SuperThinTie

 I går gjorde jag staden osäker i mina nya jeans, boots och min supersmala slips. Första kommentaren på Sturehof var - Fan de va den smalaste jävla slips jag sett, cool! Kvällen var superkul men med lite för hög ålder för min smak. Trevligt sällskap men med en grymt tråkig nattbussresa. 
 
Förövrigt var helgen trevlig med visning på NK som var inspirerad av musikens tecken. Det var en smal siluett á la Dior Homme. Proffsig visning med kul runway.KLang

Skjorta-Filippa-K
Slips-Skinn vintage
jeans-Acne Jeans
Boots-Whyred
Solglasögon-
Ocshades

BootsSpaning

Nu när hösten smyger sig på vill man vara förberedd på vilket väder som helst. Införskaffa dig då ett par Jodhpur Boots som jag tycker är höstens viktigaste köp. Finns hos alla svenska toppmärken som Acne, Tiger, Filippa-k och Whyred. Det sistnämnda blev mitt köp tillsammans med ett par vintage.

Klang

TheMap

Klang

Sonic Youth

Klang

Sonic Youth T-shirten är vad som står på min prioritetslista just nu! Den skall beställas på måndag då jag vet adressen till min nya lägenhet som jag fick i går! Saltsjöbaden blir min nya och första riktiga lägenhet på egen hand=) wish me good luck!

DenimArt

När man är i flyttartankarna så målar man upp bilder om hur den perfekta lägenheten skall se ut mm. För design, konst och inredning är kul! Jag hade gärna haft dessa coola illustrationer av Acnes jeans modeller av Tippan Nordén i mitt vardagsrum bredvid en Lichtenstein tavla.Klang

STHLMSTREETSTYLE

Klang

Måste säga att
stockholmstreetstyle är världens bästa sida=) När jag var i sthlm så hann de fota mig på stan! Hehe blev riktigt paff när jag såg migsjälv på sidan!

Jeansskjorta grå/svart-Levis
Jeans-Acne Jeans
Skor-Acne Jeans
Skärp-Vintage

BLACKLETHER

klang

Nu är jag tillbaks från Stockholm.Povjobbet gick bra: Jobbet är mitt! Men nu börjar på allvar jakten efter ett rum, så om ni hör någontingD=) Hann med lite shopping också:

Svart Skin Weekendbag: Judit Herr
Vit T-Shirt-Acne Jeans
Grå T-shirt (oversize)-Acne Jeans (50%)
RSS 0.91