God Jul önskar Julian Red!

Bild:Klicka för förstoring

Någon kommer att kunna skatta sig extra lycklig i jul med dessa tre klappar från Julian Red under granen!
Alla tre plagg är framtagna för provkollektionen hösten 2008, men då inget av dem sålts i butik har du nu chansen att bli den enda ägaren!
Första tröjan, Solaris, är tillverkad i bestruken bomull och handsydd av Mattias själv. De andra två tröjorna är de enda tillverkade exemplaren av ”L/S Dual Woman”, i ull-jersey med långa ärmar och stålknappar. Bär dem gärna på varandra med krage på krage i äkta Julian Red-anda!
Intresset för Mattias Linds första par tillverkade jeans växte sig så stort bland Sveriges musik- och konstintresserade, att han 2006 beslöt sig för att lansera sin första kollektion under märket Julian Red. Namnet hämtade han från en av karaktärerna i Bret Easton Ellis roman Less Than Zero, där Julian är en missförstådd person med ett brinnande intresse för konst, musik och litteratur. Kollektionerna idag är ett resultat av Mattias vision att hitta högsta möjliga kvalité för sina innovativa designmönster, där han hela tiden strävar efter att tänja gränserna.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Amaryllis

Ps: På grund av en överhettad server har vi bestämt oss för att bekräfta vinnaren via mail att han/hon verkligen varit först fram! Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91