(Går)Dagens Outfit!

klang

Oj va kul jag hade igår. Det var Björn Borg fest och ölen kostade 2000 kr st. Det var kanon och på något sätt kom jag hem med ca 10 orangea kalsonger i strl. L. Jag har inte ens L så let the bidding begin;) Sotarlooken var såklart fulländad som ni kan se.

Mössa-gammal utan märke
T-shirt-Acne Jeans
Jeans-Human Scales
Raggsockar-Mammas
Skor-Dr. Martens

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pengar kan inte köpa dig en stil, och det märks tyvärr

2007-10-26 @ 11:17:18
Postat av: Tony

men seriöst, varför en onödig kommentar? sluta läs bloggen om du anser honom vara så stillös, tönt!

2007-10-26 @ 12:22:47
Postat av: Tomas

Vissa gånger kan jag tycka att du klär dig rätt snyggt, men den här gången förstår jag inte var det snygga sitter. T-shirtens passform känns tacky och att ha vita raggsockar till ett par skor som är för klumpiga att ha till upprullade jeans. Jag förstår att folk vill testa nya saker och att modet förändras, men ibland går det överstyr.

Postat av: Palle

Snyggt!

2007-10-26 @ 14:31:06
Postat av: S

guuuuuuuuud. love love love it

2007-10-26 @ 14:45:33
Postat av: Simon Wallin

Kallsongtjyv, hahahaha din sate!

2007-10-26 @ 16:30:09
Postat av: Tinis

Du ar coolast Robin! imorgon aker jag till New York och gor stan osaker, iaf shoppingdelen:) puss puss

2007-10-26 @ 16:30:50
Postat av: Anonym

"Tony" sluta slick allt för mkt röv. Man måste ju vela säga vad man tycker? När man har en blogg så kan man aldrig förvänta sig att alla gillar den eller ens stil visst? Inte kul med allt för mkt smicker och röv slickeri

2007-10-26 @ 17:52:33
Postat av: Anonym

hmm tycker faktiskt som vissa av ovanstående kommentarer, fult och bara jävligt opersonligt, du har tyvärr tappat stinget.

2007-10-26 @ 19:20:27
Postat av: AR

Fult kanske ni tycker, men det är knappast opersonligt. Man ska ha kläder som man trivs i.

2007-10-26 @ 21:57:39
Postat av: Johan

Tyvärr Klang och Co, håller med om kritiken - trist outfit och jag tycker också stilstjärnan har dalat på sistone.

2007-10-27 @ 02:33:30
Postat av: Tomas

Speciellt personligt är det väl inte heller? Sotarmössan hypas ju som fan, likaså doc martens, raggsockor, upprullade jeans och korta t-shirts. Det är en orgie i trender, vilket gör att det känns plastigt. Ska man hårddra det så är det i princip som att ha på sig svettband, sockar utanpå mjukisbyxor, pumaskor och en gåsjacka samtidigt. Bara det att det du har på dig är accepterat som en gångbar trend hos folk som säljer dyrare kläder.

Nu ska vi ju inte heller racka ner på klang alltför mycket för att han i våra ögon klätt sig mindre snyggt. Trivs han i kläderna ska han förstås ha dom också. Åsikterna ovan är högst personliga och inte menat som kritik mot personen klang. Fast det förstår ni förstås.

2007-10-27 @ 04:00:53
URL: http://dekorfatale.blogspot.com
Postat av: jonas

outfit:en är ok, fortfarande för mycket kaka på kaka. allting är så genomtänkt och det känns faktiskt opersonligt.

fast hur personligt kan det bli med såna posebilder? jag tycker kläder ska fotograferas i en mer vardaglig miljö, först då ser man om det är snyggt eller ej. du borde få upp fler bilder på kläderna, det är ju ändå de som är i fokus.

upprullade byxor + raggsockar?

sockar utanpå byxor = hålla värmen. faktiskt, så är det.
rulla upp byxor = svalka
raggsockar = värma

jag hatar förövrigt när man klär sig efter trender, när man matchar saker bara för att man ska..

förövrigt, du skrev om funktionsmode innan.

funktion = göra om jacka till ryggsäck
fickor = folk klagar på att man inte ska ha saker i fickorna
fakta = funktion + ficka går ganska bra ihop

ha saker i fickorna!

hursom, bra outfit, upprör, och det är väl det man vill. tycker alltid det är lika skönt när man spår att något ska bli "inne" och vips en månad senare skriver du om det. underhållande.

2007-10-27 @ 10:53:43
Postat av: Tony

det handlar inte om att slicka röv det handlar om att det finns en gräns för hur elak man kan vara mot en person. det är så onödigt att ta sig friheten till onödigt elaka kommentarer bara för att man sitter tryggt bakom en dator.

2007-10-27 @ 11:51:22
Postat av: Kinapuff

Snarare tomtenisse än sotare, men de kanske är närbesläktade eftersom båda tycks ha en förkärlek för skorsstenar?

2007-10-27 @ 17:47:57
Postat av: Maja

Som vitt jag förstår har Klang klättrat några modesteg och att han nu är för "modern" för många. Man får ej glömma att det är en personlig modeblogg där hans tankar och stil representeras. Visst den är öppen för allmänheten men han skall inte få stå till försvars för sin egna stil. Ingen allmän egendom den där Klang inte.

2007-10-27 @ 18:36:25
Postat av: Klang

Anonym-Kan dom köpa vingar dÅ?
Tony-Tanken slog mig också
Tomas-Jag förstår inte riktigt vart de går över styr? Att t-shirten nu är lite kortare? Det är ingen överkonstig outfit jag bar=) Resten av outfiten är ju ganska mycket vad jag visat upp den senaste tiden. Så chockad kan du inte ha blivit.
Palle-Tack så mycket
S-Thanx man
Simon-Hmm undra vem det var som kom utrusande med en icakasse med kallingar;)
Tinis-ahh lite avis blir man allt=) Ha de superkul baby.
Anonym-"Inte kul med allt för mkt smicker och röv slickeri" så därför jämnar vi ut det lite ibland. I see.
Anonym-Håller absolut med om att de var en opersonlig outfit. Var aldrig meningen att det skulle vara något annat. En enkel basoutfit med t-shirt, jeans och mössa. Sorry om jag gör er besvikna.
Ar-Just det här med att klä sig "personligt"!!! Damn folk klär sig som alla andra hela tiden. Det är sällan jag ser någon som klär sig helt personligt och eget. Får man inte klä sig i kläder man gillar och tycker är snygga för att kanske bli klassat som opersonlig? Nu svarade jag inte på din kommentar men jag kunde inte släppa opersonlighets tjafset. Det var en enkel outfit lixom. Jaja tack för att du tycker att min klädstil är personlig=)
Johan-Det är mycket möjligt att "stilstjärnan" har dalat. Vi kanske inte har samma smak längre du och jag? Själv tycker jag min stil är klockren när som.
Tomas-Om man ser de som du gör kan du bara köra en trend åt gången. Ha upprullade byxor men ha för allsindar inte mössa på dig. Ha en vit t-shirt och vita tennisskor som för tillfället inte är moderna. Rulla inte upp t-shirtärmen för då har du 2 trender samtidigt.
Jonas-Bra trendöga du har. Aldrig funderat på att börja frilansa för klang.blogg.se Kan behöva någon som vet bättre en mig själv 1 månad innan;)
Tony-Det är helt ok att folk är ärliga men jag förstår kanske inte alltid kritiken. Jag har aldrig påstått att mina tips och inspirationsinlägg är någonting folk måste följa. Jag skriver det jag tycker är snyggt och vad jag gillar att ha på mig. Är man som Maja skrev en Allmän egendom? Och skall jag ändra mina inlägg och kläder för att nöja allas ögon? Haha vet inte riktigt vad folk begär. "Förlåt mig för att jag hade en ful outfit!".
Kinapuff-Haha
Maja-TACK=)

ALLA-Jag ber om ursäkt för dryga svar och attitydproblem. Behövde avreagera mig så ta inget personligt. Ni får naturligtvis kommentera vad ni känner och det uppskattas att folk lägger ner energi och engagerar sig.

2007-10-27 @ 21:24:31
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Fiffez

coolt och jag diggar enkelheten i dina val att klä dig. minimalt dressat, inga konstigheter. hade gärna sett dig i ett par färgglada strumpor istället för dem vita. för övrigt, riktigt schyst blogg med många bra tips. tack!

2007-10-28 @ 14:32:30
Postat av: Fia

Du är bäst som vanligt!!!
Lite rapport om livet i allmänhet, vore önskvärt...

2007-10-29 @ 14:00:43
Postat av: Klang

Fiffez-Tack så mycket! Vist färgade strumpor i all ära
men det var just enkelheten jag var utefter. Kul att höra att du uppskattar bloggen!
Fia-Tack systra mi! Jag vet jag skulle ha svarat på smsen men jag har haft fullt upp. Väntar as we speak på att en polare med sin minibuss skall komma som flytthjälp. Ringer och berättar när jag är installerad i nya lägenheten. Puss

2007-10-29 @ 20:00:28
URL: http://klang.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91