UrbanIsHer

Klang
Idag öppnas dörrarna till
Urban Outfitters lokal på Biblioteksgatan. Lokalen är i Röda Kvarns gammla byggnad och riktigt snygg. Nu slipper du åka till London för att shoppa snygga inrednings prylar eller basplagg. Ser i framemot att hitta fynd redan nu.

Kommentarer
Postat av: Martin

Farfarstöjan ser ut som acnes. Riktigt snygg, hoppas U O håller samma klass som i London.

2006-11-22 @ 22:33:48
Postat av: SFM

Fast var det så snyggt, det som erbjöds? Jag var i butiken i dag och jag gillade inte alls utbudet av herrkläder. Den övervägande delen var kort och gott fult. Men lokalerna var fina!

Postat av: Ylva

Ja då skall jag bege mig dit och kolla om det finns ngt för mig redan idag. Kommer in och visar ev. inköp. Verkligen fantastiskt bra att du har koll. Jag skall hädanefter shoppa härefter, man vill ju hänga med. Och du, du jobbar helt klart på ett av de trendigaste ställena och säkerligen det bästa bageriet i Stockholm stad.

Nu är det 24 dgr kvar till vår resa till Borneo (http://www.suteraharbour.com)!!! Solen o korallreven väntar på oss. Jippie (som Lukas säger.....)

2006-11-23 @ 08:25:42
Postat av: klang

Martin-Japp de hoppas jag också.
SFM-Nja kanske inte allt men basplagg som farfarsskjortor mm. är helt ok. Ifl det som visas på hemsian.
Ylva- Hoppas du blev nöjd med filippa kjolen! Kan tänka mig att den satt skitsnyggt. Och bageriet har ifl sthlms coolaste manliga säljare (finns säkert 1000=)!! Och jag blir absolute inte avundsjuk på er resa=)!

2006-11-23 @ 18:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91