Anton Palm från Noir Sthlm om höstens hårtrender!


Här kommer för
andra gången en minihårguide från teamet från Noir Sthlm. Denna gång tipsar Anton Palm, min personliga hårstylist, vilka stilar som känns heta i höst och vilka typer av produkter som passar just din hårtyp.

Anton; Form är a och o i höst.  Man kan se två starka trender, antingen hela former där man gärna håller håret i nästan samma längder. Denna stil fungerar bättre på hår med lockigare/vågigare strukturer. Men om man vill ha något väldigt eget så gör man det med sitt raka hår och satsar på en ”monchichi” look. Om man väljer att klippa sig så här så ska man satsa på torrare produkter tex. en matt paste eller helt naturell. Om lockigare hår använd en saltvattensspray och låt lockarna lufttorka! Obs. rör inte lockarna medans dom är blöta!

Man kan annars satsa på en mer ”punkigare” look. Där man utgår från en ”undercut” där man klipper sidorna och nacken mycket kortare än längderna på huvudet. Och här så kan jag tycka att man verkligen skall experimentera men att ha rätt långa längder ovan på, eller kortare med helare längder, lite helikopterplatta influerat.   Här kan du experimentera mer med produkter som wetlook gel eller att använda lite för mycket lera! För att föna upp höjd så använd ett starkare mousse och sen föna med borste åt alla håll  fram och tillbaka, så kommer volymen upp snabbt!

Var inte vara rädd för att experimentera med färg i höst! Antingen naturliga nyanser eller mer extrema färger! Men framförallt konsultera med din färgtekniker innan så att ni kommer fram till vad som passar just dig bäst.


Våga ha kul med era hår! Det växer ju trotts allt ut!


Kommentarer
Postat av: Oz

Gillar den längst upp till vänster

Postat av: Anonym

ska man måla sig orange i ansiktet också eller?

2009-06-08 @ 19:09:11
Postat av: Klang

Oz-Ja den är fin

Anonym-Ja de ska man!

2009-06-09 @ 01:33:14
URL: http://klang.blogg.se/
Postat av: paul

which editorial is the first picture out of?

2009-06-09 @ 16:49:42
URL: http://bemyownstylist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91