GrandpasNewStore

Klang

Affären Grandpa på söder öppnar nu upp sina dörrar även på kungsholmen. Var, när, hur vet jag inte men efter snack med personal på grandpa så stod det klart att en tvåvåningslokal skall öppnas inom kort. Kungsholmen kan behöva lite nya schyssta affärer som kan konkurrera med storslagna Beneath. (Bild:Vynil, Självhäftande väggkonst)

Intervju-CoffeeTalk

Klang
Tja Micke, läget? De é la gött!
Va händer på Lindeberg? Vi har precis börjat få in delar av nya preview. 71:an kallar vi den och det är en tjuvsmak/förkollektion på hur vår stora vårkollektion kommer se ut när den släpps i mars.
Några nyheter? Nya prints på tees, tvättar på jeans och en ny schysst rock ´n roll kavaj, kort
Hört att sneakers är på väg? Kommer nu i mars. Vilket är jävligt coolt! Det kommer bredda vår publik.
Ni är inte rädda för ny J.L hysteri? Nej absolute inte. Det är inget - in your face denna gång utan mer integrerad i designen.
Är Lindeberg Rock ´N Roll i vår också? Ah! Lindeberg känns lite rock n roll i grunden. Fast i vår innehåller den mer ljusa färger. Siluetten är fortfarande smal, men det finns undantag.
Vad skall man satsa på i vår? Jeans marknaden känns lite mättad. Tror femficksmodellen kommer i fler utfföranden. Bort med all slitning på denim, det skall vara rent. Vi går mot en mer dressad tid.   
Det syns på SS 07 visningen, går ni mot mer gubbmode? Kombinerad Rock ´n rollgubbe. Dandystilen blir het också.
Så vad kan man inte vara utan i vår? J.Lindebergs sneakers och wayfarer solglasögon , Plus en vit oversize preppy cardigan.
Vad har du för framtidsplaner? Jag pluggar inköpare på Tillskärarakademin. Så ett jobb som inköpare vore på sin plats. Förhoppningsvis på Lindeberg eller något annat stort svenskt mode företag.
Vad skulle du ändra som inköpare på Lindeberg? Mindre bas mer edge. Och på mer djup än bredd. Vi jobbar med flagship stores på Lindeberg. Men det är svårt, svenskarna vågar inte.
Känns som du har en mer internationell bild? Ja absolut. Åker man bara över bron så känns det mer internationellt. Men Stockholm är på bättringsväg.
Vad skulle du vilja ändra på Stockholmarna? Vill se mer variation. Speciellt på Stureplan. Att folk använder sitt individuella tänkande istället för att köpa det som står på ?10 topp? listan.
Vilken är din favorit designer? Svårt. Kan inte komma på någon Måste nog säga Lindeberg. Marc Jacobs är också otroligt duktig och kreativ.
Slutligen, vem är Sveriges bäst klädda man? Robin på Jupiter.       

Clubkid!

Klang

Kan tipsa om att det finns en lokal på Tegnérgatan som säljer ut bla. Gucci, Mulberry, D&G och saker ur Takeushis sortiment ruskigt billigt. Det hela startade i fredags (24/11) och håller på tills allt är slut. Kan helt klart vara värt en tripp om man är ute efter en fin väska eller en plånbok från Gucci. Skall själv dit i morgon och kolla in läget!

Lördagen var sjukt händelserik när det gäller utelivet. Några öl på ett litet hak, sedan Riche och Spyan. Träffade nya riktigt coola människor som gjorde kvällen helt galant. Danke!

QuickBite

Klang
Efter min dödstråkiga kväll framför tvn bestämde jag mig för en snabbis på söder. Gick ner mot götgatan och tog en god öl på söderkällaren. Riktigt sunkigt men just vad jag behövde efter en hård arbetsvecka!

Jeansskjorta-levis
Kostymbyxor-H6M(high waist)
Bowtie-klang

ImInManolo

Klang

Igår kunde man läsa manolos lista över manliga modebloggare. Jag fanns med på listan och det kändes kul att bli medräknad. Fler namn som nämndes var Justanotherfasionkid, tripptrapptrull, och Viktorn. Tycker det är dags att vi manliga modebloggare också får lite uppmärksamhet! Vi vill också ha gratis prover, inbjudningar och Dn-intervjuer ;D 

Helgens planer: Idag skall jag slappa framför tvn och bara vara. Skall jobba imorgon så jag skall upp tidigt. Skall ta en shoppingrunda efter jobbet och sedan skall vi kanske gå och se nya Bond filmen. Förhoppningsvis utgång efteråt. Är ledig på måndag så jag skall ta en fika med min gamla klasskamrat. Det skall bli superkul!

UnderConstruction


Just nu ser min blogg ut som feun. Kommer se ut som feun under ett tag medans jag försöker återställa (dumma sate glömde spara föregående html-kod) till den gamla(eller gör en ny). trodde iden till den nya layoten var bra men ack så fel det kan bli.

OrangeSocketLight!

Klang
I mitt vardagsrum står min dator. Och till min dator har jag ex-antal sladdar som hänger och slänger. Och mitt upp i allt är sladdarna kopplade till fula elutag. När jag då av en slump fick se dessa riktigt snygga design grenutagen (ja de lyser) från
Formtween blev jag riktigt sugen att matcha mina oranga detaljer i vardagsrummet.Va tycker ni, Tacky eller cool?

UrbanIsHer

Klang
Idag öppnas dörrarna till
Urban Outfitters lokal på Biblioteksgatan. Lokalen är i Röda Kvarns gammla byggnad och riktigt snygg. Nu slipper du åka till London för att shoppa snygga inrednings prylar eller basplagg. Ser i framemot att hitta fynd redan nu.

brownLeather

Klang

När det stod klart att det var Iron Maiden på schemat så var det bara att försöka kombinera en modern men ändå hårdrockscool outfitt.

Skinnjacka-vintage
T-shirt-Motor Birds/Hell deadson (oversize)
Jeans-Cheap Monday
Halsband-Mulberry nyckelring
Glasögon-Vintage

KlangOnMaiden

Klang
Skulle igentligen blivit en trevlig lugn middag ikväll. Men det slutade att jag blev medbjuden på Iron maiden på Globen. Med V.I.P kort så vi fick röra oss över hela arenan + bakstage.  Ni som känner mig vet att jag inte är en hårdrockskille men detta var faktiskt lite små coolt. Blev kanske lite för mycket skri och skrä efter 1½ timme. Efter konserten gick vi ner till v.i.p lokalerna där det inte alls var speciellt glammigt. Ölen var slut och kvar stod bara kylbackar med 3000 fimpar i. Rökigt och med dassigt sönder svättade rockers som alla hade ett mål. Få kröka med Iron Maiden. Vi släppte den tanken fort och slutförde den trevliga kvällen på Riche.

Thiswhy!

Klang

Dagens köp består utav en skjorta från Whyred. Vit fin skjorta med svart innerfåll.
Imorgon skall jag jobba på Armani/NK och sedan ta det lugnt. På kvällen skall jag på middag hos än arbetskamrat. Det sägs att förberedelserna för dagens mat till ära börjades i onsdags. Spännande att få smaka på resultatet.

MyWintersBlue

KLang
Idag kände jag mig frusen när jag steg upp. Så jag blickade över valet av jackor snabbt och där hängde den! Min mormors gamla varma jacka (påminner om Whyreds parka) ifrån (ja gud vet när) 70?. Jag blev så nöjd över mig själv att jag tog med den upp efter förrförra helgens roadTripp hem till Uddevalla. Mitchmatch och jag hade en outfit som bestod av blått.

Jacka-Vintage
Mössa-NY-Y
skjorta-Björcks
Jeans-CM
Fluga-Vintage
Skinnhandskar-Riley

NerdInChains

Klang
Idag kom glasögonen jag beställde på Blocket som både
Ytligheter Och Justanotherfashionkid nämnt i sina bloggar. Jag blev riktigt nöjd förutom att jag trodde de skulle vara helsvarta. Men ack så fel men ändå så rätt! Dessa Sköldpaddsbrunsvarta bågar med plastglas kommer göra trista outfits och partyhumör sprudlande glada. Tror dock att jag skall sätta i riktigt glas i så man får den genuina glasögontyngden. Bättre tisdag i det tråkiga vädret kan man inte få.

LuckeyEmAndME

Klang

I helgen hade jag det stora nöjet att träffa systrarna Emma och Ida. Som skriver bloggen Hopplösa Modenördar. De var i Stockholm på Blixtvisit och fick exklusivt träffa fotografen Facehunter. Vi träffades och drack några öl och sedan fortsatte vi på O Baren. Där vi dansade och pratade mode. Det var riktigt roligt att träffa tjejerna irl och se hur de var privat och jag kan säga att de var både snyggare och trevligare än jag kunde föreställa mig. Tack för en super kväll och hoppas vi får tillfälle att ses igen!

WesternBlack

Klang

Helgen är över och nu skall man summera. Trevlig middag hos Mr. H sedan utgång där jag mötte upp de ljuvliga systrarna luckyem. Öl på Ett litet hak sedan vidare till O baren. Vaknar med huvudvärk men vad gör inte en pizza och 3 säsonger Entourage på datorn? Trevlig vecka allihopa!

Farfarströja-H&M
Väst-T.Ahl
Jeans-Acne Jeans
Skärp-Volcom
Halsband-Egengjort


 

V&R♥H&M

Klang

Jag var en av dom som inte stod och köade för att få tag på V&R i går. Men som jag tror ni har fattat så har jag vart inne på flugor ett bra tag nu. Så när tillfället gavs idag av min arbetskamrat pojkvän, som skulle lämna tillbaka en del grejer från gårdagen. Plockade jag upp detta vita linne med flugtryck. Då kunde inte jag motstå att stoppa en hundring i fickan på han och tacka för besväret!

RedElectronics

Julen närmar sig med stormsteg. Men vi som inte kan vänta på julklappar, här kommer min Elektroniska November önskelista.

Klang


Espressomaskin-Kitchenaid Artisan Espresso Maker - Red
Lampa-Koziol
Radio-Tivoli Audio PAL Red
Ipod Nano-(PRODUCT) RED
Laptop-Toshiba Red Transformer
RSS 0.91