Tipsar-Pouch

Klang
Från vänster: Louis Vuitton, Whyred, Comme des Garçons, Dior Homme och Zagliani

Weekendbags och portföljer i all ära men nu är det  de mindre "miniportföljerna" eller små handväskor utan handtag som väskjättarna vill få oss att använda. Själv tycker det kan vara riktigt snyggt med en variant av den klassiska dokumentväskan. Är man också ute och reser mycket så är dessa klockrena. Man får plats med allt nödvändigt som pass, biljetter, ipods och plånbok på en och samma plats i ett mindre format. Vill man resa i stil skall man satsa på en serie som tex. Whyreds nya flädade kollektion där weekendbag, "minihandväskan" och plånbok går i samma stil. Lyx.

Kommentarer
Postat av: Hugo

Gillar det! Storlekarna är väl typ som en laptop? Såg också att Filippa K hade en sådan i aw07. Ska investera i en sådan, eller tror du att det är något som kommer att försvinna lika fort som den kom?

2008-01-10 @ 16:36:48
Postat av: Tintin

Fifth Avenue Shoe Repair har också en i ljust brunt läder.
Favoriterna här blir definitivt Louise Vuitton & Comme des Garçons.

Postat av: Adam

Du kan ju inte mena att du anser att Whyred är lyx. Om du väljer bland dessa och vill resa med stil anser jag att Louis Vuitton är den rätta, de har trots allt varit speciallister på reseffekter sedan 1800-talet. Man kan ju undra var ifrån Whyred har fått den flätade ideén ifrån...?

2008-01-10 @ 22:00:39
Postat av: T

Louis Vuitton är inte lätt att stava till. Här är det bildtexten, tidigare var det i själva bilden.

2008-01-10 @ 22:05:10
Postat av: hmm

glöm inte bort att det är en hårfin gräns mellan "miniportfölj" och bögslunga. tänk smygfet 50-årig resande säljare på sadshotellet i alingsås med
en sån runt handleden.

2008-01-10 @ 22:30:59
Postat av: Klang

Hugo-Tycker absolut su skall slå till. Detta är ju ingen sak som är ny utan har fått lite mer uppmärksamhet just nu bara. Den är klassisk och är perfekt vid tex resa eller i väskan som skydd.
Tintin-Min favorit är whyreds som är mycket mindre. precis som en "bögslunga" som någon skrev nedanför.
Adam- Det jag menade var att om man har en hel serie resväska, miniväska och plånbok i samma så hade jag känt mig lite lyxig. kvittar vilket märke det är. Självklart har du en poeng om LV men det var inte prisklassen jag syftade på.
T-Katastrofic.
hmm-Bögslungan är exakt det som är snyggast. Mindre, praktisk och jävligt cool!

2008-01-11 @ 10:19:11
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Anonym

Dior Homme var riktigt fin, något tips på vart man kan hitta den eller något liknande? Och hur är det med storleken, rymmer den en laptop eller är det storleken mindre?

2008-01-11 @ 19:48:22
Postat av: joakim lundberg

jag har faktiskt den LV:n köpte den i London

2009-01-01 @ 14:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91