Tipsar-Backpack

Klang

Bild: Raf Simons Eastpak, Asos.com, Raf Simons Eastpak, Balenciaga, Vivianne Westwood, Jil Sander & Acne


Ryggsäcken som var totalt död modemässigt har gjort en makalös återhämtning. Nu i vår har fler betydelsefulla designer med ryggsäcken i sina kollektioner och har därmed fått allmänheten att öppna ögonen för den praktiska väskan igen. Ryggsäcken tycks vara här för att stanna i alla fall ett par säsonger till för i höst har resten utav modevärlden hakat på trenden och från våra svenska märken är ryggsäcken inräknad. Velour, Acne och Whyred är några av dem (se Acnes variant över på bilden). Mina favoriter är i nylon men den riktiga dyrgripen från Raf Simons
kollektion med Eastpak hade inte suttit fel.


Kommentarer
Postat av: Dilé

ryggsäcken, för inspiration spana in de svenska popparna. där är färgglada vintageryggsäckar en del av uniformen. Frågan är bara om vi i sverige kommer tolka trenden på vårt egna lilla vis. syftar på kånken, fjällrävens lilla röda. eller blå.. eller.. allt för att undvika att se ut som ungar på språkresa med färgglada eastpacks...

2008-03-19 @ 13:29:41
Postat av: Dennis

Jag tyckte Viviennes var snyggast. :) Men din favorit var grymt snygg också... :)

Ha det bäst!

http://www.dennism.se

Postat av: klang

Delé-En kånken kan vara sjukt coolt, samma med en gammal eastpak. Beror på ´resten utav outfite och hur du bär upp dem.
Dennis-Viviennes är absolut tokfin också.

2008-03-19 @ 17:20:47
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: Johannes

Vivienne Westwood's var helt klart den bästa. Kanske främst för att den inte ens kräver att man bär den som en regelrätt ryggsäck, på ryggen.

Alldeles nyss häcklade jag ryggsäcken i kollektivtrafiken på min blogg. Jag har överlag svårt för denna typ av väska. Eventuellt om man bär den i handen, men då faller det egentliga ursprungssyftet.

2008-03-20 @ 14:19:26
URL: http://edmarc.blogspot.com
Postat av: Johan

Ryggsäcken verkar som du säger Klangen vara en trend som är här för att stanna, när även mindre märken, som Sandqvist (i höst) gör egna modeller. (http://www.fashionisto.se/1206469281_svenska_vskor_sandqvi.html).

Även jag gillade Vivienne Westwood-modellen bäst.

2008-03-25 @ 22:00:05
URL: http://www.fashionisto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91