God Jul önskar Konst-ig!



Bild:Klicka för förstoring

”Vår julklapp är So Far So Goude, en bok som handlar om den fantastiske franske kreatören Jean-Paul Goude. Den är inte nyutgiven – bara SÅ rätt. Goude var modefotograf för Esquire sent 60-tal och skapade banbrytande kampanjer för Alaia, Chanel och perfymen Egoiste. Hans musa var Grace Jones. Vad mer kan man säga?"

Konst-ig är Skandinaviens ledande konstbokhandel - specialiserade på arkitektur, design, fotografi, grafisk design, landskap/trädgård och mode. I butiken finner man kvalitetsutgåvor från förlag som Nazraeli Press, Lars Müller, Sternberg Press, JRP Ringier, samt internationella musei- och galleripublikationer. Utöver detta innehåller deras spännande sortiment även artists books och special editions av samtida konstnärer.

Kodord för att köpaboken på +46 Julkalender är: Julbock

Ps: Det är först till kvarn som gäller och betalningslaternativen som går snabbast är kortbetalning! Synd att jag inte får vara med i tävlingen själv för jag skulle gärna kamma hem denna bok för 1 kr...

Kommentarer
Postat av: Jerry

Hehe jag fick denna =) Hade nog hellre plockat hem ett plagg dock. Men kan bli en trevlig julklapp dock!

Postat av: Jerry

Korrektion; jag fick den inte =) +46 ringde och berätta att dom fick in två ordrar pga av tekniskt fel.. Min gick typ halvt igenom. Så dom kompenserar mig med nån tshirt istället haha. Alltid nåt.

2008-12-11 @ 13:01:23
URL: http://digitalboy.blogg.se/
Postat av: Jonathan

Kan alltså fler vinna samma lucka? För jag fick nämligen också den!

2008-12-11 @ 13:02:37
Postat av: +46 Online Store

Hej Jonathan!



Dagens julklapp hade vi bara en av, men då både du och Jerry var så snabba kom era två beställningar in samtidigt. Du var dock några sekunder före och vann därför boken - grattis!



God Jul önskar vi på +46 Online Store!



Vänliga hälsningar,

Anna



+46 Online Store

2008-12-11 @ 13:07:03
URL: http://store.plus46fashion.se
Postat av: Klang

Jerry-imorgon tycker jag du förtjänar vinsten!

Jonathan-Grattis!

+46 Online Store-Tack för svaret

2008-12-12 @ 00:46:14
URL: http://klang.blogg.se/
Postat av: Jerry

Grattis Jonatan.. Jag fick in den i varukorgen, men tvekade lite. Kände att någon annan kanske ville ha den mer än jag faktiskt ville. Sen kom jag på att det kunde vart en trevlig julklapp. Och sen när jag klickade iväg den hade du nog smitit in emellan.



Jag ska ta någon av luckorna iaf :D

2008-12-12 @ 01:07:26
URL: http://digitalboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91