TheMilanoShow

Klang

För Johan Lindeberg går det bra. Hans visning i Milano fick bra betyg och mycket ser spännande och snyggt ut. Men vissa snedsteg tog han enligt mig. För mycket lack och läder. Va säger dom lagom är bäst?? Här är några av hösten 07s bästa kreationer enligt mig. Svart, grått och åter svart. Hög midja och mer baggy. Kan vi tyda en viss trend? Snyggt är det ifl. 


Kommentarer
Postat av: Tinis

snyggt! fast jag har lite svårt för dom sista byxorna, men man kankse vänjer sig:)

2007-01-16 @ 22:05:23
Postat av: Carlsson

Första bilden är sjukt snygg. Kan inte vänta tills hösten=)

2007-01-16 @ 22:36:05
Postat av: Jenna

ojoj han skärper sig våran kära Johan Lindeberg men håller helt med less is more!

2007-01-16 @ 22:53:51
Postat av: Grodan

Första outfiten, den tycker jag var gräslig... Skulle jag se nån klädd så på stan vet jag inte vad jag skulle tänka, knappast snyggt iallafall. Tycker att det ser lite 90-tal-hiphop-gangster ut. Sen tycker jag förövrigt att Lindeberg bara rippar andra designers, aldrig innovativt. Visst man behöver inte alltid göra saker som ingen annan gjort men känns som han alltid visar grejer som visades för ett år sedan på Dior Homme. Och det som ser lite innovativt ut är aldrig snyggt.

2007-01-16 @ 23:39:03
Postat av: Damon

DU måste mejlat fel? Jag har skickat 3 inbjudan till dig nu!! Inget svar än! Kolla din skräppost! Jag skriver upp dig plus en så kan du komma med en kompis.

KL 21 på Weekday! mejla tjuvlyssnat@feber.se snarast om du har frågor!

Postat av: Ida

Jag tror att läder är tillbaka inte bara på jackor har sett flera läderbyxor nu som ser helt okej ut men .. ja det är ju inte så bekvämt ;)

2007-01-17 @ 08:36:27
URL: http://luckyem.webblog.se
Postat av: Karin

Diggar den långa pullovern. Men så jäkla innovativt vete tusan om det är...

2007-01-17 @ 13:54:10
URL: http://jutta.webblogg.se
Postat av: Suris

Klang, just det, lagom är bäst, och just därfö tyckte jag inte om din supersmala slips, waayyy tooo much....

2007-01-17 @ 21:40:37
Postat av: Marcus

lagom är trisst, ruttet och fegt och det är kanske det herr Lindeberg tillsammans med de flesta andra nordiska designers gör fel. De plagierar helt enkelt en banbrytande designer men slipar av själva "edgen". Där av kommer de aldrig att slå riktigt stort på modeveckorna dock kommer denna trissta vardagsdesign att tas emot med öppen famn av den "vanliga människan" som just tycker att lagom är bäst och bär dem till vardags för att inte sticka ut. J-lindeberg, Filippa-k, mats nordgard etc är alla jävla highstreetmärken som orsakar mcdonalisation. kan det bli mer deprimerande?

2007-01-17 @ 22:46:36
Postat av: TT

Håller med om att det är lite tråkigt när många märken bara tar efter och inte vågar slå på och göra egna unika saker. Men sen å andra sidan måste jag säga att jag räknar inte heller med att ett modemärke i sig ska ha allt jag letar efter, så då finner jag det istället väldigt skönt att såpass många fina "basplagg" går att få tag på, sen är det själva mixen i garderoben som gör det innovativt (om jag själv får analysera mitt dagliga klädval)

2007-01-18 @ 10:11:37
URL: http://www.factotum.se
Postat av: Mr.H

Alla och då menar jag ALLA hämtar inspiration ifrån andra märken och epoker. Och för de som är har hängt med ett tag i Lindebergs utveckling vet att märket stack ut väldigt mycket på marknaden när det först kom och då var det nästan så att alla tyckte att vi hade för mycket "Edge". Och visst är det så att vi kanske har blivit lite mer "highstreet" i stället för ?choice? här hemma men det är det är en väldigt svår balansgång speciellt i Sverige att ha ett märke med mycket "Edge" och samtidigt gå runt. Om vi tittar utanför lilla Sverige och Sthlm så anses vi vara betydligt mer spännande, exklusiva , innovativa får mycket uppmärksamhet . Nu är jag väl lite partisk för jag har ju ändå jobbat med märket i 5år

2007-01-18 @ 14:15:41
URL: http://www.myspace.com/cmhrevolver
Postat av: Mr.H

Appropå mitt föra inlägg glömde skicka med en länk som känns relevant till den. Kolla!!

Postat av: Jonas

Kollade igenom kollektionen och tyckte det mesta såg äckligt fult ut... :S Han är verkligen på fel väg...

2007-01-18 @ 17:02:54
URL: http://w2best.blogg.se
Postat av: Suris

Marcus, trist stavas med ett S.

Vad menar du med "vanliga människor"? Du är ingen vanlig människa eller? DU är extraordinär för att din filosofi kring klädsel är att sticka ut så mycket som möjligt för att försöka vara originell, när det i själva verket är så att "sticka ut" är det mest oorginella nu för tiden. Jag tar på mig det jag gillar, det kvittar om det sticker ut eller inte.

Men visst, jag tycker också att stora märken bör överdriva med sitt koncept på deras revyer, men bara för att förtydliga sitt budskap, inte för att förvänta sig att någon bör klä sig så.

2007-01-19 @ 16:25:05
Postat av: sebastian

Den första bilden var bland det fulaste, osmakligaste och töntigaste jag sett!
ser rent ut sagt helt förjävligt ut, måste vara helt dum i huvudet han:)

2008-03-04 @ 14:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91