. Så när jag idag fick se att den kommit in i grått slog jag till direkt. Finns fler färger vem vet kanske införskaffar mig allihopa. Skön är den ilf. Nu skall jag ut på stan med syrran och hennes man och göra staden osäker.

Tipsar-Julian Red Uppdaterar Hemsidan

Klang
Idag släpptes en ny tappning på Julian Reds hemsida. Det är fortfarande en "spelfilm" där skön musik och underhållande filmclip sammansätts. Versionen innan var kanske lite mer avancerad men det är roligt att Julian Red inte bara sattsar på högkvalitets jeans utan också på de kommersiella. Klicka
här för att komma till hemsidan. Uppdaterar

News-Terry For UNICLO

Klang
I dagarna (28 april) öppnar japanska t-shirt jätten UNICLO upp dörrarna för sitt nya projekt UT i Harajuku, Tokyo. UT är en ny affär där chefsdesignern Kashiwa Sato samlar speciellt utvalda t-shirts. I den 5000 kvadratstora lokalen kommer t-shirtarna placeras ut och visas i speciella stål boxar. I samband med öppningen har Kashiwa Sato tagit hjälp av kända personer som Terry Richardson, Kim Jones och Gareth Pugh och många fler för att göra sin egna speciella design  t-shirts. Dessa t-shirtar kommer att kunna köpas i UNICLO affärerna världen över men med störst antal i UT affären men också i deras flagship store i SOHO, NY. Inte nog med sjärnglansen från Terry Richardson så kommer han även att fota hela UT kampanjen.

Allmänt-MYBAD

KLang

Får be er om ursäkt att jag kanske dragit hit er i onödan. Jag kan tyvärr inte skriva nått om vad jag "kanske" skall göra. Inget är färdigt än. Men kan garantera att det har ingenting med Café att göra som vissa tror. Men jag kommer naturligtvis att posta så fort jag vet om det blir något överhuvudtaget med det jag "kanske" skall göra! Ha en superkväll allihopa för det skall jag. Nu skall jag springa bort till Weekday för att kolla in Carin Westers vernissage.

Outfit-Michelangelo

Klang

Idag har jag vart ledig från street men ändå fått en massa annat jobb färdigt. Gått på stan hela dagen, skönt att de inte var så varmt som de har vart. Var inne och snacka med Kim Ström från Filippa K, bakom disk hade han denna grymt snygga (och också grymt oversizade) t-shirt som jag var tvungen att köpa loss. Nu skall jag iväg på modevisning som några tjejer fixat. Ha en skön tisdagskväll!

T-shirt-Michelangelo
Jeans-Julian Red

Allmänt-På stadens Gator

Klang

En kommentar från Anders där han frågar ifall det är jag som finns med här på StockholmStreetStyle visade sig stämma. Här strosar jag Stockholms gator i det fina vädret. Det som var allra roligast var att min bästa m8 här i Stockholm var med på bild bredvid mig. Vilket sammanträffande att de lyckades fota två sådana coola killar på en och samma dag. Undra vem det är jag ringer;)

News-Klang Fre 20/4

Klang

Ber om ursäkt över de dåliga bloggandet just nu. Det beror på att det trixas och fixas på annat håll just nu. Det kommer i framtiden bli lite ändringar vad det gäller mitt skrivande just här på bloggen. Jag kommer därför inte hinna skriva så mycket denna vecka men skall försöka så gott jag kan. Men glöm för Gudsskull inte missa att kolla in min blogg Fredag den 20/4 då hemligheten över vad jag håller på med kommer att avslöjas.

Event-Modette

Klang
Igår var jag tillsammans med systrarna fashionnerds på Modettes fest. Det var en mycket trevlig tillställning med sjukt mycket roligt folk. Det var en bloggsvärm utan like och jag snackade bla. med
Hotspot, Eleonore, Fröken SötSur och Ten Thirtyone. Hade också ett mycket trevligt och inspirerande samtal med Mr. Daniel Lindström. Det är även där bilden kommer ifrån.

Jacka-Peff
T-shirt-Acne Jeans
Jeans-Julian Red

Nyköpt-Serge

Klang

Idag har vart en trevlig dag mycket som håller på att hända just nu. Inte minst blev vår badmintonmatch av idag. Slog min trogna arbetskamrat men vår butikschef slog oss sönder och samman. Roligt var det och denna sport kommer jag absolut att fortsätta med. Idag fick jag tummen ur och köpa nya skor. Blev de skor jag gått och sneglat på länge. Serge heter den och kommer från Whyred. Imorgon skall jag på Modette festen med Fashionnerds det skall bli skitroligt!

Outfit-Grå Dag

Klang

Idag skulle jag  som tidigare nämnt slå mina arbetskamrater i Badminton. Dumma som vi va så kollade vi inte upp öppettiderna i de olika hallarna först. De stängde på tok för tidigt så det blev framflyttat. Är lite trött efter helgens bravader så jag ska nu slänga mig i soffan och kolla på TV. Hoppas alla har fingrar och händer i behåll efter påsksmällarna och nu kan klicka in på min blogg flitigt som förra veckan. Kul att det tycks vara nya läsare som besöker Klang det uppskattas!

T-shirt-
Whyred
Jeans-Julian Red

Inspiration-Motion

Klang

Vi bestämde oss idag på jobbet att vi skulle börja röra på oss. Vi viste från start att något gym blir det inte, men däremot något mer motionsinriktat. Vi kom till sist fram till att badminton är våran grej. Det roligaste är att vi alla håller stenhårt på att just "jag" är redan "bra" på det och att "jag" kommer slå dig hårt! Så imorgon bär det av för dödlig match. Och jag kan redan nu säga att det lär ju inte bli jag som går hem med svansen mellan benen! I hope.

Jacka-Nike Windrunner
Piké-Fred Perry
Shorts-Björn Borg
Skor-Nike Air
Solglasögon-Strandglasögon

News-Evisu Flagshipstore NY

Klang

Evisu kommer att öppna sin första flagshipstore i  USA. affären kommer ligga i trendiga Sofo  och kommer blandannat innehålla special editions och också vara "världens" showroom". Det kommer finnas kollektioner där som inte kommer säljas någon annan stans i världen. Det kommer också gå att få sina egendesignade jeans där de handmålas direkt i affären. Så vill du ha ett par Eevisu som ingen annan har med ditt namn bredvid måsvingen är det bara att ta sig till 92 Greene St. New York.

Outfit-Blå Dag

Klang

Idag är jag ledig, du med tippar jag på. Så jag tog en trevlig liten promenad ute i det fina vädret. Imorgon skall jag på påskmiddag, det skall bli trevligt. Ikväll kan det nog bli utgång men tills dess så ska jag kolla in så många Jesusfilmer på tv som möjligt! Ha en trevlig Påsk allihopa!

Solglasögon-Ebay fynd
Skjorta-Björcks (Oversized)
Jeans-Julian Red

News-Nike La Sketch

Klang

Sportjätten Nike kunde inte ha haft för många idéer över när de satte Nike La Sketch i rullning. Ingen kan väl undgå likheten mellan just Nike och konkurrenten Adidas Adicolor? Tanken och utförandet är detsamma. Man får en produkt som man med hjälp utav medföljande pennor fyller i och målar. Pinsamt säger jag och hoppas Nike inte upprepar detta misslyckande någon mer gång! För det finns ingen möjlighet att just Nike kunnat undgå just fenomenet Adicolor, vore roligt att veta vad Adidas tycker om det hela. T-shirt paketet finns att köpa på här.

Inspiration-Mr Cartoon

Klang

Mr Cartoon är kanske den snyggaste Authentic modell Vans gjort. Den är sjukt snygg med sin navy färg och clown inspirerade tryck på sidan. Helt klart en modell jag skall försöka lägga vantarna på. Idag skulle jag vart ledig efter sju dagars jobbande på raken. Fick ställa upp på mitt gamla place några timmar så nu sitter jag och äter världens godaste macka. Direct from the Vallhalla bakery!

Skor-Vans Authentic-Mr cartoon
Skinnjacka-Acne Jeans
Solglasögon-Ray Ban Folding Wayfarer
Skjorta-
Martin Margiela
Jeans-Wrangler

Intervju-Fredrik Arrelid

Klang

Tja Fredrik, läget?

Jorå!

Som föreståndare för en butik får du göra en hel del. Vilket är roligast?

Göra kassaavstämningar, helt klart. Annars är det kul med alla resor, inköp och möten men när man har en sjukt bra lördag så känns det jävligt roligt oxå! Det är ju cashen som räknas du vet.

Du har ju varit på inköp nu, vilken trend tror du kommer slå hårdast i höst?

Jag tror inte det kommer skilja sig så sjukt mycket mot det vi tidigare sett. Vi bor ju i Sverige. Basfärgerna kommer vara den vinnande kombinationen med accentfärger som verkligen sticker ut och är crazy. Blandat med en vidare siluett upptill, smala eller raka brallor och till det skor med lite rundare tå. Är så jävla trött på spetsigt!

Som Whyreds sko Serge?

Ja absolut, mer åt det gubbiga hållet.

Beskriv din egna stil!

Oj va svårt! Tror jag har jävligt svensk stil. Försöker spexa till det ibland med typ ett par färgade brallor. Enkelt och cleant liksom!

Vi är ju båda från västkusten, vad tycker du skiljer Göteborgsmodet från Stockholmsmodet?

Göteborgarna bryr sig inte lika mycket om trender. Folk är lite mer avslappnade. När t.ex. någon har något riktigt sjyst på sig så dröjer det inte länge förrän 1000 andra ?kreddsnubbar? har samma.

Hur tycker du vi svenskar klär oss i allmänhet?

Vi klär oss ofta som det svenska modet. Snyggt och cleant, enkelt och stilrent. Det är ju det som funkar och säljer. Svenskar köper mycket bas!

Vad tycker du om det?

Det är som det e. Det är bara att se på sig själv och sin egen garderob. Men lite mer variation hade vart kul.

Några nyheter från butiken?

Vi kommer få in lite grejer från agenturen JR Gallery. De har en sjukt snygg skinnjacka vi får in i slutet på sommaren. Sedan har vi nyligen fått in lite nyheter från SBU. Sköna italienska jeans som liknar lite Acnes grejer. På tjejfronten har vi precis fått in C.r.a.f.t. som gör sjukt snygga tjejjeans. Känns som sköna märken att toppa butiken med.

Tips för i sommar, vad skall man satsa på?

Den gamla skinnjackan, ett par slitna gamla Levi?s och ett par sköna dojjor, antingen sneakers eller gubbskor. Att också köra en lite preppy stil känns också fräscht, typ ett par korta shorts och vita seglarskor.

Favorit märke?

Tycker att Raf Simons gör grymma grejer. Whyred gör också fina kläder.

Stilmissar man aldrig får dra sig på?

Dunväst är aldrig rätt! Inte heller svennebrat stilen med rosa skjorta och för tajta kläder. Det är äckligt, vidrigt och smutsigt. Satsa hällre på normal till lite vidare siluetter.

Slutligen vem är Sveriges bäst klädda man?

Min gamla lumparpolare Fadde som var dörrvakt på Spyan? Hehe, får man säga en brud istället?

Det får du inte!

Scheisse! Killen som kör JR Gallery, Jockum har jävligt snygg stil. Känns som han inte försöker för mycket men har alltid grymma grejer. Nöjd nu? NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!?

Inspiration-Trucker

Klang

Glöm allt vad truckerkeps heter. För nu är det truckern som står i centrum. Självklart inte bokstavligen, men de gamla gubbarna kan sin sak. Den gamla varg t-shirten har aldrig vart så heta som nu. Desamma kan jag rekommendera er med glasögon använd clip-ons. Hur coolt är inte det? Själv skulle jag vilja hitta ett par till mina nördglasögon. De gamla 501 får vi också ta från de gamla långtradasåkarna!

Plånbok-Dior Homme
T-Shirt-Vintage
Solglasögon-Clip-on
Jeans-Acne Jeans
Skor-Sebago

Inspiration-Guld

Klang
Guld detaljer är sjukt snygga tycker jag. Men som tidigare så kan en hel outfit bli för mycket, om man inte matchar det rätt. Denna outfit skulle jag absolut visa mig ute i sommarsolen med. Själv skall jag införskaffa mig klockan (kanske fegar och kör silver). Så vad tror ni kommer ni köra något guldigt i vår/sommar?

Solglasögon-Vintage "Shampoo"
Jacka-WESC
Shorts-Björn Borg
Klocka-Casio
Skor-Adidas Stan Smith

RSS 0.91