Lanvin Valde Acne!

klang

Nu är det alltså klart att Lanvin kommer att samarbeta med Svenska Acne för att ta fram ett par jeansmodeller för Lanvins Ready to Wear kollektion. Det var Alber Elbaz som under ett modeevent igår i NYC bekräftade nyheten och uttryckte sig följande "I want to bring Lanvin into their know-how," och 'What kind of jeans can I bring that will be a Lanvin jean and Acne spirit infused in one?". Ett stort steg för Acne som går från klarhet till klarhet och snart kommer anses som ett stort modehus (tror Jag) i världen. Enligt källan framkommer det att fler damjeansmodeller kommer att produceras, ingen fakta om den manliga sidan men hoppas kan man ju alltid göra. Jeansen kommer som sagt att tillhöra Lanvins Ready to Wear kollektion och kommer inte vara någon underlinje. Prisnivån kommer därför att följa Lanvins resterade högpriser. Jeansen kommer att visas upp någon gång under 2009. Dagens nyhet är stor mycket stor och man kan inte annat än att gratulera både Acne och Lanvin!

Kommentarer
Postat av: daniel

sjukt stort!!!

som sagt, man lär knappast kunna ha råd med ett par jeans när de kommer men det är roligt för acne och sverige att få än mer erkännande utomlands och modevärlden inom stort.
kan inte bli annat än succé!

Postat av: LukasGBG

Hmm...vet inte hur jag känner för det här
, men klart är ju att det är grymt stort för Acne. Hoppas bara Lanvin kör vidare på sin inslagna linje med Lucas Ossendrijver och att Acne´s del mest blir en extra krydda. Grattis Acne !

2008-04-30 @ 17:09:59
Postat av: Jonas

Ska bli riktigt intressant att se hur det blir!

2008-05-01 @ 12:21:29
URL: http://w2best.blogg.se
Postat av: klang

daniel-succén är given, kul att de kommer säljas både i Lanvin och Acnes butiker=)
LukasGBG-ja grattis Acne
Jonas-Ja riktigt spännande.

2008-05-01 @ 14:30:03
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Fish Games

Home Page I am really excited! Very useful. It very impressive. :-)

2010-01-26 @ 13:14:10
URL: http://fish-games.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91